Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף לקליאו ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת שמתי ידי על אהבתי הראשונה, קליאו ספורט, שיושבת בחניה בחיבוק גלגלים ומחכה לי שאעשה ביטוח. אבל:

לפי סוכן הביטוח שלי רק הפניקס והראל מסכימים לבטח את הרכב, ובגלל שאין לי עבר ביטוחי (אוטו ראשון) ההצעות כרגע הן 6600 ש"ח(!) רק למקיף, ואולי הוא יצליח להוריד 20%-25%, ואז זה יהיה המחיר שכולל חובה. שמעתי כאן לא מזמן מספרים נמוכים בהרבה - באיזור ה 2400 - האם זה היה רק בגלל שדובר על חבר'ה עם עבר של 3 שנות ביטוח נקיות? האם ההבדלים כאלו עצומים?

הצילו!

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אני, בן 21, בתור נהג צעיר (חדש אם אתה רוצה) משלם כ-2,000 שקל לביטוח חובה כולל כל נהג,

ו-3,950 על ביטוח מקיף שכולל גרירה, חלונות וכו'.

סה"כ כ-6,000 ש"ח.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

השאלה היא אם יש לך עבר ביטוחי, אני מנחש שכן..

אצלי אין עבר ואין אופציה להתבטח עם ההורים כי להם אין מקיפים.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
השאלה היא אם יש לך עבר ביטוחי, אני מנחש שכן..

אצלי אין עבר ואין אופציה להתבטח עם ההורים כי להם אין מקיפים.

מה זאת אומרת אין להם מקיפים? שיעשו לך ביטוח על שם שניכם. העיקר שתהיה רשום שם. המחיר יהיה כמו של נהג ותיק בתוספת ביטוח לנהג חדש.

*** עריכה לאחר התגובה שלך פה למטה: ***

אה.

פורסם

אתה לא מבין..הייתי ילד רע, אחרי טוטל לוס וכמה פנדר בנדרס לא מבטחים אותנו יותר. עדיף לי כבר להיות בלי עבר ביטוחי..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אני חייב רק לציין שקנית רכב שמור ומדהים מבן אדם מדהים!

הבעלים הקודמים (אורי, אתה מלך) של הרכב הזה טיפל בו במסירות, בדיוק כמו שהוא טיפל באקסית שאותה החליפה- 106 ראלי מהשמורות והיפות בארץ.

עשית עסקה מצויינת, רק תשמור על האקזמפלר הזה כפי שהוא ראוי להישמר.

תתחדש ותהנה.

לגבי הביטוח, בדקת ב-B2BIT?

פורסם
עשית עסקה מצויינת, רק תשמור על האקזמפלר הזה כפי שהוא ראוי להישמר.

תתחדש ותהנה.

לגבי הביטוח, בדקת ב-B2BIT?

אתה לא מבין..הייתי ילד רע, אחרי טוטל לוס וכמה פנדר בנדרס לא מבטחים אותנו יותר. עדיף לי כבר להיות בלי עבר ביטוחי..

:?

אופס...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בדקתי גבולות, למדתי מטעויות, זה מה שיש לי להגיד..כל עוד זה היה על משפחתיות חבוטות זה לא הציק לי יותר מדי.

אגב מקיפים: שירביט כרגיל מפציצים עם מחיר ללא תחרות - 2900 למקיף (אזכיר שהסוכן שלי הצליח 6600 בינתיים..). אני מתפתה.

דורון ענק הביטוח: 3400.

מה עם שירביט בזמן האחרון? השתפרו קצת? ודורון?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

חברה לא לקפוץ למסקנות. תחשבו על זה כך: 10 שנות נהיגה פרועה=נסיון עשיר. או לחילופין, היום אני יודע איך לא לנהוג..

בכל מקרה אל דאגה, לא כלכך מהר ארסק חמישים פלוס אלף ש"ח.

מה עם הביטוח??

שירביט בחצי מחיר או סוכן משפחתי ולישון בשקט?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

נו בחייאת, איך אתה חושב שהגעתי לשירביט ולדורון? לא חסרות סוכנויות, אבל אינני מכיר אותן ומה הן שוות בעת הצורך.

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...