Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שבוע הבא אני ממריא לטיול ארוך מאוד בחו"ל.

הרכב הנוכחי, 306 XT (מנוע 1.8 ליטר) ישאר בהחזקת אבא שלי שינהג ברכב ק"מ אחדים במהלך החודשים האלה עד למקום עבודתו וכמובן ישמור על הרכב בתנועה מתמדת.

הצמיגים הנוכחים (A539) שעבדו נהדר והחזיקו באמת יפה על הרכב (כולל כמה ג'ימקאנות, מסלולים ונסיעות מאומצות)-

כבר יבשים, הם איבדו אחיזה לגמרי ואני לא מתכוון להשאיר לאבא שלי רכב עם צמיגים כאלה.

מכיוון שאנחנו לקראת החורף, והרכב לא יעבור נהיגות התגרזנות כאלה או אחרות בשנה הקרובה, אני מחפש צמיגים עם דרישות שונות מאותם יוקו A539 שהיו קודם.

חשוב לי יותר מכל- האחיזה (all season), סינון רעשי דרך ונטייה לרכות (נוחות+ שחיקה מהירה יותר) מאשר לקשיות (פחות נוח אבל בעל מקדם שחיקה גבוה יותר).

מספר אופציות: (אשמח לשמוע דעה מבעלי ניסיון)

-פאלקן ZE 326

-דנלופ SP490

-דנלופ SPLM 701

-ברידג'סטון ER60

-גודייר DURAGRIP

הנקוק K406/K415

נ.ב-צמיג ירוק/ECO לא בא בחשבון..מכאן שמישלין וקונטי לא רלוונטים (מחירים מופקעים לצמיגים רגילים).

תודה,

אמיר.

פורסם

אני הייתי מוסיף למשוואה את הקלבר HP2, אני לא בטוח אבל נראה לי שהם קיימים במידה שלך.

הם אוחזים ממש לא רע ברטוב, שקטים מאוד (לפחות ביחס לכמה דגמי גודייר, מישלין ויוקו שנהגתי עליהם), את ה TW שלהם אני לא זוכר, אבל הם רכים יחסית.

ROOONEEYY

פורסם

תודה פליקס.

לאחר בירורים שעשיתי בנושא, הזמנתי את הפאלקן ZE-326.

מאנשים "שטעמו" את הצמיגים האלה הבנתי שמדובר בצמיגים שאוחזים טוב (גם ברטוב),בעלי אורך חיים מעל הממוצע, הם רכים במידה ממוצעת וטובה אבל הם מעט רועשים יחסית למתחרים.

עם הרעש נסתדר..אבא שלי כבר נוסע 4.5 שנים במאזדה 6 עם רביעיית מישלין פיילוט חדשים שעדיין לא עוזרים לסנן רעשי דרך ואבא שלי לא ממש מתרגש מזה.

כשאחזור לארץ אני כבר אגרום לפאלקונים להזיעה :-).

מחיר צמיג אגב כ-350 שקל. (אין עלויות נוספות על איזון והתקנה כמובן).:shock:

כן, אני יודע, זה נשמע יקר מדי, אבל הפאנצ'רמאכר היתעקש שהוא לא קונה אותם בהרבה פחות.

באחד מהת'רדים ראיתי שדיברו על פאלקן ב-1100 לרביעיה.. עוד מישהו יכול לבסס לי את המחיר לצמיג במידה הזאת?

תגובות, הצעות ודעות יתקבלו בברכה (כמובן שאני לא התחייבתי על כלום).

אמיר.

פורסם

לדעתי המחיר יקר.

קלבר מידה 185 עולים 280 לאחד , ושנייהם באותה רמה פחות או יותר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

זה מה שנקרא אצלי מקרה רע.

אני עוד שבוע טס לחו"ל- אני חייב להשאיר לאבא שלי רכב תקין ובטוח.

הצמיגים הנוכחים גמורים לגמרי, אני לא יכול להמתין לצמיגים אחרים שיגיעו ואני גם לא מתכוון לבזבז כסף על צמיג עם יומרות גבוהות כמו היוקו הנוכחי משום שהרכב הזה יסע נסיעה מנהלתית של 10 ק"מ ביום.

הפאלקן יעשה את העבודה נאמנה לדעתי לדרישה הזאת.

אם אני אשאיר את הרכב כמו שהוא ואבקש מאבא שלי שיחליף את הצמיגים, סביר להניח שחוסר הידע שלו בתחום וזיבולי המוח של הפאנצ'רמאכרים התחמנים יביא אותו להרכיב רביעיית אליאנס או צמיג ירוק כזה או אחר (כמו הצמיגים הירוקים של מישלין שעולים מיליון דולר בגלל השם ושווים בערכם לאליאנס הזבלה).

תודה.

• תוכן חדש...