Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע קטלני בשני המובנים בו-זמנית, הכאוס שזה יכול לעורר בידיים הלא נכונות לעומת התועלת שזה יכול להביא בידיים הנכונות (לא מדי נכונות, אבל מספיק נכונות) צריך לתכנן איזהשהי מערכת שתעבוד עם קידוד ורק אמבולנסים/רכבי בטחון עם קוד מיוחד יוכלו להפעיל את הרמזור.

great article ...

do you know were we can get one of these radars or what ever they are called :twisted:

קוראים לזה MIRT ואתה יכול להשיג את זה בקיוסק השכונתי, לדעתי זה לא הגיע לארץ עדיין. אבל אמרו שאפשר לקנות את זה באינטרנט תנסה כאן http://www.themirt.com/

פורסם

MIRT :)

את זה כבר הבנתי , פשוט המחשבים דפוקים בחווה של אולמן , ועכשיו אני בחווה אחרת ...

אגב האם זה יעבוד בישראל .. זו שאלה שכדאי לדעת את התשובה שלה ....

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

מה עובר עליכם? בנוסף ליחידת השולחת את הפולס האינפרא אדום יש רסיבר בכל צומת שחייב להיות בה בשביל לקלוט את האות. הוא חייב להיות מקודד בהתאם כמובן.

עד שלא יהיו כאלו רסיברים בארץ - תמשיכו לחלום :wink:

ופאדי - החווה של אולמן? תתבייש. אין לך חווה בפקולטה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ענק... אפשר לקנות אחד לשימוש בכביש ב*** ***** שתמיד יהיה לנו

ירוק...

:lol:

כן, נדקק לזה, אז כשהייתי לפני כמה שבועות (אותו פעם עם התקלה הקטנה של ליבי - פאקונג וליפטרים :( ) אז היה איזה BMW שעשיתי איתו רייס בשביל הספורט (מאוד ספורטיבי עם הלנטרה) והוא עבר באדום בשביל להכנס בחזרה למפרץ, בעוד אני חיכיתי לרמזור ירוק.

אולי אנחנו צריכים את המכשיר הזה...

פורסם
ופאדי - החווה של אולמן? תתבייש. אין לך חווה בפקולטה?

רוני

אני כן מתבייש ...

המחשבים שם שווים ל*******

הודעה אחת נורמלית לא יכולתי לכתוב שם ..

בכל מקרה אני בשעור של נומריות כרגע אז אני פה לעוד שעתיים או משהו (פחות או יותר :wink: )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

יש לי שאלה...

כשזה הופך את הרמזור לירוק זה גם הופך את הרמזור שחותך את הכביש שלך לאדום? אחרת הפוטנציאל לתאונות אדיר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

לא רואה את העניין בזה, אתה רוצה לעבור ?? שים קצת חול עם שמן על הלוחית רישוי האחורית, ועבור באדומים.... למה צריך את המכשיר..

מזה משנה מה יש ברמזור ירוק או אדום ... רכבים ימשיכו להיכנס לצומת...

• תוכן חדש...