Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא בקליות אחוריות לפג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש זוג בקליות אחוריות דרך איביי:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/98-06-peugeot-206-Titanium-Look-APC-Tail-Lights-Light_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33716QQihZ005QQitemZ150172451122QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

המחיר שלהם הוא 55 דולר.

מחיר משלוח לישראל הוא 50 דולר.

עד כאן הכל טוב ויפה.

אבל היכן אני מוצא כמה מיסים אני משלם אם בכלל.

ניסתי חיפושים בדקתי באתר של המכס אני לא מוצא לגבי המוצר הספציפי כמה ייצא לי לשלם מס ,

שזה בעצם יקבע אם ישתלם לי לרכוש אותו.

המון תודה לעוזרים

אורון.

פורסם

אני קניתי באיביי בדיוק את הפריט הזה בסכום דומה (בקליות שקופות ל206) ושילמתי 270 שח מכס .לא יודע איך בדיוק הם חישבו את זה.וזה גם לא תמיד ממש אחיד תלוי במצב הרוח שלהם .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חברים מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא.?

כי אם המכס הוא באמת באיזור ה 300 ש''ח אני לא ארכוש דרך איביי ,פשוט לא משתלם.

פורסם

יש דרכים להתחמק מהמכס.

אם אני יכול להביא קיט פילטר אוויר פתוח ב 300 דולר בלי לשלם מכס, גם אתה יכול, וזה רק דוגמא אחת.

פורסם

הפריט הנ''ל מקוטלג תחת אביזרי בטיחות ולכן כל גביית מכס לגביו היא עבודה בעיניים.

חשבו לדעת את זה "ולעשות בלאגן" במכס - והחבילה תשוחרר לאלתר.

במקרה הגרוע יטרטרו אותך להשיג אישור ממשרד התעבורה, ואז ישחררו.

porsche 914,2.0,1970

פורסם
אני מעוניין לרכוש זוג בקליות אחוריות דרך איביי:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/98-06-peugeot-206-Titanium-Look-APC-Tail-Lights-Light_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33716QQihZ005QQitemZ150172451122QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

המחיר שלהם הוא 55 דולר.

מחיר משלוח לישראל הוא 50 דולר.

עד כאן הכל טוב ויפה.

אבל היכן אני מוצא כמה מיסים אני משלם אם בכלל.

ניסתי חיפושים בדקתי באתר של המכס אני לא מוצא לגבי המוצר הספציפי כמה ייצא לי לשלם מס ,

שזה בעצם יקבע אם ישתלם לי לרכוש אותו.

המון תודה לעוזרים

אורון.

הבנתי שיש אפשרות לבקש מהמוכר באיי ביי לרשום על החבילה "מתנה" ואז בעצם אתה לא צריך לשלם על זה מכס בארץ , ככה לפחות אני עשיתי כשקניתי פלסטישן נייד מאיי ביי וזה דווקא עבד .

• תוכן חדש...