Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המומחה הזה היה לוקח 100 ש"ח אז נניח.

אבל מחיר הבדיקה אצלו (בתנאי שטח, ללא ציוד מתאים, ללא ליפט/בור וכו') הוא כמעט כמו במכון אמיתי עם כל הציוד.

אז למה בעצם אנשים בוחרים לבדוק אצלו ולא במכון?

ולגבי הביקורת על המכונים - יש בה מן האמת, אבל עדיין למי שאינו מכונאי חובב אין אופציה יותר טובה לדעת את מצבו הכללי של רכב שהוא בא לקנות. הכסת"חים שלהם והצורך לקרוא "בין השורות" זה הרע במיעוטו כל עוד יודעים ממה להתעלם וכל עוד לא הולכים למכון שנמצא בקומבינה עם המוכר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ממש לאחרונה השתמשתי בשירותי "המומחה", לא היה שמח ממני בזמן אותה בדיקה.

קבענו לשעה מסוימת, הבודק הגיע, בדק את הרכב במשך כ40 דקות, הרים על ג'ק, זחל מלמטה, בדק נזילות במנוע, תיקוני צבע ופגיעות שילדה.

מנומס ומסודר, הסביר את הליקויים ונסע לדרכו.

אולי היה לנו מזל, אולי לא היה לחץ באותו היום.

לי לא אכפת, הרכב שבדקתי מצא חן בעיני ולא היה לי ספק בקשר אליו, אם לא הייתי שלם עם מצב הרכב או המוכר שלו פשוט הייתי חוסך לעצמי את הטירחה.

לפני כן "נפלתי" על סוחר במסווה (מסווה לא מתוחכם במיוחד) שמאוד רצה לקחת אותי לקומפיטסט.

הכל עניין של מזל, הרי אם במקום המומחה הייתם נוסעים לבדיקה ובזמן שהסתובבתם הסוחר והבודק החליפו כמה שקלים, הרי תוצאות הבדיקה היו זהות.

בדקתי בעבר רכבים במכוני בדיקה, לא חוזר לשם שוב

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

נראה לי שרינה נעלמה מהשטח... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שלום אביחי

תודה על תגובתך.

את הרכב קניתי במגרש מכוניות הנקרא "אוטו טופ" בירושלים.

צריך מאוד להזהר מהם. הקומבינה שנעשתה מאחורי גבי מאוד שקופה.

פורסם

שלום קונדסון

רינה לא נעלמה מהשטח .ב

בינתיים התפרסמה כתבה בעתון ירושלמי מקומי

כמו כן פניתי למערכת עתון ידיעות ולמערכת כלבוטק ולאמנון לוי

יש צורך דחוף להוריד את החברה הזו מהמפה.

פורסם

גבי שלום

משהו באתר ענה לי שהוא כאיש מחשבים מוכן לתרום את עזרתו ולפרסם את שמם השלילי באינטרנט.

האם אתה מוכן שהמקרה שלך גם יפורסם??

רינה

פורסם

איך אני לא סובל נוכלים!!!

מתפרנסים על אלה שלא מבינים - להבא בשביל כולם אוטו בודקים איפה שאתם רוצים ובמיוחד לא איפה שהמוכר ממליץ . ובמיוחד במיוחד אם הוא סוחר.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

המצב ממש גרוע שאין כמעט מכון בדיקה אחד שאפשר לסמוך עליו.

גם אני נפלתי על מכון בדיקה לא אמין בחולון. בדקתי את האוטו שלי ובסיום הבדיקה שיבח הבוחן את האוטו ואני, לא היה יותר מאושר ממני וקניתי את האוטו במקום.

מסתבר בסופו של דבר שנפלתי בקומבינה והבוחן שסיפר לי נפלאות על האוטו רשם את ההפך בטופס הבדיקה

אני עם חוסר הניסיון שלי לא ראיתי את זה ולא עליתי על זה.

יומיים אחרי הקנייה הלך פרצו מים לצלינדרים וכל המנוע מת. אחרי פתיחת הראש מנוע גיליתי שמצב המנוע ממש לא תואם לקילמטרז', לא רק זה אלא שגם את הקילומטרז' הזיזו אחורה ועוד מלא בעיות אחרות.

את הלקח שלי למדתי והתחלתי לנסות ולחדש את הידע שלי במכונאות ולא רק שיהיה לי ידע בסיסי במוטוריקה.

ופעם הבאה אני מעדיף שהמוסכניק החביב עליי יבדוק את האוטו ולא איזה מכון בדיקה ש"המליצו" לי עליו

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

• ספונסר פורום
פורסם

המומחה,לצערי באתי איתם במגע פעמים,כל פעם יותר מקוממת בפעם הראשונה.

בפעם הראשונה,לפני 8 חודשים,הגיע לקוח פוטנציאלי לקנות את הרכב של זוגתי.

יש לציין,שהנני בעל מוסך למכונאות חשמל ומיזוג אוויר לרכב.

הקונה הזמין את המומחה,אלי למוסך,לצורך בדיקה,כמובן שהוסבר לקונה טרם הבדיקה של המומחה את כל עבר הרכב,כולל תאונת השלדה שהרכב עבר! מצמד שעומד לסיים את חייו וראדיאטור חימום פנימי נוזל.

לאחר הבדיקה המצחיקה שערך הבודק,לא הוזכרו אף אחת מהבעיות הנ"ל,כששאלתי אותו(אני,המוכר) מה לגבי תאונות שילדה? הכאילו בודק ענה לי,"אין,האוטו נקי!"

אולי הרכב נקי ומצוחצח...אבל זה לא ישנה את העובדה שהוא התנשק צרפתית עם וונדורה במהירות של 60 קמ"ש שנה קודם.

הפעם השניה יותר ממקוממת.

בפעם השניה נבדק רכבי הפרטי,רכב שבוא ביצעתי אובראול מנוע מלא בעלות חלקים של 10 שקל חצי שנה לפני המכירה.

הבודק רשם"מנוע חלשי,הפרשי דחיסה,סימני נזילת שמן,לכוון מערכת הזרקה."

באותו היום ובנוכחות הקונה בוצעה בדיקת קומפרסיה ונפילות לחץ,4 צילנדר עם 200 PSI והפרשי דחיסה של פחות מאחוז בודד.

הרכב נמכר במחיר מחירון.

בקיצור,זוהי לא באמת בדיקה אלא "חוות דעת לפני בדיקה"

השמרו לנפשותיכם.

אורן בן סימון

• תוכן חדש...