Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסנטה פה החדשה מרשימה מאוד גם במבט שני

(במיוחד עם פנסים שקופים מאחור).

נראה שמלבד הסמל, מדובר ברכב שווה בהחלט בדיקה,

במיוחד ביחס לאאוטלנדר המיושן יחסית.

פורסם

זה מעניין מה שקורה פה, אנשים פה מייעצים לפותח השרשור על הדגם הישן של האאוטלנדר, וזאת למרות שנתנו פה כבר קישור למבחן דרכים של הדגם החדש של האאוטלנדר.

* גילוי נאות- אני קשור לחברת מיצובישי ולכן, אם יש מישהו שבוחר לקבל את דברי כלא אובייקטיביים...זכותו.

היה לי את האאוטלנדר החדש לסופ"ש וההתרשמות שלי היא:

• המנוע מצליח להזיז את האוטו הזה בקצב מרשים
  • תיבת הילוכים אוט' רציפה- אני אהבתי אותה מאוד! חלקה מאוד במצב אוטומטי ובתפעול ידני מקבלים הנאה גדולה.
  • נוחות- הרכב קשה יחסית, אני אהבתי את זה...לא כולם יאהבו.
  • התנהגות- בגלל הקשיחות, הרכב מתנהג היטב ולא מרגישים זוויות גלגול רציניות כמו כלי רכב מסוג זה.
  • רכב מאוד מאובזר ומאד מפנק (חיבור BT לסלולרי, ניווט, עור, גג שמש, הנעה ללא מפתח ועוד דברים מקובלים יותר)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
המימדים של ההאוטלנדר לא מגיעים למימדים של הסנטה פה, הסנטהה פה תהיה בהרבה יותר נוחה

לשבעה נוסעים מהאשר האאוטלנדר.

יונדאי סנטה פה

אורך כללי- 4650 מ"מ

בסיס גלגלים- 2700 מ"מ

מיצובישי אאוטלנדר

אורך כללי- 4640 מ"מ

בסיס גלגלים- 2670 מ"מ

עכשיו, אתה מוכן לשתף אותנו לפי מה קבעת את הנ"ל?

כי הנתונים היבשים מראים על הבדל זניח ביותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יונדאי סנטה פה

אורך כללי- 4650 מ"מ

בסיס גלגלים- 2700 מ"מ

מיצובישי אאוטלנדר

אורך כללי- 4640 מ"מ

בסיס גלגלים- 2670 מ"מ

עכשיו, אתה מוכן לשתף אותנו לפי מה קבעת את הנ"ל?

כי הנתונים היבשים מראים על הבדל זניח ביותר.

אורך ורוחב הרכב מבחוץ לאו-דווקא קובעים שהרכב מרווח יותר מבפנים.

8)
פורסם
מישהו קרא לי? :-)

שאל בני ונען-מה אתה רוצה לדעת על הסנטה פה?

נוחות נסיעה, אבזור, תמורה למחיר, התרשמות כללית, צריכת דלק, וכל מה שאתה יכול להוסיף על האוטו מבורך:-D

casper, באמת מה ששמתי לב זה שהרוב כאן מתייחסים לדגם הישן של האאוטלנדר, מה שהתלהבתי ממנו זה רמת האבזור, שלפי דעתי גבוהה יותר באוטלנדר, השאלה היא מה בקשר לנוחות הנסיעה, איכות כללית וכו'

פורסם
אורך ורוחב הרכב מבחוץ לאו-דווקא קובעים שהרכב מרווח יותר מבפנים.

אתה מכיר פרמטר אחיד והמפורסם ע"י כל היצרנים שהוא טוב יותר?

אגב, בשום מקום לא ציינתי רוחב אלא בסיס גלגלים.

בקיצור, למי שלא הבין...סנטה פה ומיצובישי אאוטלנדר חדש הם בעלי מידות דומות מאוד. כל כך דומות עד כי רק נסיעת מבחן תוכל לתת מושג מי מהם מרווח יותר, אם בכלל.

פורסם

אנחנו בדילמה דומה..

עכשיו שפורד הולכים להביא את ה EDGE, המבחר גדל עוד יותר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם יש לך צורך ברכב בעל 7 מושבים אז אין ספק שכדאי ללכת על הסנטה פה.

המיצובישי ישווק בארץ כ -5+2 ולא כ 7 מקומות בגלל המדף המגוחך שיוצא מהריצפה והיצרן קורא לו מושב.

לעומתו הסנטה פה מציע מושבים בגודל מלא שלמבוגר אין שום בעיה לשבת בהם לנסיעה ארוכה המתקפלים בשלמותם לריצפת תא המטען .

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
אם יש לך צורך ברכב בעל 7 מושבים אז אין ספק שכדאי ללכת על הסנטה פה.

המיצובישי ישווק בארץ כ -5+2 ולא כ 7 מקומות בגלל המדף המגוחך שיוצא מהריצפה והיצרן קורא לו מושב.

לעומתו הסנטה פה מציע מושבים בגודל מלא שלמבוגר אין שום בעיה לשבת בהם לנסיעה ארוכה המתקפלים בשלמותם לריצפת תא המטען .

זה נכון ולא ולא 2 המושבים האחוריים הם מלאים אך מרווח הרגליים קטן-ילדים/אנשים רזים וקטני מידות עוד איכשהוא ייכנסו שם.

פותח השרשור אני מדבר על דגם 2.7 לוקשרי עם מושביי העור.

צריכת דלק-בתוך העיר נסיעה רגועה 14 ליטר ל100 ק"מ.נסיעה עצבנית תוכל להעלות את הצריכה לכ17 ליטר ל100 ק"מ.

מחוץ לעיר נסיעת שיוט 90 קמ"ש מישור 11.5-12 ליטר ל100 ק"מ.

הרכב מפנק מאוד.אהבתי מאוד את העיצוב שלו הוא מעוגל ועדכני.

עם כל הכבוד לקספר ומיצובישי אני לא אהבתי את העיצוב של האאוטלנדר ולקחתי בחשבון שהרכבים של יונדאי יותר נפוצים וזה מותג יותר מקובל על הישראלי ויהיה יותר קל למכור אותו-אני יודע שלרכבי השטח של יונדאי יש שוק רצח...

עלויות הביטוח סבירות.

צריכת הדלק סבירה.

הרכב נוסע שקט מאוד-וזה מה שמאוד חשוב לי,והמנוע בשרני והV6 עושה את ההבדל,אני אפילו מאוהב בסאונד שלו!!...

אבזור-חלונות שחורים מאחור ובדלת תא המטען.

7 מושבי עור מלאים.

סאן רוף.

מראה מתכהה למניעת סנוור מאחור-כל החכמים שבכוונה מפעילים אורות גבוהים נבלמים במראה.

מצפן על המראה האמצעית.

מזגן מפוצל לכל המושבים כולל השורה השלישית.

רדיו מקורי MP3+WMA,כולל צ'נג'ר מקורי בדש בורד 6 דיסקים.

פנסיי ערפל.

מחזיקי כוסות לכל הנוסעים כולל שורה שלישית.

הגה מצופה עור.

גיר טיפטרוניק.

תאורה פנימית כחולה מרשימה בכל הלוח מחוגים וכפתורים.

ממליץ להתקין חיישניי רברס בחברה-מדובר על מערכת של דראגון בד"כ וזה מצורף לאחריות על האוטו 3 שנים.החיישנים רגישים ויודעים טוב לפענח את הסביבה.

הסנטה פה הוא קניה טובה ואני מרוצה.

קח נסיעת מבחן תבין על מה דיברתי...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אוקיי תודה רבה!

העיצוב של המיצובישי באמת טיפה בעייתי, אבל עדיין לא ראיתי אותה במציאות ככה שאין לדעת

פורסם
הרכב מפנק מאוד.אהבתי מאוד את העיצוב שלו הוא מעוגל ועדכני.

עם כל הכבוד לקספר ומיצובישי אני לא אהבתי את העיצוב של האאוטלנדר ולקחתי בחשבון שהרכבים של יונדאי יותר נפוצים וזה מותג יותר מקובל על הישראלי ויהיה יותר קל למכור אותו-אני יודע שלרכבי השטח של יונדאי יש שוק רצח...

קודם כל, תודה על הכבוד.

תשמע, אני באמת משתדל ולא להגיב בשרשור הזה, אבל שוב פעם לא הצלחתי.

אני באמת לא מבין מה הקשר בין כבוד אלי ואל מיצובישי בכל מה שקשור לעיצוב האאוטלנדר...לא אהבת? אחלה! אני ומעצבי מיצובישי לא לוקחים את זה אישית.

לגבי השוק העתידי, ליונדאי יש אכן שוק טוב כיאה למותג קוריאני מוצלח ואמין, אבל שוק רכבי השטח של מיצובישי הוא לא בדיוק משהו להתבייש בו...להיפך.

יונדאי סנטה פה הוא רכב כביש שטח רך לגיטימי ביותר ומהבולטים בסגמנט, מיצובישי אאוטלנדר החדש גם כן כזה. מי שרוצה לקנות שיעשה נסיעת מבחן על כל אחד מהם ויחליט.

• תוכן חדש...