Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הDLS יתפקד אם ההי אנרג'י?

ואם אני משדרג למיילה שמוצהר 150W איך הוא יתפקד?

כרגע ההתלבטות בין הLRX והDLS אם הDLS יסתדר אם הרמקולים שכתבתי אני יקח אותו.

תודה ושבוע טוב

IBIZA 20vt

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה- A3 הוא מגבר (דואל מונו) בסגנון הדואל מונו של גנסיס אך הוא עדיין מעט נופל מול הגנסיס

אני מאמין שהוא ברמה אחת יותר גבוהה מה- LRX

למרות שגם ה- LRX מדהים ויספק כל סט.

כמו שאומרים תלך על מה שהלב שלך מכוון או שהמחיר יקבע, אבל הבנתי שהמחיר זהה? אז DLS?:roll:

תבחר כבר לבד..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

המחיר בערך זהה הDLS עולה קצת פחות והLRX יותר חזק..עד כמה זה ישפיע שההאודיסון חזק ב50W מהDLS

המחיר לא קובע לי פה כך שאני מתיחס אך ורק לאיכות ולסט שהוא צריך להרים

LRX או A3?!

תודה לילה טוב

IBIZA 20vt

פורסם

הDLS רחוק מאוד מהאיכות של הLRX החדש , אני הייתי הולך על ה LRX4.1K , מגבר עם עוצמה ואיכות נדירים ביותר.

פורסם
ה- A3 הוא מגבר (דואל מונו) בסגנון הדואל מונו של גנסיס אך הוא עדיין מעט נופל מול הגנסיס

אני מאמין שהוא ברמה אחת יותר גבוהה מה- LRX

למרות שגם ה- LRX מדהים ויספק כל סט.

כמו שאומרים תלך על מה שהלב שלך מכוון או שהמחיר יקבע, אבל הבנתי שהמחיר זהה? אז DLS?:roll:

תבחר כבר לבד..

מה זה רמה אחת מעל? יש הסבר לרמה הזאת?

מה שראיתי בפורומים אחרים שהאודיסון מהסידרות הנמוכות הוא רק שם של אודיוסן. הבנתי שהDLS הם מגברים טובים מהסידרה הזאת. לא ניסיתי אף אחד מהם.

פורסם
הDLS רחוק מאוד מהאיכות של הLRX החדש , אני הייתי הולך על ה LRX4.1K , מגבר עם עוצמה ואיכות נדירים ביותר.

אני מחפש מגבר 2 ערוצים לא 4 ערוצים...אם אני הולך על LRX אז יש לי אפשרות להביא רק את הדגם הישן לא החדשים

למה אתה חושב שDLS הסדרה הכי גבוהה רחוקה מהאיכות של LRX שהיא סדרה נמוכה?!

השמח לשמוע תגובה ממישהו שיש לו ניסיון אם הסדרה הגבוהה של DLS

IBIZA 20vt

פורסם

תקנה GENESIS יותר יקער ב-1000 ש"ח פחות או יותר אבל אתה סוגר פינה זות להרבה זמן, ולא מחפש משו חדש, יש לו צליל חם וממש נעים וניטרלי. יש מאת מגברים שהם יותר טובים ממגבר זה, והם גם יותר יקערים כפול יותר מ-2.

תחשוב.

פורסם

איך אני אוהב את הקביעות החסרות שחר האלו.

בוא בבקשה ותסביר לחברי הפורום למה אתה קובע דברים בצורה כזאת מוחלטת?, אולי הפכת להיות מכון התקנים בין לילה?

בלי שום קשר, הLRX4.1K הוא בכלל מגבר 4 ערוצים, והDLS הוא מגבר 2 ערוצים, דואל מונו.

מלבד העובדה שאני חושב שהLRX4.1K הוא אחד המגברים הטובים שאני מכיר ביחס למחיר שלו, כמובן בתור מגבר 4 ערוצים.

הDLS הוא אחד המגברי 2 ערוצים הטובים שאני מכיר, מחירו לא יקר מידי ונותן תמורה פנטסטית למחיר אפילו טוב יותר ממגברים יקרים ממנו באופן משמעותי.

under construction..

פורסם

גם מגברי הSRX טובים יותר מכל מגבר אחר במחירם, ב LRX הושקעו שנים של פיתוח , דברי אינם חסרי שחר מכיוון שיצא לי לשמוע את שני המגברים ואני מגבר מנסיון מה עוד שאודיסון מייצרים ומפתחים מגברים כבר למעלה משלושה עשורים.

אני גם חושב שזה מתאים יותר לסט אפ של הבחור הLRX 4.1K יכול להגביר גם את הקומפוננט וגם את הסבוופר בצורה יעילה.

פורסם
תקנה GENESIS יותר יקער ב-1000 ש"ח פחות או יותר אבל אתה סוגר פינה זות להרבה זמן, ולא מחפש משו חדש, יש לו צליל חם וממש נעים וניטרלי. יש מאת מגברים שהם יותר טובים ממגבר זה, והם גם יותר יקערים כפול יותר מ-2.

תחשוב.

לא אלף שקל ולא נעלים הג'נסיס עולה 4000 בערך והDLS עולה לי 1550 איך בדיוק הגעת לאלף שקל אני לא יודע.

שני המגברים אותו הספק על הנייר זה שג'נסיס קצת יותר טוב לא מצדיק את ההפרש וגם אם אני יקנה בסוף את הA3 זה יסגור לי את הפינה להרבה זמן אני לא חושב שיש מישהו שמחליף כאלה מדברים כמו מים.

לalond-כתבתי לך כבר שאני לא צריל מגבר 4 ערוצים אם אתה כל כך חושק במגבר תקנה אותו למה להציע משהו שלא צריכים.

הגענו למסקנה שהDLS A3 הכי יתאים לי והוא יותר טוב מהLRX הישן?

IBIZA 20vt

פורסם

ה A3 הוא אחד הטובים ע"פ המלצות מחול מה גם שהוא בדיוק מה שאתה צריך דואל מונו חזק ואיכותי (בתקווה שבקרוב אצלי )

יש גם את זוכה פרס EISA steg 2/02 שהוא נפלא ע"פ הביקורות וניתן להשיג אותו בארץ במחיר סביר של 500 אירו כולל אחריות , מגבר מתקדם מאוד עם חיבור למחשב שליטה על החיתוכים טמפה וצריכת חשמל .

1. A3

2. STEG

3. VRX

לעניות דעתי

פורסם
גם מגברי הSRX טובים יותר מכל מגבר אחר במחירם, ב LRX הושקעו שנים של פיתוח , דברי אינם חסרי שחר מכיוון שיצא לי לשמוע את שני המגברים ואני מגבר מנסיון מה עוד שאודיסון מייצרים ומפתחים מגברים כבר למעלה משלושה עשורים.

אני גם חושב שזה מתאים יותר לסט אפ של הבחור הLRX 4.1K יכול להגביר גם את הקומפוננט וגם את הסבוופר בצורה יעילה.

מעניין, יצא לך לשמוע לך לשמוע את שני המגברים על אותו סט-אפ, באותו הרכב והגעת למסקנה ש"הDLS רחוק מאוד מהאיכות של הLRX החדש"?

אשמח אם תפרט קצת יותר, איכות זו מילה כללית מדיי, מה בדיוק יותר איכותי ב-LRX?

פורסם

בגדול כל בחירה שלך בין החברות הנ"ל היא טובה(GENESIS/AUDISON/DLS). כולם הספקים זההים +- ,וחברות בעלות שם ככה שלא תתאכזב.

פשוט תבחר את המגבר שהכי מתאים לך.

• תוכן חדש...