Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פולקסוואגן פולו שנת 97 ידנית (דגם 5 דלתות) מנוע 1400.

לאחרונה ביצעתי טיפול גדול מאוד במוסך, לא מוסך מורשה, והייתי מעוניין לדעת האם המחיר שהמוסך גבה בעבור הטיפול הוא מחיר טוב.

הטיפול כלל טיפול 15000 שגרתי הכולל החלפת שמנים, מסננים ובדיקת ברקסים.

החלפת מצמד לרכב, שבעל המוסך טען שלא הוחלף מעולם. הרכב שברשותי עבר 115000 ק"מ ונמצא אצלי שנה.

המצמד שהמוסך התקין עבורי היה מצמד מקורי של lock כולל כל הקיט והמסיבים. דגם המנוע שלי הוא AEX אם זה עוזר.

כמו כן, הוחלף כבל קלאצ' מקורי בנוסף להחלפת המצמד.

בנוסף לכל הטיפול לעיל, ביקשתי מהמוסך שיבדוק עבורי בעיה שהטורים של המנוע לא אחידים בזמן שאני מפעיל את המזגן ולעיתים הרכב כבה לי בנסיעה כאשר אני מוריד להילוך נמוך. המוסך ביצע ניקוי מלא של כל הסעפת ובית המצערת ובאמת הבעיה כלא הייתה.

על כל האמור שילמתי 2400 ש"ח כולל חלקים, עבודה ומע"מ ב 5 תשלומים ללא ריבית.

אודה לכם על כל תגובה שלא תיהיה.

אבירם.

פורסם

לי יש פולו 96 והטיפול התקופתי(15000) שאתה עשית עולה בערך 500 שקל + ניקוי מצערת לא צריך לעלות יותר מ-200 שקל

האם כבל קלא'צ ומצמד עולה בערך 1700 שקל??

האם הוא נתן לך פירוט של העלויות?

פורסם

הייה לי רכב דומה אותם נתונים רק שנת 96 אני טיפלתי כמעט רק בחברה במשך 7 שנים במכירה הרכב עשה 250000 והמנוע לא הראה סימני בלאי , המחיר נישמע לי הגיוני לחלוטין ,הכי חשוב שתטפל במקום שאמין עליך ושמכיר את הרכב אם הרכב נוסע טוב אחרי טיפול והמוסך פותר לך בעיות ותקלות אל תחפור יותר מדי {אתה לא רוצה לדעת כמה שילמתי יותר בחברה }אבל לעיתים בסיכומו של דבר ב"דכ משתלם.

פורסם

המחיר הגיוני כי הוא כולל קיט מלא של קלאץ' + עבודה שאותם אני מעריך במעל 1500 ש"ח.

האם מרווחי הטיפולים ברכב הזה הם 15 אלף ק"מ?

היתה בבעלותי פולו 97 במשך 5 שנים, והייתי מטפל בה כל 10K.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מרווח הטיפולים של הרכב לפי הוראות היצרן הוא כל 7500Km ( חיווי service תופיע בלוח השעונים), המעבר משימוש בשמן מינרלי לשמן סינטטי/חצי סינטטי מגדילה את מרווח הטיפולים לכל 10000/15000km

כיום אני מטפל כל 15000Km תודות לשימוש בשמן מנוע סינטטי.

דגם המנוע AEX= מנוע 1400, 8 שסתומים , 60 כ"ס.= מנוע מצוין ושימושי בנסיעות עירוניות.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר ששילמת הינו מחיר הוגן ,זהו בידיוק המחיר שצריך לצאת

לך בטיפול כזה במוסך מיקצועי עם חלפים איכותיים.

לידיעה כללית ,קיט מצמד כזה עולה 1050שח

וכבל מצמד עולה 230 שח (מקורי)

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...