Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני ואימי מכרנו את רכבנו - רובר 216Si ( אחלה אוטו , רק עקב סגירת החברה ויוקר חלקי החילוף נאלצנו לוותר עליו)

עכשיו אנו מתכוונים לקנות רכב אוט' אחר משנת 1999 ואילך , האצ'בק עם מנוע 1.6 עם תקציב של עד 35 אלף שקלים.

ישנם מספר רכבים ששמתי עליהם עין :

1. סיאט איביזה שנת 2000 אוט'

2. פורד פוקוס שנת 2000 אוט'

אשמח אם תתנו לי ביקורת והמלצה על אחד הרכבים ( לדוג' קראתי בפורום משוב שלילי על התיבה האוטומטית באיביזה - האם זה באמת כך לכל הרכבים מהסדרה ,או של רק פרט בודד?)

תודה מראש , דויד

פורסם
שלום

אני ואימי מכרנו את רכבנו - רובר 216Si ( אחלה אוטו , רק עקב סגירת החברה ויוקר חלקי החילוף נאלצנו לוותר עליו)

עכשיו אנו מתכוונים לקנות רכב אוט' אחר משנת 1999 ואילך , האצ'בק עם מנוע 1.6 עם תקציב של עד 35 אלף שקלים.

ישנם מספר רכבים ששמתי עליהם עין :

1. סיאט איביזה שנת 2000 אוט'

2. פורד פוקוס שנת 2000 אוט'

אשמח אם תתנו לי ביקורת והמלצה על אחד הרכבים ( לדוג' קראתי בפורום משוב שלילי על התיבה האוטומטית באיביזה - האם זה באמת כך לכל הרכבים מהסדרה ,או של רק פרט בודד?)

תודה מראש , דויד

כמה ק''מ אתם עושים בשנה?

מה אתם מצפים מהרכב?

תפרטו...

שלומי.

פורסם

מן הרכב מצופה להיות רכב משפחתי , עדיפות לאמינות וחסכוניות בדלק על פני ביצועים.

אני קראתי בפורום זה על כך שלאיביזה יש בעיות בתיבת ההילוכים האוטומטית , אשמח לשמוע על הנושא.

• תוכן חדש...