Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דירה על חשבון צה"ל(שאלה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני בעתודה לפני הצבא במסלול מחשבים ולכן הגיוני מאוד שאני ישרת באיזור ת"א ויצא יומיות, מכיוון שאני גר באיזור עפולה יהיה כמעט בלתי אפשרי ליסוע כל יום הלוך חזור הביתה. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות ע"מ לקבל מימון לדירה באיזור הבסיס על חשבון הצבא? יכול להיות שאני יגור עם שותפים(שבאותו מצב כמוני), האם זה יכול להואיל/לגרוע?

תודה:-)

פורסם

חייל זכאי להסדרי לינה בבסיס שבו הוא נמצא.

בבסיסים סגורים זאת כמובן לא בעיה, בבסיסים פתוחים ישנן 2 אופציות

לעיתים יש מגורים בבסיס, וזה הפתרון שהצבא מספק (וגם הוא ניתן רק בהנחה שאתה גר מספיק רחוק מהבסיס)

אם ליחידה שלך לא תהיה אפשרות לתת לך מגורים בבסיס אתה זכאי לבקש המרת הלנה. בפועל מדובר בסכום של כ800-900 שקל בחודש.

ישנה אופציה נוספת שנקראת 'רווק מעל גיל 21 ביחידה אקסטריטוריאלית' - הכוונה ליחידה שאין לה בסיס מוגדר.

במקרה שלך אני מניח שלא תהיה בעיה, אתה צריך להיות במרחק של 100 ק"מ מהבסיס. ועפולה נמצאת במרחק של לפחות 100 ק"מ מכל ציביליזציה :)

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

במקרה שלך אני מניח שלא תהיה בעיה, אתה צריך להיות במרחק של 100 ק"מ מהבסיס. ועפולה נמצאת במרחק של לפחות 100 ק"מ מכל ציביליזציה :)

האמת שזה די גבולי, תלוי איך מסתכלים על זה. 100 ק"מ בקו אווירי? נסיעה הכי קצרה?

בדיקת מסלול במפות מראה שזה בדיוק יוצא 90-110 ק"מ תלוי איך מסתכלים

בכל מקרה, מה שאנחנו מתכננים לעשות זה להשכיר דירה כמה חברים(בתקווה שנשרת באיזור), האם יש לי מילה בעניין או שההחלטה אם אני יקבל מגורים בבסיס או מענק תלויה במקום פנוי/מפקדים?

פורסם

מסופקני שעפולאים זכאים להלנה, המרת הלנה וכיו"ב אבל אני לא בטוח.

מה שבטוח הוא שאין לך מה לדאוג. אם תשרת בבסיס סגור- אין בעיה. אם בבסיס פתוח סביר להניח שתצליח למצוא פתרון כלשהו. הגם שרכבת היא לא פתרון כזה גרוע.

בקיצור אל תדאג.

• תוכן חדש...