Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר מוסך שיכול לעשות את זה?

לאיזו הוצאה אני צפוי?

האם זה באותה רמת קושי\מסובכות של החלפה בפרייבט? או שבגלל שזה 4X4 זה מסובך משמעותית?

תודה,

אדריאן.:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

כשדיברתי עם שאפט לפני כמה חודשים בנוגע לעבודה על ג'יפונים אמרו לי שם שהם לא כל כך מכירים את הרכבים האלו.

מוסך מורשה היבואן שיש לי איתו ניסיון טוב - דרך השטח ביגאל אלון. שירות מעולה ומחירים סבירים, לא דוחפים את האלמנט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כשדיברתי עם שאפט לפני כמה חודשים בנוגע לעבודה על ג'יפונים אמרו לי שם שהם לא כל כך מכירים את הרכבים האלו.

מוסך מורשה היבואן שיש לי איתו ניסיון טוב - דרך השטח ביגאל אלון. שירות מעולה ומחירים סבירים, לא דוחפים את האלמנט.

אתה יכול להסביר את המודגש?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

מה, אתה לא מכיר את הגשש החיוור?

נכנס לקוח למוסך לקחת את הרכב מטיפול 5000, מבקש לקחת את הרכב.

מנהל: סמי, עזוב הכל, סגור איתו חשבון

סמי: מה היה לנו שם?

לקוח: איפה?

סמי: בטיפול

לקוח: מה זה מה היה לנו שם? זה מכונה חדש, טיפול 5000.

מנהל: לא... זה היה טיפול 10000, רק אנחנו מחשיבים לך את זה כמו טיפול 5000, שתיהיה מבסוט.

לקוח: אני מבסוט, רק תגידו כמה לשלם

מנהל: סמי, עזוב הכל סגור איתו חשבון

סמי: מה היה לנו שם? היה לנו רגולג' ברקס, היה לנו פלאגים, פלטינות, שטאנגה, שמן, שמן ברקס, החלפנו לך את האלמנט.

מנהל: את האלמנט אל תכניס לו לחשבון, האלמנט עלינו, on the house.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...