Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעצות כיצד להתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בזמן האחרון שמתי לב שאני נהייה יותר ויותר ביישן.

אני רואה נערה שמוצאת חן בעניי ובולע את הלשון, לא יודע מה להגיד, כיצד להתחיל?

אני פונה אליכם על מנת לקבל רעיונות כיצד "להתחיל" עם בחורה שמוצאת חן בעניי.

משפט פתיחה, התנהגות מועדפת, או כל עצה תעזור.

(משפטים כמו : "תגידי אבא שלך גנן" לא באים בחשבון :-))

תודה.

:-) just smile
פורסם

תנוח דעתך, אתה נורמלי: פקששתי

אני מצאתי שלהגיע לים עם תינוקת חמודה משלך מאוד עוזר.

כמובן שהמשכיות אין ולא יכולה להיות, אבל להתחלה זה מצויין...

תאסוף את עצמך פעם, פעמיים.

מקסימום תידחה.

עם הזמן תלמד שזה לא נורא לקבל סירוב.

תהיה יותר קליל.

תמשיך לנסות.

תפתח גישה משלך.

עם מישהי מתאימה זה יילך.

ונקנח בדברי שירה נוספים:

"נתתי לה חיי

ירדתי על ברכי

יאמינו לי כולם

למדתי מה זה סתם ונעלבתי."

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר לשאול,סתם לפרוטוקול,בן כמה אתה ?

כמו ש-Falou ציין,אם זו הבעייה שלך,אזי אתה בחברה טובה.

אני אומר לך שגם אני הייתי פעם מאוד מאוד ביישן,ברמות שאני בעצמי לא הייתי מתחיל עם בחורות,ולא בגלל בעייה של בטחון לגבי המראה\אישיות שלי,אלא סתם כי פשוט הייתי ביישן.

אבל לאט לאט הבנתי שאין מה לעשות,צריך להשתחרר קצת,להיות יותר קליל,להעיז מעט יותר,ופתאום אתה מתבאס על משהו אחר:

על כל מה שהפסדת בתקופה שלא העזת.....

אחרי שאתה מתחיל קצת להשתחרר,אתה קולט פתאום שזה ממש לא כזה נורא,שגם אם אומרים לך "לא",אז חפיף, יש עוד מליון כמוהה ואולי אפילו יותר טובות.

ואם אתה בכל זאת רוצה כמה טיפים,אז בבקשה:

*הומור- חוש הומור בריא מאוד עוזר ליצור אוירה משוחררת,זה שובר את הקרח,וגם אם הבחורה לא ממש התעניינה בך,זה עלול פתאום כן לעניין אותה,כי כולם אוהבים לצחוק.

*תחייך- זה הוכח מזמן מבחינה מדעית שאנשים נמשכים יותר לכאלה שמחייכים ומראים שמחת חיים,וגם במקרה של בחורות זה עובד,רוב הבחורות (הנורמליות...) יעדיפו להיות עם מישהו עם שמחת חיים מאשר עם איזה טיפוס שצריך להתאמץ כדי להוציא ממנו חיוך.

*אל תיראה "נואש"- תבין שבחורות רוצות את "זה" (בין אם "זה"=סקס או קשר ארוך טווח) לא פחות ממך,רוב הבחורות לא יגידו את זה בפומבי,או יותר נכון לא יודו בכך,אבל גם הן נהנות מזה וצריכות את זה כמו שאנחנו צריכים את זה.

*אלכוהול- לא,אני לא מנסה לדרדר אותך,אבל לפעמים לאנשים ביישנים יותר קל לזרום אחרי איזו כוסית כשהם בראש טוב (ראש טוב=מודעים למה שהם עושים,ולא שפוכים\מקיאים\מדברים שטויות,אז זה בחורות לא ממש אוהבות).

וטיפ אחרון והכי חשוב,

תיהיה עצמך,אל תנסה לעשות את עצמך מי שאתה לא,שבחורה תדלק עלייך בגלל מי שאתה,לא בגלל מי שאתה מנסה להיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי חוש ההומור והחיוכים - הבחור מעלי בהחלט צודק. אין על בחור מצחיק וחייכן - זה פשוט שובה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כרגע אני לא מתלהבת מאף אחד מהסיבה הפשוטה שיש לי חבר כבר שנה וחצי...

אבל אני אעדיף להיות בכל סוג של קשר (אם זה ידיד, חבר או סתם לדבר עם מישהו) עם בנאדם שנעים לי בחברתו מאשר עם דוגמן חסר אישיות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חיוך ו U את מוכרת לי מאיפשהו ?, (כן לא , לא משנה) ניראה לי אני מכיר את חבר שלך, איך קוראים לו ?

היא: "אין לי חבר"

אז נעים מאוד אני בוריס.

ומשם אם אתה לא זורם בשיחה אז פשוט תעבור למין הגברי כי בחורות זה לא בשבילך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה לכולכם על העצות, אני באמת צריך לפחד פחות מה"לא" הנוראי.

העיניין הוא שעד לפני כשנה לא הייתי חושש בכלל והייתי זורם עם כולן. כנראה שכשאתה רוצה קשר רציני זה יותר קשה להשיג.

עידן, אני בן 18. :)

פורסם

רק תדע שבחורות הם כמו כלבים. מריחות פחד.

לדעתי הפתרון הכי טוב הוא להיות בקשר זוגי. :) כבר קרה לי כמה פעמים שבחורות התחילו איתי כשהייתי תפוס. נראה לי שכשאתה תפוס אתה מקרין יותר רוגע וביטחון וזה מה שמושך אותן.

וברצינות - אתה פשוט צריך להיות עצמך וטבעי. אל תחשוש מדחיות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הכי פשוט בלי יותר מדיי סיבוכים ואנערף.

גש אל הבחורה שלום אני ___(איך קוראים לך?) את נראת לי ממש נחמד אפשר להחליף איתך מספרים ? כן כן לא לא תעבור הלאה יש עוד מאות אלפים כמוה ויותר טובות.

אם עדיין לא הולך בוא ניפגש, עזריאלי,תקבל כמה טיפים ותחווה על בשרך גם דחיות והרבה מהן, אבל גם הצלחות ותראה שזה דיי קל וטבעי לחלוטין. ותצא משם בן אדם אחר ...

שמור על קשר. איליי. גם בן 18.

פורסם
הכי פשוט בלי יותר מדיי סיבוכים ואנערף.

גש אל הבחורה שלום אני ___(איך קוראים לך?) את נראת לי ממש נחמד אפשר להחליף איתך מספרים ? כן כן לא לא תעבור הלאה יש עוד מאות אלפים כמוה ויותר טובות.

אם עדיין לא הולך בוא ניפגש, עזריאלי,תקבל כמה טיפים ותחווה על בשרך גם דחיות והרבה מהן, אבל גם הצלחות ותראה שזה דיי קל וטבעי לחלוטין. ותצא משם בן אדם אחר ...

שמור על קשר. איליי. גם בן 18.

הדברים האלה לא עובדים היום, אתה יודע מה זה טיזינג?

לפותח השירור, אני מאוד ממליץ לעשות את הקורס של בייב מסטר http://www.babemaster.co.il/

חבר ממש טוב שלי עבד שם והוא היה מדריך, הבן אדם נהיה בייב מסטר מהלך!

זה משהו מטורף מאז שהוא עשה את הקורס הזה, היו לו כבר איזה 7 חברות, ולפני זה לא היתה לו אחת,

אז אני מאוד ממליץ!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

MX5 תנסה את זה בעצמך ואחרי זה תגיד לי מה זה.

או שתעצור כל בחורה שלישית ברחוב ותשאל אותה עלי ; ).

וד"א הקורסים האלה ממש מועילים ועדיף לעשות סקר שוק קטן כי יש הרבה קורסים כאלה במחירים שונים.

פורסם

תודה חברים, אני מעריך שאני אסתדר בלי קורסים למיניהם, אני לא עד כדי כך נואש.

בסך הכל צריך להתגבר על הפחד מ"לא", כמו הרבה דברים שהתגברנו עליהם בחיים.

בהצלחה לכולם, ויום אהבה שמח.

פורסם

תבוא אליה מאחור,

תיצמד קרוב קרוב,

ואז תצעק

חמודה, בן של מי את?

עם עדיפות למבטא מאיים,

עובד[החברה לשעבר והחברה לשעבר לשעבר הוכרו ע"י בצורה הזו]

----

פורסם

זה משהו מטורף מאז שהוא עשה את הקורס הזה, היו לו כבר איזה 7 חברות,

אם היו לו כבר איזה 7 חברות (רציניות) אז נראה לי שהבעייה שלו אינה ביישנות,יכול להיות שמדובר במשהו אחר (חוסר יכולת להחזיק מערכת יחסים ?......:wink:).

נאמר בצחוק כמובן.

אפרופו טיזינג,יש בזה משהו,חלק מהבחורות "חייבות" את ההרגשה של "הבחור התאמץ כדי להכיר אותי",אבל אם אתה טיזר אז לא צריכה להיות לך בעייה עם זה.

נראה לי קצת לא ריאלי הקורסים האלה שהוצעו פה,זה לא שהם הולכים לשנות לך את האופי.........אולי על הדרך תעשה גם השתלת אישיות ?..... :wink:

אגב,טיפ נוסף לפותח השרשור:

אם אתה בחור מצחיק מטבעך,מנסיוני,אחד הדברים שהכי "הפילו" בנות היה שלפעמים חבר שלי ואני היינו מתחילים לרקוד צמוד (בקטע של צחוקים) במועדון ועושים שטויות,תוך 5 דקות,בלי להרגיש אפילו,פתאום כל מי שהיה סביבנו היו רק בחורות !!

זה קטע שעובד בצורה שלא תיאמן,היינו פשוט רוקדים וצוחקים וכל פעם היו בחורות שמצטרפות לשטויות שלנו וזורמות איתנו (גם מחוץ למועדון....).

תנסה את זה, חוויה מובטחת !!! (רק אל תנסה את זה במסיבת גאים,ההשפעה עלולה להיות כואבת).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...