Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לקניית רכב ב 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אז ככה לפני כמה זמן רשמתי לכם איזה אוטו כדאי לקנות בתקציב של 40K...

מכיוון שהכסף לא בא ממנ י , אני תלמיד והייתי תלוי בהורים ובעוד כמה גורמים.

קיבלתי קצת באסה אבל אין מה לעשות וזה מה שכרגע יש לי ביד.

איזה אוטו כדאי לחפש?

אני מחפש ככה קודם כול אוטו שאני יקנה אני לא כמו שאר האנשים שפה ואנילא הולך לשפר אותו במנוע ובשטויות כאלה רק מבחוץ שיהיה יפה ואולי אגזוז כי אני אוהב את הרעש :)

אז ככה ידני.

עדיף מנוע 1.6 ולא 1.4

אני רוצה אוטו קטן ויפה שיהיה עליו פוזה :)

חשבתי בסכום הזה +-

על פיג'ו 106 XSI שנת 95...

או על סיאט איביזה שנת 95 דגם CLX3 דלתות

עכשיו מה ההבדל בין CLX לבין CLX לטינו?

איזה מכוניות אתם ממליצים לי??

פורסם

ה106 XSI זה רעיון חמוד.

סיאט איביזה הישנה היא סתם עגלה ולא שווה לקנות אותה

בקשר לCLX זה בסך הכל רמות גימור.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אין לי נכון לעכשיו מה להעיר על דגמים, אבל מכיוון שאני מקבל רושם שזה יהיה הרכב הראשון שלך, ומכיוון שדיברת על 20,000 "ביד", אז רציתי רק לוודא שאתה מבין שאם יש לך 20,000 בלבד זה לא אומר שאתה יכול לקנות אוטו ב-20,000.

אני עצמי רכשתי לאחרונה בסכום דומה פיג'ו 205. קניתי אותה מתחת למחירון (שהוא 20,000) ושמרתי כמה אלפים בצד ועדיין כיום, אחרי שלושה ומשהו שבועות, אחרי ביטוחים ותיקונים מספר, הבעיות רבות יותר מהכסף לטפל בהן.

כמובן שבצרפתיות זה משהו שהייתי אמור לצפות לו... :?

לתשומת לבך. רק מנסה לחסוך לך דברים שהלוואי שהייתי חוסך לעצמי. בכל מקרה בהצלחה. :)

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

יש לי 20 K לאוטו ועוד כמה אלפים בצד...

בעיקרון כרגע אני חושב הכי על כיוון של 106 XSI כי בסכום הזה זה הרכב הכי ספורטיבי שאני יכול לקנות למרות שיש לי משהו לאיביזה CLX 3 דלתות מנוע 1.6 90 כוחות סוס...

תעזרו לי להחליט על מה ללכת.

מה אני יקבל מהאוטו הזה ומה מי זה

פורסם
יש לי 20 K לאוטו ועוד כמה אלפים בצד...

בעיקרון כרגע אני חושב הכי על כיוון של 106 XSI כי בסכום הזה זה הרכב הכי ספורטיבי שאני יכול לקנות למרות שיש לי משהו לאיביזה CLX 3 דלתות מנוע 1.6 90 כוחות סוס...

תעזרו לי להחליט על מה ללכת.

מה אני יקבל מהאוטו הזה ומה מי זה

מה106 תקבל התנהגות וביצועים ספורטיביים ונהיגה מהנה וגם כנראה לא מעט בעיות ובילויים במוסך.

מהאיביזה תקבל אותו דבר, זאת אומרת הרבה כאב ראש ושעות מוסך רק לא תקבל את הפאן של הנהיגה שתקבל עם ה106 ולא את הכח.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

• תוכן חדש...