Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , האם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג/לקנות או אולי להוריד מהאינטרנט?

תודה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

שים לב למעטה בנושאים דומים . מישהו כבר שאל את זה לפני חודש וקיבל 0 תגובות. תקפיץ כל הזמן את ההודעה שלך-יכול להיות שלמישהו מהפורום יש רכב זהה ותוכל לסרוק ממנו את הספר. אם לא -תחפש שכן עם אפלאוז 1992 ותבקש ממנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי ל TAMIR123 יש את הספר- עבר חודש ויכול להיות שהוא מצא אותו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי יש אפלאוז 97 וזה בערך אותו ספר.

אם אתה מהצפון (חיפה /קריות וסביבותיהן ) פנה אלי בהודעה פרטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני חייב עזרה של החיים מי שיוכל לעזור לי מלך ...

יש לי אפלאוז 92 קרבורטור גיר ידני .. 1600

עכשיו אני חייב להבין מאיפה יוצא כל צינור וואקום ולאן הוא מיועד .. כי אצלי כל הצינורות הפוכים ולא מסודרים נכון ...

אני ישמח אם יש למישהי ספר רכב או אפלאוז יד ראשונה שלא נגעו בצינורות וואקום שלו אף עם יענו לא שינו אותם או משהו ..

תודה לכולם מקווה שתוכלו לעזור ..

אפילו תמונות של כל הצינורות מאיפה יוצאים ולאן מגיעים .. תודה רבה לכולם .. :)

פורסם
איפה אתה גר ? האם אפשר לבוא לצלם את הספר ?

יש לך מסנגר או מייל? אני יכול לשלוח לך צילומים, רק תגיד של מה בדיוק.

אני חייב עזרה של החיים מי שיוכל לעזור לי מלך ...

יש לי אפלאוז 92 קרבורטור גיר ידני .. 1600

עכשיו אני חייב להבין מאיפה יוצא כל צינור וואקום ולאן הוא מיועד .. כי אצלי כל הצינורות הפוכים ולא מסודרים נכון ...

אני ישמח אם יש למישהי ספר רכב או אפלאוז יד ראשונה שלא נגעו בצינורות וואקום שלו אף עם יענו לא שינו אותם או משהו ..

תודה לכולם מקווה שתוכלו לעזור ..

אפילו תמונות של כל הצינורות מאיפה יוצאים ולאן מגיעים .. תודה רבה לכולם .. :)

אין את המידע הזה בספר.

מאיפה אתה?

פורסם

אני מכרמיאל אניצריך תמונות איפה הצינורות וואקום יוצאים ולאן הם צריכים להכנס .. אבל אין לי מסנג'ר יש לי אימייל אם זה עוזר ..

[email protected]

עכשיו אצלך ברכב זה מסודר כמו שצריך או שנגעו בהם וזה לא בטוח הסדר הנכון .. ?

פורסם

וואלה תודה אחי אתה גבר .. באמת מה זה תודה לך .. אפילו תסמן לי בצבעים איזה צינור זה ואיפה שהוא נכנס באותו הצבע .. תודה רבה לך אני יחכה שתשלח ..

• תוכן חדש...