Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בן משה

כל הכבוד.

אני שמח שאתה שמח כי אני שמח כששמחים...

המשך בדרכך איך שמתאים לך.

העצות הן של כולם - הרכב שלך!

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:king:אשרייך משה בן משה שזכית לעשות מצווה נעלה כמו הכנסת ספר תורה.חוץ מזה איך אומרים על טעם ועל ריח אין מה להתווכח...יצאת מלך ...השם יברך אותך
פורסם
כן אז למה שאנשים הביעו את דעתם לגבי נגד מקוריות של רכב היתה סתימת קולות טוטאלית?

חיפשתי ולא מצאתי למה אתה מתכוון.

ארז רונן

פורסם

אני שמח שאתה שמח כי אני שמח כששמחים...

אבי נוף.

אבל אבי, אתה לא יכול להיות כזה חד צדדי, אני וסייארה עצובים, אני מבקש ממך להתעצב בעצביינו גם...:cry:

בכבוד, ארז

ארז רונן

פורסם
אבל אבי, אתה לא יכול להיות כזה חד צדדי, אני וסייארה עצובים, אני מבקש ממך להתעצב בעצביינו גם...:cry:

בכבוד, ארז

היי ארז.

אתה הרי יודע שאני עצוב כשאתה עצוב כי אני עצוב כשעצובים ...

:multi::roflmao::multi::roflmao::multi::roflmao:

אבי.

המקום הנכון:

פורסם
חברים אתם לא חשים שסטינו קצת מה הנושא? עוד משהו יש לי סרטון של המצווה אתם רוצים?

לדעתי בלבד, אתה הוא זה שסוטה מהנושא. אתה מנסה להכניס תכנים דתיים דרך מסווה של רכב אספנות.

האם יעלה על הדעת, להבדיל אלף אלפי הבדלות, שאפרסם קישור לסצינה ארוטית שמתרחשת בכיסא האחורי של רכב אספנות בטוענה שזה קשור לפורום אספנות?

ארז רונן

פורסם
האם יעלה על הדעת, להבדיל אלף אלפי הבדלות, שאפרסם קישור לסצינה ארוטית שמתרחשת בכיסא האחורי של רכב אספנות בטוענה שזה קשור לפורום אספנות?

וודאי וודאי.

המקום הנכון:

פורסם

אנשים איזה קשים אתם..

סך הכל בנאדם רצה לבטא את השמחה שלו על גבי האינטרנט שעוד אנשים יראו ואולי גם ישמחו בשמחתו

אז למה להכנס לפילוסופיות?

זה לא הרכב שלכם ואף אחד לא הכריח אותכם להכנס לשרשור ולהגיב, לא מתאים לכם תעברו הלאה, למה לעשות רעש.?

הכל נכתב כנקודה למחשבה.

פורסם

זה לא הרכב שלכם ואף אחד לא הכריח אותכם להכנס לשרשור ולהגיב, לא מתאים לכם תעברו הלאה, למה לעשות רעש.?

הכל נכתב כנקודה למחשבה.

גם אותך אף אחד לא הכריח להכנס ולהגיב, לא מתאים לך תעבור הלאה, למה לעשות רעש.?

נכון שכשזה מכוון אליך זה נשמע רע.

פורום צריך להיות חי ונושם ומגיב ומתגושש, לעיתים עם ויכוחים סוערים יותר או סוערים פחות. כל זמן ששומרים על כתיבה נקיה אין שום מניעה להגיב.

גם זה נכתב כנקודה למחשבה.

ארז רונן

פורסם

כל מי שמשמר רכב אספנות, נוסע בו, נהנה ממנו ומשתף אחרים במה שהוא עושה איתו, הרי זו ברכה. זו מהות התחביב. לכולנו תחביב משותף וכל אחד מקשט את מכוניתו ומשפץ את מכוניתו לפי יכולתו ולפי רצונו. לשים מנוע 8 כשהרכב המקורי בא עם מנוע 6 זה בסדר? להפוך אותו להוט רוד זה בסדר? להחליף גלגל הגה ללא מקורי זה בסדר? הרי יש המון דוגמאות ואין לזה סוף. לדעתי הכל מקובל! זה הכיף. התגובות של קובי, ליאור, אבי ואחרים שתומכים בכך, בהחלט במקום לטעמי ואני מסכים עם כל מילה. וגם אם לא מסכימים עם מה שבן משה עושה יש דרך להביע זאת. חלק מהתגובות כאן ממש מכוערות וחבל.

פורסם

ארז אני לא בא לריב ולא להתווכח

יש הרבה דברים שכתבו שאני מסכים איתם

אבל שאני קראתי את השרשור התבאסתי בשביל הכותב ולכן כתבתי.

לפעמים צריך לשים סטופ לידיים שכותבות

המשך ערב\לילה טוב

• תוכן חדש...