Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מעוניין לבצעה אינפוזיה איכותית באזור עכו-כרמיאל.

אודה לכם אם תמליצו על מקום ומחירים

רב תודות.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

יש את בית החולים רמב"ם יש לו שם אחלה אינפוזיות , :-) סתם סתם אני צוחק , אבל אני משער שאם תתן עוד פרטים כמו , סוג מערכת ההזרקה יכולו לתת לך פחות או יותר מחירים.

ולי תאמת אין מושג כי אני גר באיזור ירושלים.

פורסם

סופר לאנסר , רב נקודתית.

אגב , מה ההבדל בביצוע האינפוזיה בין רב נקודתית לחד נקודתית ?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

רכב שעבר הרבה ק"מ למשל 160K לא מומלץ לבצע אינפוזיה ישירה.

כי מסביב לרינגים ליכלוך שהוא עוזר באטימה(קומפרסיה) ברגע שתחדיר נוזל והלילכוך הזה מסביב לרינגים יתנקה אז יתכן והמנוע יתחיל לשרוף קצת שמן והקומפרסיה תהיה פחות חזקה ממה שהיה לפני.

 

עדיף לתדלק את המיכל בשלושת רבעי מיכל דלק ואז לשים פחית תוסף BG K44 למיכל דלק וזה יהיה ניקוי עדין של מערכת הדלק,מזרקים.שסטומי יניקה.

ואם אף פעם לא שמת תוסף דלק במיכל או הרבה זמן לא שמת אז יתכן ונוצרו משקעים והתוסף ימיס אותם וירכז אותם במקום אחד ותהיה סתימת דלק. לכן גם זה לפעמים לא מומלץ.

×
×
  • תוכן חדש...