Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לא כתבת איזה רכב, מודל,נפח.

יתכן באמת כי יש בעיה בטורים, או לחילופין תושבות מנוע פגומות.

אורן.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

אצלי ההגה רועד מ40-60 רעידות כאלה ימינה שמאלה ,הלכתי לפנצריה אמרו לי לעשות איזון ואם לא אז הגאנט עקום או הציריה הלכה לעולמה.

מה דעתכם?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי, הייתה לי תופעה זהה לשלך, כאשר במהירויות נמוכות (50~) ההגה רעד "ימינה שמאלה" , טוב לא ממש רעד אלא "טייל". תדירות הרעידות הלכה וגברה עם עליית המהירות.

הבעיה שלי הייתה צמיגים מעוותים , בעל מקצוע מנוסה עם עין מחודדת עלה על זה מיד. 2 צמיגים חדשים והאוטו, כמו חדש.

לדעתי, כדאי קודם לבדוק איזון, אך עשה זאת אצל "צמיגן" מומחה, שיוכל לזהות אם הצמיגים מעוותים (אצלי הם נראו יפים וחדשים, אבל היו באיכות ירודה--> סינית).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יפה אמרת זבל סיני שזה הננקאנג שמורכבים אני יעשה איזון ונראה מה הלאה.

בכל מקרה יש אחריות 3 שנים נראה מה היא שווה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...