Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לכולם, אין בכלל מקום להתלבטות, כדאי לבחור בפונטו השניה, גם אם היא עולה כמה אלפים יותר מהראשונה.

אגזוז זרימה חופשית בפונטו וצביעת טמבונים זה לא השקעה, זה כעור והשחטה של הרכב.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות , חיזקתם מאוד את הדעה שלי לגבי הרכב השני אבל יש בעיה:

הגברת שמוכרת את הרכב בהתחלה אמרה שהיא רוצה 26,500 ודיברתי איתה היום והיא אמרה שהיא דיברה עם המוסך שלה ועם החברת ביטוח שלה ואמרו לה שלא תתפשר ושאין לה מה לדרוש פחות מ30,000(!) , הסברתי לה שבסכום הזה אפשר למצוא פונטו ספייס 2003 ושזה הרבה מאוד מעל המחירון אבל זה לא כל כך עזר.

לפי מחירון לוי יצחק המחיר של הרכב הוא 27,000 וכשהוספתי את הפרטים של הרכב הספציפי הזה (יד 1 , 58K ק"מ) המחיר היה 28,500 . למיטב ידיעתי והבנתי לוי יצחק מתמחר הרבה מעל המחירים המקובלים.

השאלה שלי היא האם בנתונים האלה שווה להגדיל את התקציב וללכת על זה גם ב30,000 או שזה כבר מוגזם?

בכל זאת לא כל יום מוצאים רכב כזה שמור.

פורסם

אני במצב שלך הייתי נוהג בדרך הבאה:

לוקח את הרכב לבדיקה.

אני מאמין, אחרי שהגברת תראה את התוצאות(שהרבה מהן כסת"ח), היא לא תתעקש על המחיר הזה.

תדע לך שלמצוא רכב שמור זאת משימה כמעט בלתי אפשרית במצב השורר בשוק הרכב.

לכן תנסו להגיע לעמק השווה, כך ששני הצדדים יצאו מרוצים.

בהצלחה!!!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תשמע.

אתה תמיד יכול לשפר את זאת שהיא במצב מעולה כדי שתהיה לפחות כמו ההיא המושקעת.

אני לא בטוח שאתה יכול לגרום למושקעת להיות במצב מעולה כמו המטופלת.

פורסם

הבחירה השנייה תהיה יותר מוצלחת.

לפיאט פונטו שמורה תוכל לשים מגנזיום ואגזוז לחץ אבל פיאט עם אגזוז לחץ לא תהפוך לשמורה שזמן קצר ולא תוכל להוריד את הק''מ שלה.

שלומי.

פורסם

חחח...תודה על התגובות המאוחרות אבל כבר קניתי רכב לפני 3 שבועות , ראיתי סתם ככה בחניה ליד העבודה שלי פונטו ספייס 01 , יד 1 , 100,000 ק"מ מטופלת רק במוסך מורשה , נראתה ממש ממש טוב חיצונית ולקחתי אותה למחורת לבדיקה והבדיקה היתה ממש טובה וקניתי אותה!

פורסם
הבחירה השנייה תהיה יותר מוצלחת.

לפיאט פונטו שמורה תוכל לשים מגנזיום ואגזוז לחץ אבל פיאט עם אגזוז לחץ לא תהפוך לשמורה שזמן קצר ולא תוכל להוריד את הק''מ שלה.

אין אגזוז לחץ ברכבים. אולי התכוונת לאגזוז זרימה חופשית, מה שלא ייתן יותר מידי תוצאות.

!AWDSOME

פורסם

האם יש מצב שאותה אישה עוד מוכרת את הרכב? :lol:

(רטורית, כמובן שלא.. רכב כזה נחטף תוך שניה)

הסיכוי למצוא ספייס במצב כזה הוא כמעט אפסי, אולי אחד למאה רכבים שמתפרסמים מושך בחצי מהרכב שתיארת כאן.

אומר את האמת שכשראיתי רכבים עם ק"מ כל כך נמוך (01 כולם) אפילו לא טרחתי לצלצל, זה היה נראה לי כמו בזבוז זמן על זיוף ק"מ או משהו בנוסח. אלה שכן צלצלתי גיליתי אח"כ ש"הוחלף מנוע ולכן התחילה ספירת ק"מ מחדש" ושאר תירוצים כאלה.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא מבין בכלל מה השאלה?

גם אם הרכב השני היה עולה יותר הייתי ממליץ לך ללכת עליו,ככלל-רכב שנראה כמו הראשון שתיארת הוא רכב שנגעו בו המון אנשים לכל מיני מטרות מטופשות כמו התוספות הללו וגם נסעו והתנהגו אליו בהתאם.

חד משמעית-השני.

פורסם

תמיד עניין אותי איך מגיעים דווקא לאותם הפוסטים של כמה שנים בשביל להגיב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תמיד עניין אותי איך מגיעים דווקא לאותם הפוסטים של כמה שנים בשביל להגיב.

כשאתה פותח פוסט מסוים, תמיד למטה מופיעים פוסטים שקשורים לנושא איכשהו. משם קל להתגלגל ובטעות להגיע לפוסט שבו קליאו B 2001 עולה 30 אלף ש"ח או דברים הזויים כאלו :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מתעלק על השרשור . ישנה ספייס 2003 ידנית ELX למכירה. הרכב עשה ראש מנוע לא ממזמן עקב מאוורר שנתפס (שורה תחתונה התחמם מנוע - מה זה חשוב למה ) . יש קבלות על התיקון. הרכב יד ראשונה היה בליסינג (עד כמה שאני יודע אין ELX בליסינג , בטח לא עם מגנזיום מקורי) . מה שנראה לי מוזר זה הדשבורד , האם בשנתון 2003 הוא בצבע לבן -שמנת כמו בשנתונים 2004 והלאה?

קראתי קצת לגבי רכבים שעשו ראש מנוע וההמלצה להתרחק מהם. כרגע מבקשים על הרכב 3 מעל מחירון לוי יצחק. אני מאמין שעם הזמן זה יגיע למחיר ריאלי. מה אתם אומרים ? שווה לעקוב או לדפדף הלאה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

גדול - אני קורא את התגובות פה ואנשים כותבים ש160,000 ק"מ זה רכב שחוק עם מלא ק"מ ואני מחשב בראש ויוצא לי שזה סביר לחלוטין לרכב עם 13 שנים על הכביש.... ורק בסוף קלטתי שזו שאלה מ2008.

• תוכן חדש...