Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופציה לדיסק לא קיימת גם ככה במערכת שלי ככה שזה לא מפריע לי

את עניין ניגון קבצי לוסלס אני ינסה לבדוק ויחזור עם תשובה

אין ספק שלטלפון איכות נמוכה יותר מהמחשב אבל מספיקה לנסיעות קצרות

אני יצלם את המתקן ויעלה תמונות מזויות אחרות מחר

פורסם

יפה מאוד,כל הכבוד לך על קומבינה, אני אישית אהבתי, אולי אני גם אשדרג את מכשיר שלי ל-N95. תתחדש.

אם אתה יכול , תגיד כמה עלה לך את המכשיר.

אני יודעה שיש מבצה ל"ספירית" עם מסך ציבעוני ו-GPS באורנג'. "אם משדרגים מכשירהם אז מקבלים ספירית עם GPS ב-29 ש"ח לחודש במשך 24 חודשים, תוך החזר מלאה על ספירית אם מדברים יותר מ-200." זה לא ממש ידועה לכולם. זה לידיעה כללית.

פורסם
וואו, לא יאומן, באמת מדהים הקומבינה הזו שעשית, אין ספק שצריך ידע בשביל להרים כזה דבר. אהבתי מאוד. כל הכבוד!

מישהו פה קצת נסחף...

בכול ערכת NOKIA N95 מקבלים כבל מיוחד שמתחבר למכשיר ומספק לו יציאת VIDEO ו- AUDIO.

לא צריך להיות גאון בשביל להבין מה לעשות עם זה - הרי זה חלק נכבד מאוד מהייחוד של המכשיר הנ"ל, כול אופציית המולטימדיה שלו.

אין ספק שהרעיון עצמו לנצל את האופציה הזו ברכב הוא מגניב ביותר, ואפילו די מתבקש (למי שיש מסך בסגנון הזה ברכב). וזה עוד לפני שדיברנו על היצריתיות בבניית הזרוע שעליו יושב המכשיר - כול הכבוד!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מנסיון אישי - גם קבצי לוסלס, וגם דיסקים מקוריים שמנוגנים ממקור חיצוני דרך כבל AUX בחיים לא יישמעו כמו דיסק (אפילו MP3) שינוגן מהHU עצמו. אצלי היה חיבור AUX המון זמן, ולפעמים זה נוח מאוד כדי לחבר נגנים של חברים או דברים שיש על נגן ואין על דיסק. אבל בלי התקן מיוחד סטייל IPOD אין מצב שתשיג איכות נורמאלית.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אגב אייפוד וקבצי לוסלסס - יש דבר כזה בכלל אייפוד קורא לוסלסס?? (כי זה יהיה שיקול בשבילי איזה נגן לקנות בקרוב מאוד). (שלח לי בה"פ, אין צורך לעלות את זה כאן).

בברכה!

יונתן.

פורסם

מבדיקה שערכתי לא ניתן להשמיע קבצי לוסלס אבל יכול להיות שניתן להוריד תוכנה חיצונית שתשמיע אותם

בכל מקרה עם קובצי MP3 שמומרים ב320 אין לו בעיה

הוספתי תמונות של המתקן מהצד ניתן לראות שהמתכת מקופלת לצורת וו ונתפסת על הפלסטיק

01Feb_0008.jpg

untitled.JPG

פורסם

אחלה של חשיבה .

נראה שהפלאפון יושב בצורה מעולה על המתקן המיוחד .

אני אישית לא הייתי מסתדר ללא דיסקים למרות שיש לי 2IPOD , MP4 MP3 וכל החרא עדיין הכי נוח זה דיסקים .

(לא נדבר על כך שכרגע הרדיו דיסק שלי עגלה משהו לא נורמאלי)

אבל אם אתה כן =) מה טוב ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...