Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברייה.

יש בק\רשותי כ 30000 שח לרכישת רכב. אני מחפש רכב לזוג צעיר + פעוטה. כרגע אני שוקל ברצינות רבה את הפיאט פונטו ספייס שנת 2001. מה דעתכם?

פורסם

פונטו ספייס-רכב מומלץ מאוד בפורום זה. תערוך חיפוש בנושא. יש המון מידע על פונטו.

אני ממליץ לך (בתנאי שתקנה אחד כזה או רכב סופר מיני אחר) לחפש עגלת תינוק שיכולה להתקפל כמה שיותר. אחרת לא תוכל להכניס אותה לבגאז'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפונטו קטנה מידי ולא נכנס שום דבר בבגז שלה

איפה להכניס שם עגלה אני לא יודע

ממליץ על מיצובישייי

כריזמה או סופ לנסר

הרבה יותר אמינותתת ונוחות

פורסם

ממליץ על מיצובישייי

כריזמה או סופ לנסר

סופר לנסר ? לא היפני הכי אמין שיש- הרבה בעיות עם גיר אוטומטי.

לגבי כריזמה,אפשר בהחלט ובתקציב שנתון 98 ואולי גם 99 ייכנס.

פונטו אפשר לקנות בתקציב הזה שנתון גבוה יותר אבל השאלה אם אתם נעולים על אוטומטי או שאפשר להתפשר על ידני.

בכל מקרה הרכב הזה לא מספיק מרווח ולמשפחה כדאי כבר לקנות רכב מקבוצת מכוניות משפחתיות קומפקטיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שים לב לכל רכב שאתה קונה אם אתה מתכוון להושיב את התינוק מקדימה (או אחורה) שיש אפשרות לעגן את המושב של התינוק לכיסא של הרכב ושיש אפשרות לבטל את הפתיחה של כרית האויר של המושב ליד הנהג.

כרית אויר שתיפתח עם תינוק במושב הקדמי עלולה להוות סיכון חמור.

פורסם
שים לב לכל רכב שאתה קונה אם אתה מתכוון להושיב את התינוק מקדימה (או אחורה) שיש אפשרות לעגן את המושב של התינוק לכיסא של הרכב ושיש אפשרות לבטל את הפתיחה של כרית האויר של המושב ליד הנהג.

כרית אויר שתיפתח עם תינוק במושב הקדמי עלולה להוות סיכון חמור.

רק בשנתיים -שלוש האחרונות יש אפשרות לנתק או לחבר כרית אויר באמצעות מפתח של הרכב.

ברכבים ישנים יותר צריך לעשות את זה במוסך מורשה חברה וכמובן בתשלום.

לדעתי זה לא כדאי לבטל אביזר בטיחות כל כך חשוב ועוד לשלם על כך. פשוט לא להתקין כיסא תינוק מקדימה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
רק בשנתיים -שלוש האחרונות יש אפשרות לנתק או לחבר כרית אויר באמצעות מפתח של הרכב.

לדעתי זה לא כדאי לבטל אביזר בטיחות כל כך חשוב ועוד לשלם על כך. פשוט לא להתקין כיסא תינוק מקדימה .

הדבר נכון רק למכוניות קטנות.

בסיטרואן יש אפשרות לעשות זאת בקסנטיה משנת 2000 (אולי אפילו יותר מוקדם ואני לא יודע), אבל הרכב הזה לא אמור לעניין אותם ולכן כדאי לקנות סיטרואן קסרה,שגם בה יש אפשרות לעשות זאת לפחות משנת 2003 והיא נכנסת לתקציב.

פורסם

ממליץ על מיצובישייי

כריזמה או סופ לנסר

יש לאחי פיאט פונטו 99 - הכנסו שם את העגלה של התינוקת ועוד נשאר מקום פנוי, ככה שההצהרה הזו ממש ממש לא נכונה.

פורסם
סופר לנסר ? לא היפני הכי אמין שיש- הרבה בעיות עם גיר אוטומטי.

לגבי כריזמה,אפשר בהחלט ובתקציב שנתון 98 ואולי גם 99 ייכנס.

פונטו אפשר לקנות בתקציב הזה שנתון גבוה יותר אבל השאלה אם אתם נעולים על אוטומטי או שאפשר להתפשר על ידני.

בכל מקרה הרכב הזה לא מספיק מרווח ולמשפחה כדאי כבר לקנות רכב מקבוצת מכוניות משפחתיות קומפקטיות.

אוטומט זה MUST - רב הנסיעות שלי יהיו בתוך העיר (לרב עבודה וחזרה) ובפקקים, ככה שאין מצב לידני.

איך שנתון גבוה יותר? לפי מחירון רישמי ולפי ההצעות ביד שנייה - ב 30000 אפשר לקבל מקסימום 2001. אני טועה?

פורסם

אתה מודע לכך שעד גיל מסויים ומשקל מסויים חובה לשים את הילד במושב בטיחות מקדימה - נכון?

*** הערת ההנהלה: זו תשובה שגויה ומטעה. במידת האפשר, ילד יש להושיב תמיד מאחור ***

פורסם

הסיטרואן קסרה נראית מעניינת, למה היא כ"כ זולה, האם קל למכור אותה ומה היתרונות שלה (אם יש) על פני הפונטו ספייס?

פורסם
אתה מודע לכך שעד גיל מסויים ומשקל מסויים חובה לשים את הילד במושב בטיחות מקדימה - נכון?

אתה טועה ומטעה, וזה בפירוש אינו נכון.

המלצת כל יצרני הכיסאות + משרד התחבורה בארץ ובעולם כולו, כי יש לרתום מושבי בטיחות מאחור , בעדיפות גבוהה לחגורות בעלות 3 עוגנים.

סל קלים למיניהם מומלצים להתקנה מאחור בניגוד לכיוון התנועה, וזאת מסיבה פשוטה, גולף של פעוא לא יעמוד בלחצים האדירים אשר מופעלים בתאונה, ואתם רק יכולים לדמיין מה חגורה תעשה לגופו של תינוק....

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה טועה ומטעה, וזה בפירוש אינו נכון.

המלצת כל יצרני הכיסאות + משרד התחבורה בארץ ובעולם כולו, כי יש לרתום מושבי בטיחות מאחור , בעדיפות גבוהה לחגורות בעלות 3 עוגנים.

סל קלים למיניהם מומלצים להתקנה מאחור בניגוד לכיוון התנועה, וזאת מסיבה פשוטה, גולף של פעוא לא יעמוד בלחצים האדירים אשר מופעלים בתאונה, ואתם רק יכולים לדמיין מה חגורה תעשה לגופו של תינוק....

זהו בדיוק... הדגש הוא על השכבת תינוקות רכים בסל קל בניגוד לכיוון התנועה ללא קשר למושב קדמי/אחורי.. תינוקות רכים אינם מסוגלים לתמוך את ראשם בעצמם.. השכבתם בזוית חדה בניגוד לכיוון התנועה מגינה עליהם גם ללא קשר לתאונה. (עצירות חזקות, בלימות פתע.. בורות בכביש ועוד).

פורסם

יש בהחלט קשר למושב קדמי\אחורי.

המושב הקדמי מסוכן יותר מהמושב האחורי, ועל כן ההמלצה היא לחבר מושבי בטיחות מאחור, רצוי במושב האמצעי (כמובן בתנאי שהחגורה מותאמת לכסא הבטיחות).

במושב הקדמי סיכוני הפגיעה מתאונת חזית גבוהים יותר, אבל הבעיה המהותית ביותר היא תשומת הלב של הנהג, המוסטת לתינוק שיושב לצידו.

פורסם
הסיטרואן קסרה נראית מעניינת, למה היא כ"כ זולה, האם קל למכור אותה ומה היתרונות שלה (אם יש) על פני הפונטו ספייס?

בואו לא נסטה ממטרת הת'רד - יש למשיהו תשובה לתהייה שלעיל?

• תוכן חדש...