Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היי , נושא: VW GOLF.

RADI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד אוהב את הגולף אך המחיר יקר בשבילי ... האם שווה לקנות גולף משנת 2000 או 2001 ? העיצוב שונה מהדגם הנוכחי (לא הדור החדש ...).

שמעתי יש בעיה של ביטוח יקר ובעיות קטנות באוטו .. זה נכון ?

אם אתם חושבים ששווה לקנות משהו אחר תהיו מוזמנים להציע ...

פורסם

הגולך לא השתנתה (מהותית לפחות) מאז הוצג הדור הרביעי ועד היום, כך שרכישת משומשת הינה ככל הנראה משתלמת הרבה יותר מרכישת חדשה (במיוחד עם הדור החמישי בפתח...).

מעבר לכך, ישנן מכוניות טובות יותר - פרט תקציב ודרישות (נוחות? מרווח? התנהגות? בטיחות?) ונמליץ על חלופות.

פורסם

תקציב ? 80 אלף בערך ... דרישה ? שהאוטו יהיה מקסימום משנת 2000 לא מוקדם יותר ... ושלא יראה כמו פוקוס,קורולה וסיוויק ... העיצוב הזה פשוט מעליב אותי.

תודה !

פורסם

חחח והגולף שמשדרת קופסתיות לשמע?

זה ענין של טעם

תגיד שאתה לא אוהב.

ותגיד שאתה רוצה עיצוב יוצא דופן

מעבר לקונצרן יש הרבה מכוניות

אבל תתחיל חוץ מתקציב זה מה אתה רוצה שהאוטו שלך יהיה?

בעל יומרות ספורטיביות?

משפחתית?

ליום יום וחסכנות בדלק+ אמינות?

כמה דלתות...

ככה שלאנשים יהיה כיוון כללי

בהצלחה בבחירה

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אוטו עם עיצוב פנימי טוב ונוח , עיצוב חיצוני קצת ספורטיבי אבל לא בהכרח מנוע ספורטיבי.

בטיחות ? אני מניח שכל המכוניות עובדות על התכונה הזאת ...

נסיעה נוחה ...

אין עדיפות למספר דלתות אבל החשוב ביותר הוא שהעיצוב יהיה קצת שונה ... ואני מרגיש את השאלה מתקרבת .. לא רנו מגאן II !!! חחח אני מצטער בפני כל אלה שאוהבים אותה אבל אני לא ...

מה דעתכם על הסיאט ליאון ? ועל האימפרזה ? אני יודע שהעיצוב שלה לא משהו אבל יש משהו במנוע שדומה לבת דודתה המוגדשת ?

תודה.

פורסם
אוטו עם עיצוב פנימי טוב ונוח , עיצוב חיצוני קצת ספורטיבי אבל לא בהכרח מנוע ספורטיבי.

בטיחות ? אני מניח שכל המכוניות עובדות על התכונה הזאת ...

נסיעה נוחה ...

אין עדיפות למספר דלתות אבל החשוב ביותר הוא שהעיצוב יהיה קצת שונה ... ואני מרגיש את השאלה מתקרבת .. לא רנו מגאן II !!! חחח אני מצטער בפני כל אלה שאוהבים אותה אבל אני לא ...

מה דעתכם על הסיאט ליאון ? ועל האימפרזה ? אני יודע שהעיצוב שלה לא משהו אבל יש משהו במנוע שדומה לבת דודתה המוגדשת ?

תודה.

הגולף מציעה עיצוב פנימי טוב ונוח, עיצוב חיצוני הוא בעיני המתבונן. אני אישית לא רואה ולו בדל של ספורטיביות בעיצוב הגולף.

האימפרזה מכוערת לדעת רבים, במיוחד לפני מתיחת הפנים. אין בה שום דבר שדומה לאחותה בעלת הטורבו. סיאט לאון לעומת זאת היא בחירה טובה לדעתי. המחירון שלה נמוך יחסית לגולף, היא טובה לא פחות ויפה יותר לדעת רבים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מסכים לגמרי

הלאון מעוצבת ממש יפה ובתכלס על השילדה של הגולף אם אני לא טועה

ואם אתה הולך על משהו קצת קטן יותר יש גם את אחותה הקטנה - האיביזה

שגם נותנת מראה ספורטיבי לכאורה.

הסובארו לדעתי גם לא יפה ותיהיה ירידה ברמה מבחינת איכות חיים לאומת

המתחרות האירופאיות שלי ( איציק... אל תנדה אותי לעד :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...