Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר HU של Planet Audio?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובר עליו לא לפני הרבה זמן פה.

אני זה שהעלתי את הנושא על המכשיר הזה כי גם אני הייתי מעוניין.

בפורום פה עדיין לא היה התנסות על המכשיר הזה.

בכל מקרה הציעו לי לקחת את הפנסוניק המתחרה 4016 אני חושב .

הפלאנט נשמע מפתה אפילו מפתה מדי אבל עדיין מחשיד.

לא כדאי להסתכן אלא לקנות משהו שמכירים ויש איתו ניסיון.

יוגב.

פורסם
תגיד אתה חייב בלוטוט ? כי אם לא , אני לא רואה מדוע לזרוק כסף טוב על פלאנט אודיו

יהודה, מה שאתה אומר שאוב מנסיון אישי או מידע מפורומים בחו"ל או איזה מקור אחר? אני מניח שהמכשיר באמת לא איכותי וזה קצת מתמיה, זה כמו ש JBL למשל היתה מייצרת HU נחותים שהיו הורסים לה את השם. סה"כ לפלנט אודיו יש מגברים ורמקולים בכלל לא רעים, האם באמת ה HU שלה כל כך גרועים? אם כן, למה?

פורסם

אי אפשר להקיש מרמקול\מגבר של חברה על ה HU שלה. כי שני אלו דברים שונים בהחלט. HU משתמש בטכנולוגיות ורכיבים שונים בהחלט.

על מנת לבנות מכיר HU טוב - יש לבצע R&D די רציני ואם לא הושקע בו המון תכנון ומשאבים ולחברה אין הרבה ניסיון עבר בבניית מכשירים מסוג זה, ההצלחה לא מובטחת, בלשון המעטה.

הוזכר פה פעם ש ROCKFORD ניסו לבנות HU והם לא היו להיט.

יכול להיות שאני מדבר מתוך היכרות עם המכשירים שי בארץ, תנסה לבדוק אולי בפורומים בחו"ל שם התחום יותר גדול ויותר מפותח. או לחילופין חכה לתגובות של חברי פורום יותר מלומדים ממני.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
יהודה, מה שאתה אומר שאוב מנסיון אישי או מידע מפורומים בחו"ל או איזה מקור אחר? אני מניח שהמכשיר באמת לא איכותי וזה קצת מתמיה, זה כמו ש JBL למשל היתה מייצרת HU נחותים שהיו הורסים לה את השם. סה"כ לפלנט אודיו יש מגברים ורמקולים בכלל לא רעים, האם באמת ה HU שלה כל כך גרועים? אם כן, למה?

תגיד אתה ראית משהו של החברה הזו שממש נראה טוב מבחינה אודיופילית ? הרי כמעט כול הדברים שלה הם או מדבקה או קרוב לזה , אז אתה מצפה שCD הם יוכלו לבצע היטב ? לא חסרות חברות מעולות שניסו הדביק DAC טוב ולבנות עליו CD והוא יצא עלוב . אז חברה כמו פלאנט ?

לא אני לא צריך אפילו לבדוק

בברכה יהודה

• תוכן חדש...