Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק מראות צד ב-323 לאנטיס

Soundwave
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן

רציתי לשאול (מכיוון שהזהירו אותי שאפשר לפגוע בשליטה האוטומטית על המראות) האם פירוק מראות הצד במאזדה 323 לאנטיס מסתכם בברגים שאפשר לראות אחרי שמורידים את המשולש בדלת?

(אני רוצה לשים דיינמאט על המראות בשביל להפסיק רעידות פלסטיק)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא

צריך לפרק את כל החלק הפנימי של הדלת

אבל זה לא סיפור גדול

בורג בידית פתיחה

2 ברגים בידית הארוכה שאתה משעין עליה את היד (תגלה אותם אחרי שתפתח את המכסה שלה שגם הוא סגור בבורג )

בורג בעובי הדלת (ליד המנעול)

ומשיכה מהפינה התחתונה של דלת (הכיסוי)

זהו

אולי זה נשמע קצת מסובך בכתב אבל תאכלס בשטח זה שטויות

בכל מקרה אם אתה מאיזור ראשון לציון אתה מוזמן ליקפוץ אלי

אני יעשה לך את זה טיק טק

לירון

boost junky 4ever fordsierracossie.gif

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לפתוח את כל הדלת?

צריך לפתוח איזה פלאג או משהו?

(פתחתי אותה כמה פעמים כבר כי שמתי דיינמאט על הדלתות הקדמיות... אני ממליץ מאוד דרך אגב)

אבל תודה על הפירוט :D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חומר (תלוי איזה סוג כי יש שניים) שאתה מדביק על משטח כלשהו והוא מקשיח אותו כדיי למנוע רעשים שנובעים מויברציות.

יש סוג אחד שדומה לגומי ואחד שלא ראיתי במציאות עדיין אבל בתמונות הוא נראה כמו נייר כסף :lol:

http://www.dynamat.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...