Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מאוויס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
BURZUM :)

נכון שמאזדה 3 מפרטי נמכרת סביבות המחירון, ונכון רכבים נקיים עם ק"מ נמוך נמכרים מעל המחירון, אבל זה שווה כל אגודה:

1. יש לך רכב פרטי שאין להפחית גם בעת מכירת הרכב.

2. לקוח פרטי מטפל במוסכי היבואן בכדי לשמור על האחריות.

3. YAD2 ואתרים דומים מלאים מודעות למכירת רכב.

ניסית פעם לרכוש רכב מבוקש?

אני לפני שנה וחצי רציתי למכור מאזדה 6 עם יותר מ-130.000 ק''מ, פירסמתי ביד2 ואחרי חצי דקה כבר היה קונה, הוא קנה את הרכב. הטלפונים לא הפסיקו לזרום, ובערך כרבע שעה אחרי שפירסמתי ניתקתי את הטלפון, זה לא יאמן, עשרות שיחות.

ברור לך שכל רכב מבוקש שמוציעים עליו מודעה לפרסום תופסים אותו מייד עשרות סוחרים. ברור לך שהשוק נשלט ע''י סוחרים, נכון?

בערך 99% של מודעות למכירה ביד2 זה רכבי ליסינג/השכרה לשעבר עם פרטים מטעים הנמכרים ע''י סוחרים. אתה ממליץ לי על קנייה כזאת? אני לא הייתי ממליץ לך.

יש לי רכבי ליסינג שנים רבות ואני מכיר מקרוב איך מטפלים ב-"מוסכים מורשים" ואיזה חלקי חילוף הם מרכבים!!!

וגם היו לי רכבי השכרה כרכב חילופי וההבדל בטיפול ברור מאוד מאוד... רכבי השכרה בדרך כלל מוזנחים ולא מטופלים כראוי.

רכבי ליסינג מטופלים טוב יותר (אם כי לרוב בחלקים לא מקוריים).

אם תקרא את השרשור מהתחלה תראה כי המלצה שלי היית לרכוש רכב מהשכרה/ליסינג עם בערך 15 עד 30 אלף ק''מ. זה אומר טיפול 1 בהיסטורייה של הרכב, גג 2. אני לא מדבר על רכבים עם 60-100 אלף ק''מ, לזה אישית אני לא הייתי מתקרב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי צודק, אני לא הבנתי למה שמים את השטיחים המגעילים שגם גורמים להחלקת הרגל על דוושת הגז... פשוט זוועה.

בקשר לרכב השכרה עם 15-30 אלף ק"מ לא הייתי מתקרב, ברור שהרכב כבר הספיק לקבל התעללות מעשרות אנשים. אתה יודע מי שמקבל רכב השכרה לא ממש אכפת לו מהרכב.

בעוד שרכב ליסינג מקביל נראה לי עסקה קצת יותר טובה. איך שאומרים הטובה שבגרועות :)

וכן ניסיתי לקנות רכבים דרך יד שנייה. הייתה הונדה סיוויק 2006 דגם חדש עם 6000 ק"מ לא קניתי בגלל מחיר המחירון :) פשוט לא הייתי מת על הרכב בכדי לשלם מחירון. אחרי 3 שבועות הרכב נמכר.

מאזדה 6 2005 עם מנוע 2.3 במחיר מחירון נמכרה אחרי חודש וחצי :) מאזדה 3 מלא דוגמאות ועזרתי לחבר לקנות משם, היתה לו פשוט עשרות אפשריות.

פורסם
בקשר לרכב השכרה עם 15-30 אלף ק"מ לא הייתי מתקרב, ברור שהרכב כבר הספיק לקבל התעללות מעשרות אנשים. אתה יודע מי שמקבל רכב השכרה לא ממש אכפת לו מהרכב.

אתה יודע מה זה השכרה ארוכת טווח?

עוד היבט חשוב בקניית רכב ליסינג/השכרה זה בטחון בקנייה: הרכב לא משועבד/מעוקל וכד', אפשר לקבל תשלומים ללא ריבית וכד'. קנייה מפרטי אפילו לא יכולה להבטיח שהרכב לא גנוב. אני מדבר על המקרים כאשר על הכבישים נוסעות מכוניות כפולות (צבע, דגם, מספר רישוי הכל זהה).

אחת הסיבות שאני לא קונה מפרטי בשנים האחרונות היא סיכון די גבוהה לרמאות.

פורסם

BURZUM אחת הסיבות שאנשים לא קונים רכבים מחברות השכרה/ליסינג כי זה מה שהם עוברים!

מצורפת תמונה חמה מאתמול מהחרמון.במציאות זה היה נראה הרבה יותר גרוע וכל המכסה מנוע היה מלא שכבה עבה של בוץ!

עד ששלפתי את הפלאפון לצלם הצלחתי לקלוט רק את זה אך עדיין מתרשמים מה עשו לרכב.

תגדילו את התמונה הנפתחת ותיווכחו.

אני מתפלל בשבילך שזה לא מה שעשו לרכבים שאתה רכשת מהחברות ההן.מה שבטוח לפני המכירה מישהו כבר ידאג לנקות טוב את הרכב הזה עם גרניק.

תמונה045.jpg

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אפשר לחשוב רכבים פרטיים ממש שמורים, גם הפרטיים קורעים אותם (הילד, הילדה, האישה). כל רכב בודקים לפני הקנייה, מה שלא נראה - לא לוקחים.

• תוכן חדש...