Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במנוע צעדים, איביזה 00

IbizaQ
שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי,

יש לי איביזה 2000 מנוע 1.6(פולקסווגן), יש לי בעיה במנוע צעדים הסל"ד נופל, הגעתי למצב שאם אני משחרר את הרגל מהגז המנוע נכבה, העלתי כרגע את הסל"ד ודיברתי אם מוסכניק, הוא אמר שזה מחלה במנועים האלה וכנראה זה באמת מנוע הצעדים, הוא לא ממליץ לקנות חלק משומש כי הוא יכול להידפק תוך זמן קצר, משהוא יודע כמה חלק חדש כזה עולה, ואולי אפשר לעשות משהו לפני החלפת החלק?

עוד תופעה כשהמנוע מתחמם קצת הסל"ד כמעט ולא מרקד זה קשור?

אשמח לכל עזרה, והצעות מחיר :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לעשות ניקוי מצערת, יכול היות שהמצערת שלך מלוכלכת ולכן היא תקועה במצב מסויים.

איזה סוג הזרקה יש לך? (חד נקודתית,רב נקודתית)

איך הגעת למסקנה שזה מנוע צעדים?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא כל כך יודע איזה הזרק יש לי , אבל הגעתי למסקנה הזו רק בגלל שמוסכניק אמר לי שזה כנראה הבעיה,

אני לא בטוח במאה אחוז שזו הבעיה אבל כנראה שכן, איך אפשר לנקות את המצערת, אני יכול לעשות את זה לבד או שחייב מוסך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לפרק את המצערת לגורמים בישביל לנקותה כמו שצריך.

באמת כדאי שתלך לאיזה מוסך שמתמחה בדיאגנוסטיקה.

בקשר לניקוי מצערת אז אני מעריך~150 ש"ח

מנוע צעדים סביב 700 ש"ח

תתקשר לצ'מפיון, תן להם את מספר הרכב והם כבר יגידו לך את המחיר מדוייק של החלק.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...