Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני מחפש מנוע לגו משומש

wonderd
שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש ללגו מבחר סוגי מנועים חשמליים ובתי סוללות, יש לך תמונה או מספר דגם?

יש פורומים בחו"ל שעוסקים אך ורק בלגו. אולי שווה לבדוק שם אם יש למכירה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טבריה?! :shock: באמת לא ייאמן.

אצלי יש עדיין כ-3-4 מנועים עובדים ופועלים,

מתחילת שנות ה-80',

על בסיס סוללות C

(1.5 וולט 3X).

המשחק הכי טוב בעולם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת המשחק הכי טוב!

כשהייתי קטן (גיל ~5) ניסו לקנות לי מגאסון. משעמם. (אני הייתי חולה רכב גם בגיל הזה). החלפנו אותו בלגו משוכלל - אני ואבא בנינו לבד משאית מנוף עם כל המערכת ההידראולית. (המנוף עובד על אוויר, כן? עם צינורות, קומפרסור, מתגים והכל). גם המנוע של המשאית היה אמיתי (כלומר בוכנות נעות, גל ארכובה וכו') וכמובן גל-ההינע. הייתה גם מערכת היגוי (ה'הגה' הורכב על הגג). אחח, זה היה כיף, במיוחד לילד בגילי.

מה עלה בגורל המשאית? טוטלוס, נכנסתי בקיר. :) באמת. אחרי איזה שנתיים-שלוש היא נמאסה עליי, ריסקתי אותה בקיר בכוונה במהירות, רק כדי לראות את החוזק שלה. עדיין החלקים והצינורות יושבים אצלינו בארון. המנוע החשמלי אגב, לא עובד. (קורוזיה בבית הסוללה). הצמיגים, לעומת זאת, במצב טוב. (ובמקרה ראיתי שאפילו כתובות עליהם המידות!)

אביעד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אחרי שקנית :

תגיד, מנוע כזה מצליח להזיז את הקסנטיה?

כן, הרכבתי לו מערכת תיגבור כח, עכשיו האוטו נוסע פגז חבל על הזמן.. עזבו אתכם מטורבו שמורבו, מנוע לגו זה העתיד..

האמת היא שהיום הרכבתי מהמנוע מכשיר נחמד שמזיז משורית ברזל כמו משור חרב למי שמכיר, רק שאצלי זה מיועד למטרות אחרות.

בריאות לכולם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...