Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות pioneer\aiwa

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע רדיודיסק aiwa 40*4 cdc-x126, מקדימה רמקולים של קנווד 180W, מאחורה רמקולים של אודיו-ליין 300W, וטוויטרים פשוטים על החיווט של הרמקולים מקדימה של 200W.

נדלקתי עכשיו על המערכות של pioneer והחלטתי שאני חייב להחליף את הרדיודיסק כי הוא לא מוציא יפה.

בא חבר ואמר לי שעדיף לי להשאר עם הaiwa ופשוט לשים מגבר, גם תהיה עוצמה וגם יותר זול מרדיודיסק.

אני חייל ואין לי הרבה כסף להשקיע השאלה היא מה באמת כדאי גם מבחינת איכות וגם כסף.

שאלה נוספת היא האם מגבר יזיז יפה את הרמקולים שלי כי מאחורה הם חדשים אבל לא נראה לי שאיכותיים כ"כ והאם יהיה להם סאונד יפה עם מגבר להם ולקדמים.

תודה אחים שלי וחג שמח...

פורסם

אם השאלה מה עדיף בשביל איכות ועוצמה.... אם עדיף להחליף פאנל

או עדיף להוסיף מגבר .. אז התשובה לפי דעתי חד משמעית. עדיף להוסיף מגבר

ואומנם אני לא יודע מה הרמה של הרמקולים שלך.. אבל עדיין יהיה לך עדיף עם הגברה חיצונית גם מבחינת איכות השמע וגם מבחינת העוצמה..

• תוכן חדש...