Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סט היי אנרג'י שמוגבר על ידיד מגבר 4 ערוצים וברצוני לעבור למגבר 2 ערוצים איכותי כי אני לא צריך יותר מזה

כפי שאתם יודעים הסט מוצהר 125W כך שיש כמה אפשרויות:

1-Audison LRX 2.500 הומנם הדגם הישן אבל בכל זאת 200RMS של האודיסון לא באים ברגל (למרות שיש חשש לתת לסט עוצמה כזאת)

2-Audison LRX 2.250 גם הוא הדגם הישן ונותן 120RMS (יכול להיות שלא יספיק בעתיד)

3-Zapco REF750 נותן 170RMS לערוץ (נמדד ב14.4V)

4-Alpine PDX-2.150 נותן 150RMS לערוץ לא מכיר כל כך את המגבר אבל הבנתי שיש עליו ביקורות טובות בארה"ב (נמדד ב14.4V)

השמח לקבל עזרה ולשמוע הצעות אחרות.

תודה ולילה טוב

IBIZA 20vt

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
4-(נמדד ב14.4V)

מה זה אמור להביע? יתרון?:shock:

איזה מגבר יש לך כרגע? (4 ערוצים) כי הסט הזה "יכול" הרבה יותר כאשר הוא מחובר בבי אמפ, כלומר ללא הקרוס הפסיבי.

בלי קשר

בכל מקרה ההמלצה שלי זה האודיסון ה500.2.

פורסם

תוריד לך מהפרק את האלפיין כי הוא מגבר דיגיטאלי.

גם ההמלצה שלי זה האודיסון LRX 2.500, אין מה לפחד מהספקים- מקסימום המגבר יעבוד עם גיין כמעט סגור ,הסט ינוצל במלואו והמגבר יעבוד בתחום הבריא שלו.

בנוסף, חפש בפורום יד שניה אני יודע שRANZI מוכר את הVRX שלו שזה גם יכול להיות אופציה טובה.

נמכרו גם ביד שניה XETEC P2 וכו'.

under construction..

פורסם
מה זה אמור להביע? יתרון?:shock:

איזה מגבר יש לך כרגע? (4 ערוצים) כי הסט הזה "יכול" הרבה יותר כאשר הוא מחובר בבי אמפ, כלומר ללא הקרוס הפסיבי.

בלי קשר

בכל מקרה ההמלצה שלי זה האודיסון ה500.2.

לא אמרתי שזה יתרון ההפך שאר המגברים נמדדו ב12V אבל מזה חשוב

יש לי Soundstream TRA960.4 כאשר2 ערוצים ללא שימוש והגין פתוח עד הסוף ועדין אני מרגיש שהסט יכול לתת יותר..חשבתי לעבוד אם הסט בבי אמפ אבל אני יצתררך קרוס אקטיבי או HU שתומך ואני לא מתכוון להחליף את מה שיש לי

ובקשר לVRX מיד שניה חשבתי על זה אבל חוץ מזה שזאת הסדרה הגבוהה איך אני יכול לתת לסט שלי 110 RMS אחרי שאני נותן לו עכשיו 120 וזה לא מספיק

IBIZA 20vt

פורסם

לי יש ברכב עכשיו את ה300\4 של JL גישרתי אותו ל2 ערוצים.

יש לי סט של מוראל הELET שלהם. באמת שומעים טוב מאוד, והגיין שלי על הרבע שלו.

ועם חשוב לך על כמה(V) הוא עובד אז שתדע שהמגברים של JL הם עובדים על 11.8 V והם מוציאים את המקסימום שלהם(שזה חזק)

אז ההמלצה שלי היא ה300\2 של JL אחלה של מגבר ועם מישהו חולק אלי אני מוכן לשמוע.

בהצלחה.

פורסם
למרות שהסאונדסטרים שלך מגבר מעולה , 120 וואט שלו זה לא 110 וואט של אודיסוןVRX.

אז מה שאתה אומר לי שעדיף VRX מיד שניה 110 לערוץ על LRX שיתן לי 200 לערוץ?!

עוד מישהו יכול לתת דעה על ה300\2 JL למרות שאם כל הכבוד זה עדין לא האודיסון

תודה

IBIZA 20vt

פורסם

מביאים לי את הLRX מחו"ל כך שאין אחריות.

אז מה עדיף LRX 2.500(דגם ישן) או VRX 2.150 יד שניה ?

השמח גם לשמוע הצעות לעוד מגברים ברמה הזאת

תודה

IBIZA 20vt

פורסם

עזבו רגע תקציב

כל שקל נחשב בזבוז כאשר אתה קונה מגבר יותר איכותי/סידרה גבוהה/יוקרתי מה- LRX בשביל סט יחסית פשוט כמו ההיי אנרג'י!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...