Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש החלטתי סופית שפונוטו ספייס 01 זה הרכב שאני רוצה והתחלתי לחפש והאמת שממש קשה למצוא אחת שתהיה "מושלמת" , כמעט כולם היו בהשכרה וקילומטרז' בשמיים וידיים 4,5 וראיתי גם יד 7(!).

כרגע ההתלבטות שלי היא בין 2 רכבים ספציפיים שראיתי:

1- יד 3 , ידנית , 162,000 ק"מ , יד 1 היתה השכרה , יד 2 פרטית טיפלה במשך שנתיים במוסך מורשה והיד הנוכחית לא מטפלת במוסך מורשה ,דגם SX, הרכב מושקע מאוד - מגנזיום , אגזוז לחץ , צביעה של חלקי הרכב בצבע הרכב (מראות , ידיות , פסי הגנה בדלתות) , כיסויי מושבים מאוד איכותיים , מערכת סאונד מעולה , מצב מכני טוב מוכן להתחייב בבדיקה+טסט לשנה!

2- יד 1 , 58,000 ק"מ , מטופלת רק במוסך מורשה מיומה הראשון על הכביש , דגם SX ,ללא תאונות , ללא שום תוספות מיוחדת פרט לתוספות הרגילות בדגם הSX (ה"כ , ח"ח וכו')

השאלה שלי היא מה עדיף בהתחשב בכך ששניהם דורשים כמעט אותו סכום???

כאשר משקללים את סך העלות של כל התוספות שנמצאות ברכב בראשון מגיעים בקלות לכ5000 ש"ח מה שהופך את העיסקה הזאת לכדאית מאוד.

מצד שני נראה לי שנדיר וכמעט בלתי אפשרי למצוא רכב עם נתונים כמו של השני.

מה דעתכם? קשה לי לקבל את ההחלטה הזאת לבד ואני ישמח לשמוע כל תשובה וכל דעה...

תודה...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללא ספק את האפשרות השניה.

אגב, הספייס SX היא בעלת 60 כ"ס.

אני אישית מעדיף את ELX, הדגם המפואר יותר, בעלת 80 כ"ס וגיר רציף.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

ללא ספק בכלל הרכב שני בעל הנתונים הטובים יותר.

הרכב הראשון גם בילה בהשכרה וגם כנראה אצל צעיר (אגזוז זרימה חופשית בפונטו? WTF?) וגם עבר ק"מ לא מבוטל.

פורסם

השני..

ורק בגלל שזה יד ראשונה..

הרכב הראשון חרשו עליו..ועוד במיוחד שהיד הראשונה היתה השכרה...ותראה את הקילומטרז'..

פורסם

כמה דברים.

א. אין כזה דבר אגזוז לחץ במכונית, בפעם המי-יודע-כמה.

ג. אני חושב שתמיד כדאי לקנות את הרכב השמור ביותר שמוצאים, ואם רוצים לשדרג, לפחות יודעים מה עובר על הרכב.

אם כי, הייתי בודק לעומק גם את הרכב השני. הנסועה הזו נראית יותר מידי נוחה. יש גם בלאי שנגרם לרכב כתוצאה מזה שהוא עומד ולא נוסע.

!AWDSOME

פורסם

הנהגת היא אישה מבוגרת שנסעה כל יום לעבודה מרחק נסיעה של 10 דקות וחזרה , פעם - פעמיים בשבוע נסיעות נוספות בתוך העיר ולא יותר מזה.

לגבי הELX הייתי בהחלט מעדיף את הדגם הזה אבל אני רואה שקשה מאוד למצוא אותו והיו כמה שראיתי ביד 2 אבל הם היו עם קילומטרז' מטורף ויידים גבוהות מאוד , חוץ מזה שדורשים עליהם קצת מעל התקציב שלי (תקציב עד 25,000)

פורסם

מכיר את המשפט שמה שעולה זול בהתחלה, בסוף יוצא יקר ?

זה המקרה, רכב אשר עבר השכרה עם ק"מ גבוהה, מול רכב פרטי מטופל עם ק"מ נמוך ?

אין ספק שאם אתה רוצה להיכנס להרפתקאה שיכולה להיות יקרה, לך על אופציה 1, אני כיתר החברים מעלה ממליך לך בחום על האופציה השניה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ברור שהשניה.

תוסיף את ה5000 ש"ח ותקבל אוטו עם כל התוספות שאתה אוהב אבל שמורה, יד שנייה ועם קילומטראז' נמוך, ועוד ישאר לך עודף למדבקת NO FEAR

פורסם

כמו שכולם רשמו ויש לך הסכמה גורפת (אף פעם לא קורה) ברור שתקח את השני אין בכלל מה לחשוב

רוצה תוספות תוסיף לבד

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תילך עם האופציה השניה חוץ ממה שכל החברים שמעליי כתבו יהיה לך גם מאוד קל למכור את הרכב אחר כך עם הנתונים שלו ק"מ נמוך ואתה תהיה יד שניה, בהצלחה.

וגם אני הייתי ממליץ על הELX (שמקרה יש ברשותי אחת כזאת).

פורסם

הרבה מאוד זמן לא ראיתי הסכמה כזו, אבל אין פלא כי הנתונים של הרכב שני עדיפים בהרבה על הנתונים של הרכב הראשון.

ככל שפחות ידים נגעו ברכב זה יותר טוב. קילומטראז' נמוך בדרך כלל מסמן דבר טוב (במידה והוא לא יותר מידי נמוך) וכאן א ני רואה קילומטראז' נמוך אבל לא חריג.

שורה תחתונה- הרכב השני.

פורסם

היי

קודם כל אני חושב שהאפשרות השנייה בענים עצומות.(כמובן ללכת לבדיקה במכון לדוגמא קומפיטסט)

דבר שני

מה אתה הולך לקנות שיפורים,ומערכת? או רכב ?

קודם תבחר רכב אחרי זה שיפורים

השיפורים לא עושים את הרכב ליותר טוב ?(אולי כלכלית )

אבל לא מכנית .

תודה רבה

נתי.

פורסם

את הראשונה לא הייתי לוקח בכל אופן ,מההשקעה שיש עליה (שלא ממש אפשר ליקרא לזה כך) אפשר להבין שזה טיפוס שפוזה והיתחרעות זה הצד שלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...