Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, היום ביקרתי בקרסו והציעו לנו מגאן 2 סדאן דגם EX קלומטרז' 20 אלף, האוטו שמור בטרוף שנת 2006, ללא שריטה\מכה\מעיכה\פגם. המחירון הוא 80000 והנה העקיצה, האוטו הוא מהשכרה היה 11 חודש בהשכרה.

 

אבא שלי דווקא שמח מההצעה, במיוחד שיש עוד שנתיים אחריות מלאה.

השאלה היא מה אתם חושבים, אנחנו קונים את הרכב לטווח ארוך (המגאן שמכרנו הייתה אצלינו 12 שנה), האם בעוד כ 8 שנים היד ראשונה השכרה תהיה כל כך קריטית?

 

דעתכם חשובה לי, תודה מראש

:-) just smile
פורסם

הכל תלוי במחיר שתשיג.

 

אתה יכול "לאנוס" את המחיר עכשיו הרבה יותר מאשר יהיה אפשר "לאנוס" את המחיר בעתיד כשהיא תיהיה שווה רבע ממה שהיא שווה עכשיו.

Back to the original - NC again.

פורסם

בקש לראות ספר רכב -הקילומטרא'ז חשוד מאוד בעיני כמזוייף.

הרכב היה בהשכרה 11 חודש והוא כבר בן שנתיים.

איפה בדיוק הוא היה עוד 13 חודשים ? כמה נסעו עליו ? משהו פה מסריח מאוד !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
:bugeyed::nono:
הרכב בן שנה וקצת על הכביש מ1.7.2006, הספר טיפולים ריק, עוד לא עבר טיפול ראשון אפילו.
כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
×
×
  • תוכן חדש...