Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקליאו דור ראשון היו מספר מחלות ילדות :

1. הובאה לארץ סידרה של מכונית עם פגם בגיר (לא יודע אם זו היתה קומבינה של היבואן והשיג אותן יותר בזול, או יד המקרה). בכל המכוניות מסידרה זו הוחלפה תיבת ההילוכים בשלב זה או אחר.

2. אחת מתושבות המנוע היית משתחררת באופן עיקבי. הפתרון היה ע"י הדבקתה ובוצע במוסך המרכזי לאחר תחנונים וצעקות. התיקון החזיק כ- 30,000 ק"מ ואז הודבקה שוב.

3. היו מספר מכוניות עם בעית זיופים בסרק. החלפת מנוע צעדים במסגרת האחריות פתרה את הבעיה.

4. אכילת שמן מזערית מאפיינת את רוב הקליאו ספורט דור ראשון עד ל- 30,000 ק"מ. לא צריך להתרגש, רק לבדוק. כנראה שהדבר נובע מאופי המנוע המביא אותך בקלי קלות לתחום שמעל ה- 7000סל"ד ועוד מושך הלאה.

אני אישית מאד נהנתי מהאוטו (לאורך 50,000 ק"מ שהיה אצלי), ומבין כל המתחרות בקבוצתו ובקבוצת המחיר אליו שייך, ללא ספק הקליאו מובילה בהפרש ניכר.

מומלצת בחום !!!

דני G.

1. ידוע לך מספרי הרכבים מסדרה זו?

2. מה התופעות הנלוות לשחרור התושבת? איך אני יכול לדעת אם יש לי בעיה

כזו?

3. בדיקת שמן שבועית אמורה להספיק לניטור על השמן, לא?

4. שכחת את בעיה ההגה המתכלה... :-) מוחלף באחריות בלי בעיות...

רון

פורסם
לקליאו דור ראשון היו מספר מחלות ילדות :

1. הובאה לארץ סידרה של מכונית עם פגם בגיר (לא יודע אם זו היתה קומבינה של היבואן והשיג אותן יותר בזול, או יד המקרה). בכל המכוניות מסידרה זו הוחלפה תיבת ההילוכים בשלב זה או אחר.

2. אחת מתושבות המנוע היית משתחררת באופן עיקבי. הפתרון היה ע"י הדבקתה ובוצע במוסך המרכזי לאחר תחנונים וצעקות. התיקון החזיק כ- 30,000 ק"מ ואז הודבקה שוב.

3. היו מספר מכוניות עם בעית זיופים בסרק. החלפת מנוע צעדים במסגרת האחריות פתרה את הבעיה.

4. אכילת שמן מזערית מאפיינת את רוב הקליאו ספורט דור ראשון עד ל- 30,000 ק"מ. לא צריך להתרגש, רק לבדוק. כנראה שהדבר נובע מאופי המנוע המביא אותך בקלי קלות לתחום שמעל ה- 7000סל"ד ועוד מושך הלאה.

אני אישית מאד נהנתי מהאוטו (לאורך 50,000 ק"מ שהיה אצלי), ומבין כל המתחרות בקבוצתו ובקבוצת המחיר אליו שייך, ללא ספק הקליאו מובילה בהפרש ניכר.

מומלצת בחום !!!

דני G.

כמו שטענתי...

וחוץ מזה, כמו שהבנתי, היו עוד בעיות חוץ מהגיר, והנה דני מצדיק אותי.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני בעלים גאה ומאושר של קליאו ספורט MK2 שנת 2002

לא היו בעיות אמינות מיוחדות במהלך השנה (עוד חודש שנה) שהרכב ברשותי

אני יד שנייה והאוטו עבר לא מעט ק"מ

אני אשמח לענות על שאלות בה"פ

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
אהלן לכולם :!:

האם אתם יודעים למה ?למען השם ,למה ?החליטו ברנו דווקא השנה ,שנת הדגם 2004 להפסיק לייבא את הקליאו ספורט 172 :bigcry:

:snipersm:

קצת תמוהה בעיני לא ?

להשתמע :wink:

יש!!!

תודה לקרסו על העלאת שווי הרכב שלי!

:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...