Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני חדש כאן באתר ואע"פ כן קראתי לא מעט שירשורים, תהיתי האם מישהו אולי יוכל לעזור לי.

אז ככה, אני מחפש רכב קטן שישמש בעיקר אותי ואת זוגתי בנסיעות בתוך העיר. התקציב שלי הוא עד 40 (אפשר להתגמש לטיפה יותר), מתוך מה שקראתי באינטרנט ומאנשים שונים צימצמתי את עצמי לפולו או ליונדאי גטס. הבעיה שחישפתי לא מעט ולא מצאתי רכבים נורמליים (שמורים ק"מ ) לכן ברצוני לשאול שתי שאלות - אחת האם יש עוד רכבים בסדר גודל מחיר הזה שנחשבים אמנים? (מה שחשוב לי בעיקר זה אמיניות ) לדוגמא הבנתי שפונטו וקליאו נחשבות ללא אמינות (כמובן שזה מה שאמרו לי ואני לא עומד מאחורי זה, אבל אני מניח שאחרים מבינים יותר ממני כי אני לא מבין כלום....). דבר שני בעקבותה הקושי במציאת הרכב, התחלתי לשקול ללכת למגרש ששם הבנתי יש לא מעט נוכלים. רציתי לדעת האם מישהו מכיר אולי מגרש אמין בצפון?

תודה רבה לכל העונים

פורסם

פונטו. אתה יכל להשיג את דגמי 2004 במחיר הזה, ועוד ישאר לך קצת כסף בצד למה שתרצה.

לא יודע מי אמר לך שהפונטו לא אמינה, אבל יש אותה לחבר, והוא נהנה ממנה לגמרי.

פורסם

יש אולי איזה אתר או משהו שמשווה מכוניות מבחינת אמינות? כלומר עיקר החשש שליהוא מפני קניית אוטו שיבלה את חייו במוסך.

אני מניח שמבחינה סטטיסטית יוצר שמכוניות כאלה ואחרות שוהות זמן רב יותר במוסך ממכוניות אחרות ולכן אנ ימנסה להבין מה אמין ומה לא,ע"י זה שאני שואל כל מיני אנשים,הבעיה היא שכל אחד אומר משהו אחר ולי אין שום דרך לשפוט מה טוב ומה לא. קיצור רק צרות......

ן

פורסם
פונטו. אתה יכל להשיג את דגמי 2004 במחיר הזה, ועוד ישאר לך קצת כסף בצד למה שתרצה.

לא יודע מי אמר לך שהפונטו לא אמינה, אבל יש אותה לחבר, והוא נהנה ממנה לגמרי.

2004, ממש לא במסגרת התקציב של הבחור, המחירון שלה מעל 50K .

לגבי האמינות, מסכים איתך, הפונטו ספייס יחסית אמינה .

יש אולי איזה אתר או משהו שמשווה מכוניות מבחינת אמינות? כלומר עיקר החשש שליהוא מפני קניית אוטו שיבלה את חייו במוסך.

אני מניח שמבחינה סטטיסטית יוצר שמכוניות כאלה ואחרות שוהות זמן רב יותר במוסך ממכוניות אחרות ולכן אנ ימנסה להבין מה אמין ומה לא,ע"י זה שאני שואל כל מיני אנשים,הבעיה היא שכל אחד אומר משהו אחר ולי אין שום דרך לשפוט מה טוב ומה לא. קיצור רק צרות......

ן

אמינות הרבה פעמיים תלויה ברמת הטיפול שהרכב קיבל.

אני חושב שהפונטו תתאים לך, תחפש פונטו ELX 2001-2002 , בעלת מנוע 1.25 ל' 80 כ"ס.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

או קיי תודה לכל המגיבים.

כרגע ראיתי סיאט איביזה 2002 3 דלתות 1600 (signo ידנית, יד ראשונה עם 100000 ק"מ.

הוא רוצה 38 מה אתם אומרים שווה?

פורסם

אחלה רכב- יש לו מספיק כח והוא חזק יותר מהפונטו ללא עוררין.

לאחי יש רכב כזה והוא מרוצה מאוד.

הדגם הנ"ל סובל ממחלת החלונות הנופלים של הקונצרן אך בכללי נחשב כרכב אמין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

והוא נחשב אמין? ומה בדבר חלפים כלומר יקרים זולים? כמו כן הק"מ הזה לא קצת גבוה? אה, ושאלה אחרונה - זה שווה מבחינת כסף מול מה שאתה מקבל?

ושוב ממש תודה לעונים

• תוכן חדש...