Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע באוטו המדיד מראה קצת מתחת למינימום אז יש לי פה מיכל של ליטר שמן של אמריקן איגל - יקרה משהו אם אני אוסיף אותו? (חשוב לציין שמדובר בשמן באותה צמיגות כמו שיש כרגע ברכב 15w40)

אגב מה ההשלכות אם שמו שמן 15w40 במקום 10w40?

כמה אמור להכנס בערך אם המדיד טיפה מתחת למינימום?

ואם כבר - מהן חברות השמן הטובות ביותר?

תודה

פורסם

בוא נגיד שבטוח שמילוי אמריקן איגל יפגע פחות במנוע מאשר אם תסע עם כמות שמן מתחת למינימום, אפילו אם זה רק לגשת לקנות שמן חדש.

וברצינות, מה עשיתם מאמריקן איגל זבל עד כדי כך, אם זה רק ליטר אתה יכול למלא בשקט, זה לא רעל.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לאמריקן איגל יש כיום בשוק מספר שמות ואריזות, כולם בעצם מכילים את אותו הדבר: משהו בלתי מזוהה מתוצרת בלתי מובנת מ- TAMPA FL, USA

השמות שראיתי עד כה:

AMERICAN EAGLE

MAGNUM

SUPER

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני יודע שלא אוהבים ולא ממליצים על שמן מחברה זו

אבל אני מכיר אישית רכבים של כמה חברים שהשתמשו בשמן מסוג זה , רכבים שעברו התעללות יום יומית מאוד רצינית

ושרדו יפה גם עם שמן זול

חשוב באותה הרמה שחשוב שהשמן יהיה איכותי לטפל ברכב בזמן - ולהחליף שמן (ופילטר) באופן סדיר ובזמן ...

פורסם

עדיף שיהיה שמן מאיכות נמוכה מאשר שלא יהיה בכלל (אם אין ברירה כמובן). בהזדמנות הראשונה לרוקן ולהחליף לשמן איכותי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

השמן גרוע, אבל לא עד כדי כך שאי אפשר לשים אותו , גם אני שם "דלקול" עד לטיפול הבא.

דרך אגב אמריקן איגל מיוצר בסין.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אם החוסר שלך בשמן פחות מ:1 ק"ג, איני בטוח שאתה חייב לשים מיד את השמן.

אז אתה יכול לנסוע לחנות חלפים ולקנות שמן באותה הצמיגות(חצי סינטטי ) שלך ומחברה איכותית יותר טובה משל האיגל.

מכל מקום, אין לערבב צמיגויות שמן שונות כדי שמחזירי השמן לא ייפגעו.

• תוכן חדש...