Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חייל משוחרר שחסך קצת כסף ואני גם מתחיל לעבוד בשבוע הבא והמשכורת שלי עוברת את ה- 5K ש"ח בחודש.

אני מעוניין לרכוש ג'יפ חשבתי על כמה אופציות. כיוון שמאז שאני זוכר את עצמי היה לנו ג'יפ במשפחה ואני אוהב ג'יפים שהם מפלצות גדולות וחזקות אני מעוניין בג'יפ עירוני.

חשבתי בהתחלה על סוזוקי סמוראי או ויטרה.

אבל ויטרה 96 עולה כמו טיראנו 95.

הייתי מעוניין לדעת מה אתם ממליצים?

חשבתי על גאלופר 98-99 אוטומט\ ידני (לא חשוב) קצת בעיה כי אמרו לי שהטסט מאוד יקר.

טיראנו 95-96, פה אני מתלבט בין דיזל לבנזין? מה ההבדל בינהם בטסט?

טויוטה ראב 4 איך היא בתור ג'יפון? אני יודע שהוא גם נחשב ג'יפון אבל גדול יותר מהויטרה ומהסמוראי.

אז על איזה ג'יפ אתם ממליצים לי באיזור ה- 45 אלף ש"ח?

ומה ההבדל בין הביטוחים והטסט במחיר?

מה הצריכת דלק של הרכבים הללו פחות או יותר.

תודה מראש,

דורון ריבניק.

פורסם

טסטים יקרים בהרבה

ביטוחים ב-ה-ר-ב-ה

דלק זה סביבות ה80 ליטר למיכל

אני במקום אמא שלי

הייתי מעיף את הג'יפ ויורד לאיזה משפחתית חדשה.

בקיצור, ג'יפ = שחיטה.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

ג'יפ זה שחיטה- אלא אם אתה תפוס בחידק השטח ויורד לשטח. ג'יפ לפוזה זה בזבוז כסף בלי הצדקה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אם אתה מתוון לרדת לשטח, ולשטח אמיתי, אל תקנה את הראב 4 וכל רכב פנאי אחר, כי אין להם הילוך כוח החשוב מאוד לנהיגה בשטח.

רכבי הפנאי מתאימים לשבילים, ועד עבירות בינונית (במקרה הטוב).

והילוך הכוח של הפורסטר הידני לא ממש נחשב...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

ג'ימיני הוא אחלה כלי, אבל לא נכנס בתקציב כזה. המחירים של ג'ימיני מהמודלים הראשונים מתחיל ב50K והשוק שלהם חם מאוד. קשה למצוא.

בתקציב שלך אתה יכול למצוא ויטארה ממודלים 94-96, ואולי אפילו פחות אם תבחר אחת משופרת. הויטארה חביבה ביותר (גילוי נאות: לי יש אחת) זריזה ומהנה. מרגישה כמו טרקטורון מגודל בשטח ועם המנוע 16V חזקה ומהנה מאוד. מצד שני, הרוב המוחלט של הרכבים האלו שחוטים לגמרי, המון חלודה ובלאגן מסתתרים מתחת לפני השטח. אם תבחר בכלי הזה - חשוב לבדוק אותו ב1000 עיניים (לא כמו שאני עשיתי :roll:). צריכת דלק - 1:9-1:10 בידני. קצת יותר באוטומט (שלושה הילוכים, בעע).

אופציות נוספות - ספורטאז' מבית קאיה - אמין, איכותי ואפשר למצוא אחת טובה די בקלות. המחיר נמוך ותעלה בשנתון ותקבל גם כלי גדול יותר אבל צריכת הדלק האיומה שלו הורידה אותי ממנו - צפה למשהו באזור ה1:5.

אם תוסיף עוד קצת שקלים תוכל לחפש גאלופר ישן או אפילו טראנו. הרבה יותר מודרניים אבל מחוץ לתקציב.

הראב 4 הטריוס ושות' לא שווים דיון כרכבי שטח. יש להם רק את החסרונות של רכב שטח בלי היתרונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

3 הילוכים יש לוויטרה האוטו':shock: מפתיע מאוד.

אני חושב שבתקציב שלו הוא יכול להרשות לעצמו וויטרה די חדישה. בכל מקרה הרכב מאוד מומלץ.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

הכלים של סוזוקי נהדרים ואמינים.

אם אתה לא מתפנק חפש סמוראי בשנתונים מתקדמים (97-96) הויטארה יותר יקרה לאחזקה (אבל גם תמורה טובה יותר).

הבעיה היא שקשה מאוד למצוא רכב שמור והם נסחרים הרבה הרבה הרבה מעל המחירון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הסוזוקי סמוראי מעולה בשטח אבל עונש אמיתי בכביש,ובעל התנהגות כביש גרועה ברמה של סיכון בטיחותי.

בתקציבך האופצייה הטובה ביותר היא קאייה ספורטאז',שמשלבת יכולת שטח טובה למדי על התנהגות כביש סבירה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תמצא לך איזו גלופר נחמדה , למרות ששלי למכירה כעת זה לא ישנה את דעתי !

1. המון אוטו לכלום כסף .

2. מ-0 ל-100 לא עם סטופר אלא עם לוח שנה .

האחזקה השנתית שלו מגוחכת ועלות חלקי החילוף תואמים למיצובישי ב100% וזולים ב30-40%

אני שמתי את שלי למכירה ביד 2 כי יש לי גלופר קצר אוטומט , הבא יהיה ארוך !

תמונות 030.JPG

תמונות 031.JPG

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...