Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן ,

גם אני נגד רכבים קוריאנים.

הם לא מצטיינים בשומדבר מהותי ביחס למתחרים מלבד המחיר, ומכיוון שרכב הוא בין היתר קניה אמוציונלית, אני לא מבין איך אפשר להפנות אמוציות לרכב קוריאני.

אייל,ממך לא הייתי מצפה לשמוע שטויות כאלו.

מה זה בדיוק "רכב קוריאני"?

דייהולט אביאו באותה רמה של הסונטה 3.3? או שהאופטרה ברמה של הקופה V6?

היונדאי I30 היא פשוט מכונית מצויינת,שלא נופלת במאום ממובילות קבוצתה,ומוכיחה שאין ליונדאי שום בעייה לייצר מכוניות טובות,בדיוק כפי שהם עושים באגף רכבי השטח שלהם.

אמנם לא נהגתי בה מאות קילומטרים,אך מהיתרשמות של כמה עשרות ק"מ,הרושם בהחלט טוב.

קנייה אמוציונאלית?

תרשה לי לגכך קלות.אין פלח שוק שבו הקנייה היא כל כך רציונאלית כמו במישפחתומטיות האלו.

אני תמיד נגד דעות קדומות-כל מכונית צריכה להישפט לגופה,ולא משנה אם היא הגיעה מגרמנייה,קוריאה או מוזמביק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן , אבל הקורולה שמיוצרת בטורקיה תוכננה ביפן, לא בטורקיה.

.

ואם היו מתכננים בטורקיה אז הקורולה היתה פחות טובה?

ו.. איך אתה יודע איפה תכננו את הקורולה??

שלומי.

פורסם
אייל,ממך לא הייתי מצפה לשמוע שטויות כאלו.

מה זה בדיוק "רכב קוריאני"?

היונדאי I30 היא פשוט מכונית מצויינת,שלא נופלת במאום ממובילות קבוצתה,ומוכיחה שאין ליונדאי שום בעייה לייצר מכוניות טובות,בדיוק כפי שהם עושים באגף רכבי השטח שלהם.

אמנם לא נהגתי בה מאות קילומטרים,אך מהיתרשמות של כמה עשרות ק"מ,הרושם בהחלט טוב.

קנייה אמוציונאלית?

תרשה לי לגכך קלות.אין פלח שוק שבו הקנייה היא כל כך רציונאלית כמו במישפחתומטיות האלו.

אני תמיד נגד דעות קדומות-כל מכונית צריכה להישפט לגופה,ולא משנה אם היא הגיעה מגרמנייה,קוריאה או מוזמביק.

תשמע מה שניסיתי (ולא כ"כ הצלחתי) זה לתאר את ההרגשה שלי כשאני רואה או יושב בתוך רכב קוריאני.

זאת הרגשה סתמית כזאת...

אתה מרגיש שאתה יושב בתוך רכב שהוא "בסדר" ,עושה הכל בצורה טובה אבל אין לו שום תכונה מיוחדת שתייחד אותו מהשאר.

בקשר לתגובה שמעליי: אם היה מדובר ביצרן רכב טורקי שלא קשור לאף אחד מהיצרנים הגדולים, שתכנן את הרכב בטורקיה - אז כן, הוא היה נחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צודק ב-100%. אני אישית תומך מאוד ברכבים קוריאניים. יונדאי זאת חברה מאוד מתקדמת ותופסת מקומות מאוד מכובדים אפילו בארה''ב. מוזר שיש פה אנשים שעדיין מתייסחים עליהם כאל רכב נחות. אין עוד מכוניות באותה קבוצת מחיר שמציעות את מה שמציעה KIA MAGENTIS או HYUNDAI SONATA.

....,בדיוק כפי שהם עושים באגף רכבי השטח שלהם.

ברשותי רכב שטח של החברה מסוג יונדאי טרקן 2.9 טורבו-דיזל מסילה משותפת. תמורה הכי טובה לכסף בזמנו (נרכש חדש), חיית שטח אמיתית עם איכות חומרים ברמה גבוהה מאוד. פינוק אמיתי לנסוע עם הרכב ולרדת לשטח זה ממש שטויות.

ומי שרוצה להיות יחודי שיקנה INFINITI G35, מה אתם מביאים לי דוגמאות של גולף? :lol: בגרמניה ראיתי שרק זקנות וזקנים נוסעים על גולף, מי שרוצה להיות יחודי קונה וולוו, יגואר או סאאב (כולם קבריולט) :idea:. גולף, אלק....:lol:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אבל, השכן של אחותי, אמר, כי הצמיגים של רכבים קוראנים, מרעישים בעליות נמוכות !

( ואני, עד כמה שידוע לי, אין לי אחות ...)

לשיקול דעתך .

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
צודק ב-100%. אני אישית תומך מאוד ברכבים קוריאניים. יונדאי זאת חברה מאוד מתקדמת ותופסת מקומות מאוד מכובדים אפילו בארה''ב. מוזר שיש פה אנשים שעדיין מתייסחים עליהם כאל רכב נחות. אין עוד מכוניות באותה קבוצת מחיר שמציעות את מה שמציעה KIA MAGENTIS או HYUNDAI SONATA.

ברשותי רכב שטח של החברה מסוג יונדאי טרקן 2.9 טורבו-דיזל מסילה משותפת. תמורה הכי טובה לכסף בזמנו (נרכש חדש), חיית שטח אמיתית עם איכות חומרים ברמה גבוהה מאוד. פינוק אמיתי לנסוע עם הרכב ולרדת לשטח זה ממש שטויות.

ומי שרוצה להיות יחודי שיקנה INFINITI G35, מה אתם מביאים לי דוגמאות של גולף? :lol: בגרמניה ראיתי שרק זקנות וזקנים נוסעים על גולף, מי שרוצה להיות יחודי קונה וולוו, יגואר או סאאב (כולם קבריולט) :idea:. גולף, אלק....:lol:

ברוזום:

בדוק באתר הבא איזה זקנים נוסעים בגולף בגרמניה: (כנס לפורומים)

http://www.vwvortex.com/

עם זאת, בארץ אפשר להניח שרוב גרסאות הטרנדליין הרגילות לא נקנות ע"י צעירים.

אינפינטי לא נכנס בתקציב של 130 אלף, אז צריך להסתפק בכאלה שכן.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ברוזום:

בדוק באתר הבא איזה זקנים נוסעים בגולף בגרמניה: (כנס לפורומים)

http://www.vwvortex.com/

.

לא כל כך אכפת לי מהפורום, כמובן שלא נכנסתי

ראיתי במו עיניי, למה אני צריך פורום?

גולף V בכלל בקושי יש, זה רכב בול לאנשים די מבוגרים עם הכנסה בינונית מינוס. ומה יחודי בו, עדיין לא קלטתי? רכב מוצק, בנוי טוב, שאסי מעולה... אבל סך הכל משהו רגיל ולא יוצא דופן. מה שכן מפריע לי זה אחריות יצרן הקצרה, אמינות גרמנית שהתפוגגה ומחיר מוגזם בפראות. אפילו בגרמניה לרכב תוצרת מקומית ב- 20.000 EURO זאת הגזמה.

פורסם

גולף V בכלל בקושי יש, זה רכב בול לאנשים די מבוגרים עם הכנסה בינונית מינוס. ומה יחודי בו, עדיין לא קלטתי? רכב מוצק, בנוי טוב, שאסי מעולה... אבל סך הכל משהו רגיל ולא יוצא דופן. מה שכן מפריע לי זה אחריות יצרן הקצרה, אמינות גרמנית שהתפוגגה ומחיר מוגזם בפראות. אפילו בגרמניה לרכב תוצרת מקומית ב- 20.000 EURO זאת הגזמה.

אוסף סטיגמות כזה מזמן כבר לא ראיתי..

גולף מוכרת מעל ל 400,000 רכבים בשנה, כלומר כנראה שיש שם משהו אשר קורץ לציבור רחב מאוד של אנשים.

דרך אגב, אני לא יודע מאיפה הבאת 20,000 אירו, הגולף הבסיסיות מתחילות ב 13K ומעלה.

דבר אחרון, הגולף פופולארית במגוון אוכלוסיות רחב מאוד באירופה, ההכללות שלך לא מראות על ידע רב , ודי מקבעות אותך כישראלי חובב יפניות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
דרך אגב, אני לא יודע מאיפה הבאת 20,000 אירו, הגולף הבסיסיות מתחילות ב 13K ומעלה.

אולי מנוע 1.4, אני משווה לרכבים זהים הנמכרים בארץ.

דבר אחרון, הגולף פופולארית במגוון אוכלוסיות רחב מאוד באירופה, ההכללות שלך לא מראות על ידע רב , ודי מקבעות אותך כישראלי חובב יפניות.

היו לי בחיים 2 גולפים ידניים (גולף II + גולף III). כרגע אני בהחלט חובב יפניות, ובטוח שאני ישראלי.

הרכב הבא אקורד או B4 או אימפרזה WRX אאוטבק.

פורסם

אם ראית במו עיניך, זוהי ללא ספק סטטיסטיקה אמינה ומדוייקת.

האם עברת במשרד הרישוי הגרמני על גילאי כל בעלי הגולף? :)

אז מה אתה ממליץ לעשות?

ללכת על רכב אקזוטי וייחודי שנועד לעשירון העליון בלבד? משהו כמו המממ.... מזדה 3?

האם אתה עויין את תוצרת VW כי אינה מתקינה צמיגי SPORTIVA המהוללים ברכביה?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רמת הדיון הולכת ומשתפרת, מעניין איזה רכב ינצח, בנסיעה בהילוך אחורי ,

אני טוען, כי הגולף יותר מהיר בירידה, ( ליונדאי, אני חושב , שכחו להתקין הילוך אחורי,עושה את זה, בניוטראל )

אבל תמשיכו - הדיון מעניין, ואנו לומדים, המון דברים חדים/חדשים בזכותכם.

( הפוסל - במומו פוסל )

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בארץ כמעט כל המכוניות הנמכרות הן מכוניות לאנשים מבוגרים.

מהסיבה הפשוטה שמרבית הצעירים פשוט לא יכולים להרשות לעצמם אוטו חדש.

באירופה המצב ממש לא ככה..

בביקורי האחרון בגרמניה ראיתי המון צעירים (ובעיקר צעירות :roll:) שנוסעים בגולף..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בואו נחזור לנושא השרשור המקורי:

אופציות נוספות אפשריות שחשבתי עליהן בינתיים בינתיים: פורד פוקוס (מעט עצלה) , ואם בא לך טיפה לעלות בתקציב, יש את הלאון הידנית 1.6 ואת האיביזה FR 1.8T שיכולה להיות מעניינת לאדם צעיר.

באגף הקטנות : הסוויפט לא רעה, המזדה 2 גם מעניינת אבל עוד לא נהגתי בה והפולו מומלצת. אני לא מכיר את דגם ה1.6 אבל דגם ה1.4 הוא מצויין.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...