Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הקסנון והמערכת עם הסאב והמגבר מתחילים לעשות את שלהם, בסרק הטורים דיי נמוכים,יורדים ועולים כאשר המאותתים פועלים, ויורדים לרמה מאוד נמוכה בעת שילוב הילוך מניוטרל.

כמו כן הרצועה של האלטרנטור התחילה להרעיש בעת התנעה.

בגלל אילוצי תקציב אני נאלץ לדחות את התיקון בכחודש.

מה עושים במקרה כזה?

תודה!

פורסם

אני הייתי ממליץ לא לנסוע עם הרכב מרחקים ארוכים מאוד עם המערכת פועלת, ולהשתדל כמה שפחות להפעיל צרכנים מיותרים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
כמו כן הרצועה של האלטרנטור התחילה להרעיש בעת התנעה.

בגלל אילוצי תקציב אני נאלץ לדחות את התיקון בכחודש.

מה עושים במקרה כזה?

תודה!

במקרה כזה מותחים מעט את הרצועה (לא לדחות), לא צריך תקציב לשם כך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
שלום, הקסנון והמערכת עם הסאב והמגבר מתחילים לעשות את שלהם, בסרק הטורים דיי נמוכים,יורדים ועולים כאשר המאותתים פועלים, ויורדים לרמה מאוד נמוכה בעת שילוב הילוך מניוטרל.

האם הבעיה מתרחשת כשהמערכת בפעולה על ווליום גבוהה והאורוד דלוקים, או כל הזמן ?

איזה סאב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ידידי, הייתי מעדיף שתחליף אלטרנטור\שיפוץ. כנראה הפחמים נגמרו והמיסבים נשחקו גם כן.

עדיף שתעשה את זה עכשיו מאשר תתקע איפשהו באיזה חור.

לפני שבוע גם קרה לי והרכב (106) נדלקה נורה של אי טעינה ונסעתי בידיוק 100 ק"מ והרכב שבק פתאום.

עדיף שתסדר את זה מאשר זה יגמור לך על המצבר בנוסף לאלטרנטור.

פורסם

כעקרון הטורים יורדים נמוך יותר כשהקסנון והמערכת דולקים, כשהם כבויים כמעט ואין ירידה אלא כאשר המאותתים עובדים.

מדובר בשני סאבים של קנווד ומגבר קטן.

ממש אבל ממש לא משהו רציני, אבל כנראה שביחד עם הקסנון הם מעיקים על האלטרנטור.

האם מישהו יכול להגיד מה טווח המחירים לאלטרנטור חדש פלוס עבודה?

פורסם

למה שלא תנסה למתוח את הרצועה ?

תבדוק טעינה ,ותכתוב פה את הנתונים ככה תוכל לדעת אם יש בעיה או לא.

אם בכל זאת אתה רוצה להחליף אלטרנטור , תשים משופץ עולה בערך חצי ממה שעולה חדש.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

העניין עם הרצועה יטופל בהקדם האפשרי, אך בכל זאת אני מעוניין לדעת +- מחיר של אלטרנטור תחליפי\חדש כי לרוב אני מזמין חלפים כאלה מאיביי וברצוני להשוות מחירים.

תודה.

פורסם

בהחלט כן,

מניסיון על מספר מכוניות,כל פעם שהחלפתי למצבר חדש חל שיפור מורגש בביצועים ובתגובת הדוושה.

מן הסתם מצבר חדש זקוק לפחות טעינה ומעמיס פחות את האלטרנטור.

ניצן

• תוכן חדש...