Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 באשדוד ( נלקח מפורום max tuning )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל הבחירות באשדוד אחד המועמדים הגדיל ראש והוציא לרחוב

מכונית פורמולה ,

והנה הקישור לתר"ד במקס טיונינג

http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=12&TopicID=10695&PagePosition=3

אני אישית הייתי בוחר בראש עיר שכזה..

בכל אופן אם מדובר בראש עיר , יכול ליהיות שהוציאו רשיון זמני לרכב

הזה לנוע בדרכים?

תמונה...

http://www.pbase.com/image/22389874

פורסם
זה רק אני או ש על המדבקה על הכנף מימין כתוב

A-R-S

:shock:

חחחחחחחחח זה היה טוב...

מה זה הדבר הזה שהוא יושב בו???

ד"א ביום של הבחירות לא לומדים?

פורסם
זה בטוח לא פורמולה 1, וזה באמת נראה כמו רפליקה שלא מתחרה בשום מירוץ. וראיתם את הצמיגים?! :lol:

זה לא , זו הייתה הכותרת במקס ..

בכל מקרה השאלה היא האם חוקי להסתובב עם כזה דבר ברחובות

כלומר אם ראש העיר מוציא רפליקה כזו החוצה אז הוא צריך רישוי לפחות זמני

הרי הוא לא יסיע כלי רכב בניגוד לחוק...

או שכן..

פורסם

זה לגמרי לא חוקי. הגלגלים לא מחופים, אין פנסים, אין וינקרים, אין לוחיות רישוי.

אני לא יודע אם מה שראש העיר עשה שם קיבל איזשהוא אישור חד פעמי, אבל זו פעם ראשונה שאני רואה מכונית "מירוץ"(?) חד מושבית נוסעת על כבישים ציבוריים שלא נסגרו במיוחד לרגל האירוע ומכוניות רגילות נוסעות סביבה. כשאלן פרוסט זכה באליפות הרביעית שלו, אם אני זוכר נכון, הוא חגג את האירוע עם הוויליאמס שלו בשאנז אליזה -- אבל סגרו קטע מהשדרות לכבודו.

פורסם

לדעתי זו מכונית שמוסך ראלקס בנו לפני די הרבה שנים. הם הציגו אותה פעם לראווה בקארטינג נתניה צפון (כשעוד היה קיים).

במבט מקרוב אז, נראה שמתחת לפני השטח לא מדובר ב"פורמולה" של ממש, אלא במשהו מאוד חובבני, מתוצרת בית.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...