Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. כן זאת חברה שלי. מחר אני חייב ליקנות לה טבעת :)

2. שמתי שלוש שיכבות סיבי פיבר 450 על הבד. הבד הוא גופיה. לא גרביון.

3. זהו זה שאני כנרא או שעשיתי טעות או שאני עוד יכול לשפר אותה. אני עשיתי בסיס מעץ מ.ד.ף. חשבתי איך אני יכול לעשות דגמת דלת (הדלת עצמה לא הכיסוי ששוכב מולי) בזמן שהדלת עומדת מורכבת על הרכב. חוץ מזה שאני חושב שצריך משהו חזק יותר משלוש שיכבות פיבר לבסיס. שאלה: אני יכול לאטום את הדלת אחרי זה להבריג את הבסיס לדלת. ואת הרווח במקומות כיפוף של המתכת למלא בקצף. או שיש פיתרון אחר?

מקסימום אני יכול לתת בסיס מפיבר אפילו עכשיו, אחרי זה להדביק אותו לבניה שקבלתי.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאני יחזור הביתה ביום חמישי-שישי מהצבא אני יעלה תמונות איך אני התקנתי את הבניות שלי על דלת טיפה עקומה..

אתה מילאתי הכל בסיליקון שחור-דבק עצבני (לקח לי שבוע להוריד אותו לגמריי מהיידים! לא טינר לא טרפנטין ולא דלק עזרו לי!)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
1. כן זאת חברה שלי. מחר אני חייב ליקנות לה טבעת :)

2. שמתי שלוש שיכבות סיבי פיבר 450 על הבד. הבד הוא גופיה. לא גרביון.

3. זהו זה שאני כנרא או שעשיתי טעות או שאני עוד יכול לשפר אותה. אני עשיתי בסיס מעץ מ.ד.ף. חשבתי איך אני יכול לעשות דגמת דלת (הדלת עצמה לא הכיסוי ששוכב מולי) בזמן שהדלת עומדת מורכבת על הרכב. חוץ מזה שאני חושב שצריך משהו חזק יותר משלוש שיכבות פיבר לבסיס. שאלה: אני יכול לאטום את הדלת אחרי זה להבריג את הבסיס לדלת. ואת הרווח במקומות כיפוף של המתכת למלא בקצף. או שיש פיתרון אחר?

מקסימום אני יכול לתת בסיס מפיבר אפילו עכשיו, אחרי זה להדביק אותו לבניה שקבלתי.

רומן - תביט כאן בת'רד האחרון שפירסמתי לגבי בניית תיבות וגם בת'רדים רבים אחרים.

אתה לוקח מסקינגטייפ ומדביק על הדיפון של הדלת לאורך ולרוחב לפחות שתי שכבות - הפוליאסטר לא עובר דרכם וככה אתה יכול לדגום בסיס לפוד שלך לפי צורת הדלת - ממליץ לך להשתמש בבד כותנה רך כשכבה ראשונה כי הוא נצמד ממש טוב למשטח שעליו שמים אותו ואתה תקבל התאמה מירבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כש התחלתי את זה אני חשבתי ככה: לעשות את התבנית על הדלת עצמה אני לא אוכל כי הדלת בצורת עמידה. והפוליאסטר פשוט ירד לי מהדלת. אתה אומר שאפשר לעשות זאת? אני אף פעם לא נגעתי בפיבר לא ידעתי איך הוא יתנהג. עכשיו גם לא בעיה לשעות את התבנית ולהדביק אותו לפוד הקיים.

עוד שאלה.

אדי, יש רעיונות איך אני מחבר את התסבית לדלת עצמה? פשוט עושה חור בפיבר ומבריג? הוא לא ישבר לי? הוא נירא לי לא משהו חזק החומר הזה. אני רוצה שזה יתחבר חזק מאוד לדלת! עוד משהו. האם למלות את החלל בתוך הפוד במשהו.. קצף לדוגמה.

תודה!

פורסם

קודם כל - פרק את הדיפון מהדלת... תשכיב אותו על שולחן כשהמסקינגטייפ מודבק אליו - ורק אז תדגום את הבסיס.

מעבר לזה - אם הפוד הוא לא תיבה - יהיה מומלץ למלא אותו בספוג או בקצף.

הפיבר אחרי שהוא מתקשה הוא חומר מאוד חזק! מאוד!

אתה יכול או לקדוח חורים מראש בבסיס דרכו לתוך הדיפון ואז להדביק אום על החור מהצד של הפיבר (לא מאחורי הדיפון - משם יכנס הבורג) או פשוט לקחת בורג קודח ובמקומות בהם הוא לא יצא מהצד השני של הפוד או לא יפגע ברמקול - פשוט לתפוס עם בורג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
טוב עדכונים עד עכשיו. מה שעשיתי היום.

הרדתי את הכיסיים בדלתות. ועשיתי ניסוי בבניית פודים. מה אתם רואים בתמונה זה מהשבאמת לא תיראו בדלת כי זה חייב ליהיות מאחורי הבניה הבא שתיהיה מחובר לכיסוי. הפוד שבתמונה הוא יחובר ישר על הלדלת עצמה. על כל הסיפור הזה חייב להתלבש כיסוי בנוי מחדש שאסגור את כל העסק.

עכשיו כדאי למלא את הפוד בקצף פוליאריטן?

קודם כל - פרק את הדיפון מהדלת... תשכיב אותו על שולחן כשהמסקינגטייפ מודבק אליו - ורק אז תדגום את הבסיס

אדי תעבור על שרשור תירא מה רשמתי קודם. מה שאני רוצה, זה פשוט לחבר את הפוד לדת עצמה. לא לכיסוי שלה. בגלל זה שאלות כמו איך אני מחבר? והאם אני צריך הדוגמת דלת.

פורסם

רומן אם הבנתי נכון אתה רוצה לחבר את הפוד לדלת= פח (אני צודק)

במקרה כזה לדעתי תצתרך דיוק אטומי כי אחרי הכל תצתרך לחתוך את הדיפון באיזור שהפוד ישב

אם זה נכון תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה את הצעד הזה .

אם אתה מעוניין אני יעלה לך תמונה או שתיים לדגימת תבנית לפי צורת הדלת(דיפון של הלדת)

על סיטרואן ZX .

פורסם

רומן אני חושב שלא ראית את הפרוייקט שלי שעשיתי על הסופר לנסר שהייתה לי,לפי דעתי אם תעקוב אחרי שלבים שפירסמתי אתה תשיג את מה שאתה רוצה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=140642

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ל "איגל-בנץ" כן הבנתה נכון. אבל יש פה נקודה אחת חשובה. אני לא משאיר את הפוד הזה גלוי. אני אסגור אותו לגמרי זה אומר אני אבנה פוד נוסף שאסגור את כל זה ו אותו בריג לכיסוי של הדלת. אם תדפדף תיפה אחורה תירא את הציור המצוייר.

ל "סלבה 1982" איפה נעלמתה? אני לא רואה אותך באי סי קיו... זה הקטע שאני ראיתי את כל הפרוייקטים שלך למה, כי פשוט נינבסתי למשתמש שלך ופחתחי את כל הנוסעים שלך ומצאתי גם את שרשור הזה. אבל ברצוני לחבר את הפוד לדלת עצמה ולא דרך הכיסוי לדלת. חוץ מזה שאני לא רוצה שהפוד הזה יבלוט אלה אותו אני סוגר לגמרי.

פורסם

הייתי לוקח בד ומרטיב אותו בגבס כמה שיותר סמיח - ושם על הדלת ונותן לו להתקשות ואז מקלף בעדינות - את הדלת הייתי מצפה לפני זה בנייר אלומיניום. נשמע קצת לא שפוי - אבל סביר להניח שיעבוד.

Pioneer TS-X150

פורסם

במידה ויש אפשרות לחתוך את הפלסטיק המקורי של הדלת עצמה אז יש לי אחלה רעיון בשבילך,אם תשים לב בפרוייקט שלי חתכתי חור בתוך הפלסטיק ועל החור שמתי בד ועל הבד מרחתי פוליאסטר ושמתי פיבר,אז אם אצלך פשוט תחתוך חור הרבה יותר ארוך כלומר לאורך כל הפלסטיק התחתון של הדלת ותשים בד ותמרח פוליאסטר ותשים פיבר אז תקבל אחלה בסיס מפיבר לפודים שלך!

לאחר שייצרת את הבסיס לפודים אתה יכול להתחיל למקם את הטבעות של הפודים ולאחר מכן למתוח על זה בד ולמרוח פוליאסטר ולשים פיבר. כאשר כבר בכל יהיה מוכן לא תיהיה לך בעיה לקדוח בורג דרך הבנייה לדלת עצמה ואז לקחת את כל הדלת לרפד שירפד לך את הכל.

בהצלחה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עוד כמה תמונות לאלה שלא יבוא למיפגש.

הפוד השמאלי על הדלת, מדידה ראשונה. משוייף טיפה. כנרא שאצתרך לשנות אותו טיפה. כי כמו שאתם רואים כש הדלת ניסגרת אז יש מרווח של סנטימטר אחד וגם הוא באלכסון. ולפי תכניות שלי רציתי לסגור את כול העסק הזה אם בניה מעליו. אז חסר מקום פה. טוב נירא מה אפשר לעשות.

IMG_2573.jpg

IMG_2575.jpg

IMG_2578.jpg

פורסם

ואתה עדיין לא נתת לה טבעת...

נראה לי שהתחתית של הפוד מאוד עבה ואתה יכול לשייף שם קצת ולחסוך עוד מקום. כל עוד המגנט של הרמקול לא נוגע במשהו.

אם יש לך סנטימטר מקום - זה לא מעט, השאלה מה קורה כשאתה מחבר את הפוד.

Pioneer TS-X150

פורסם

התחתית של הפוד זה מ.ד.ף 10 מ"מ. הבעיה שלעשות מסגרת ישרה מסביב לפוד, מפריע לי הדשבורד מקדימה. זה אומר שאני מגיע עד לדשבורד מהצד ומלמעלה אז כש אני מגיע לפינה הקרובה לדשבורד אז אני חייב לעבור אותו בעזר חצי עגול או משהו דומה. הכל מאוד קרוב שם :(

• תוכן חדש...