Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 26 ומעוניין לקנות רכב חדש. (יד שניה לא רלוונטי במקרה שלי)

כרגע אני מתלבט בין המאזדה 3 הצ'באק ,לבין גולף 1.6 אוטו' (התקציב הוא באיזור 130K או פחות).

אני גם שוקל את הפולו 1.6 החדשה ואולי אפילו את המאזדה 2.

מה דעתכם?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפרט את הדרישות שלך מהרכב, בכדי לקבל תשובה ספציפית.

לשם הסקרנות למה אתה שולל רכב משומש?(הרבה פעמיים זה יותר משתלם כלכלית).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אין לי דרישות מיוחדות. שיהיה רכב אמין ובטיחותי ועם נסיעה נוחה. (רוב הנסיעות שלי הם לא ארוכות למעט פעמיים/שלוש פעמים בחודש). ואם אפשר אז גם שיראה יפה וצעיר.

(יד שניה זה לא רלוונטי בגלל הצורה שבה מקום העבודה שלי ממן חלקית את ההוצאה אבל זה לא חשוב)

פורסם

אני לא הייתי פוסל באפשרות לבחור יונדאי i30 פרמיום 1.6.

רכב מצוין הכולל 6 כריות אויר, ESP, ABD, EBD, תא כפפות מקורר, התראה על אי חגירת חגורת בטיחות בכל מושבי הרכב, ג'אנטים מגנזיום, סאנרוף, ועוד...

יצא לי לנהוג על האוטו ואני ממליץ בחום

שלומי.

פורסם
כרגע אני מתלבט בין המאזדה 3 הצ'באק ,לבין גולף 1.6 אוטו' (התקציב הוא באיזור 130K)

מה בדיוק הגבול של התקציב? בסביבות ה-135K אתה כבר מקבל קומפקטיות 2 ליטר.

פורסם

מציע לך להתעלם מהמגיב שלפני. ###המגיב לפניו נמחק ע"י ההנהלה###

אומנם על פי מדגם קטן של 3 רכבים מדגם הסאדן של הרכב הגטה, הרכבים בני פחות מ חצי שנה, עם מעל ל 22,000 ק"מ על כל אחד מהם, מראים שרידות טובה מאוד.

מנסיון עבר עם גולף, גם איתה לא היו בעיות כלל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אכן הגולף רכב מצויין עם מנועים אמינים עד מאוד בקלות המנועים שורדים 250K בלי שום בעיה.

הטיפולים זולים מאוד יחסית לרכבים ברמה של גולף.

היתה בבעלותי גולף דור 4 עם מנוע 1.6 ואפס תקלות גם אחרי 120K.

איזה כייף לי :)

פורסם

מצטרף להמלצה על היונדאי I30- כדאי ומומלץ מאד לעשות נסיעת מבחן.

אופציה נוספת ראויה- הונדה סיביק 4 דלתות (אם תצורת סדאן באה בחשבון).

נ.ב: אם אינך לחוץ לרכב בטווח הזמן המיידי, מומלץ מאד להמתין לינואר הקרוב בו צפויה ירידת מחירים בסדר גודל של 3K-5K.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה עידן. לגבי ה i30, אבא שלי (שמשתתף בהוצאה)לא מוכן שאקנה רכב קוריאני למרות שאנמקבל את מה שאתה אומר שהיה שווה לבדוק.

לגבי הגולף האם היא באמת יותר בטיחותית מהמאזדה? האם זה נכון שהמאזדה ממש לא טובה בהתנגשויות?

האם בגולף אני סתם מוסיף אלפי שקלים בשביל פוזה שלא עומד שום דבר מאחוריו?

גם לי די נמאס מלראות את המאזדה 3 ,אבל ההאצ'בק פחות נפוץ ונראה סביר לטעמי (אין ספק שהגולף והפולו נראים יותר טוב). גם גולף לא חסר על הכביש...

פורסם

אכן בשביל מוניטין אתה מוסיף כסף. אין מה להשוות בכלל מבחינת בטיחות בין גולף דור 4 ברמת גימור בסיסית למאזדה באותה רמת גימור.

בגולף מנוע 2.0L אתה מקבל מערכת ESP/TCS/EDL. בגולף 1.6L ברמת גימור טרדליין אינני זוכר את התוספות.

כמו שאתה קונה מכשיר תוצרת SONY או מחשב תוצרת קומפאק בשביל מוניטין ופוזה אתה משלם כמה אלפים נוספים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בטרנדליין אתה מקבל כסטנדרט אבזור בטיחותי כפי שמרק הזכיר , 6 כריות אוויר בקרת אקלים מפוצלת, פתחי מיזוג ליושבים מאחור, מפתח שלט מקורי(מרים שמשות) תיבה טיפטרוניק 6 הילוכים. והכי חשוב הרבה איכות.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
תודה עידן. לגבי ה i30, אבא שלי (שמשתתף בהוצאה)לא מוכן שאקנה רכב קוריאני למרות שאנמקבל את מה שאתה אומר שהיה שווה לבדוק.

לגבי הגולף האם היא באמת יותר בטיחותית מהמאזדה? האם זה נכון שהמאזדה ממש לא טובה בהתנגשויות?

האם בגולף אני סתם מוסיף אלפי שקלים בשביל פוזה שלא עומד שום דבר מאחוריו?

גם לי די נמאס מלראות את המאזדה 3 ,אבל ההאצ'בק פחות נפוץ ונראה סביר לטעמי (אין ספק שהגולף והפולו נראים יותר טוב). גם גולף לא חסר על הכביש...

אני חושב שממש לא לעיניין לפסול רכב בגלל ארץ ייצור, בכלל כל העסק של הרכבים הפך לאונברסלי(אתה יודע למשל שמייצרים קורולה בתורקיה?).

לגופו של עיניין, ה I30 , רכב טוב מאוד, עם טכנולוגיה מתקדמת, שלעניות דעתי, נותן תמורה הרבה יותר מהמזדה.

קח את אביך לנסיעת מבחן, תן לו להתרשם מהרכב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
אני חושב שממש לא לעיניין לפסול רכב בגלל ארץ ייצור, בכלל כל העסק של הרכבים הפך לאונברסלי(אתה יודע למשל שמייצרים קורולה בתורקיה?).

לגופו של עיניין, ה I30 , רכב טוב מאוד, עם טכנולוגיה מתקדמת, שלעניות דעתי, נותן תמורה הרבה יותר מהמזדה.

קח את אביך לנסיעת מבחן, תן לו להתרשם מהרכב.

כן , אבל הקורולה שמיוצרת בטורקיה תוכננה ביפן, לא בטורקיה.

גם אני נגד רכבים קוריאנים.

הם לא מצטיינים בשומדבר מהותי ביחס למתחרים מלבד המחיר, ומכיוון שרכב הוא בין היתר קניה אמוציונלית, אני לא מבין איך אפשר להפנות אמוציות לרכב קוריאני.

בקשר לרכבים שהצעת : לא הייתי לוקח מזדה 3 , בגלל שפשוט נמאס לראות את הרכב הזה.

בנוסף, הגולף בגרסת הטרנדליין הבסיסית (122 אלף שקל אם אני לא טועה), לדעתי נראית רע ולא הייתי קונה ללא חבילת ג'נריישן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...