Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום בעודי נוסע לתומי בכביש חד סטרי (!) אידיוט הנוסע לכיוון ההפוך שפשף לי את הפינה האחורית (אני לא זזתי ברגע השפשוף).

השפשוף עצמו לא כזה רציני מה עוד שהסיאט שחורה ולא רואים ממש... אבל לקחתי לו את הפרטים. השאלה מה אני עושה עכשיו? פונה לביטוח? לוקח ממנו כסף בלי ביטוח? משתמש בפולישים למיניהם? פונה למוסך סתם?

פורסם

הנזק רציני או שמדובר בסתם שפשוף שטחי?

במידה ומדובר בנזק רציני - הייתי פונה לחברת הביטוח.

במידה ומדובר בנזק קל ביותר - הייתי מסדר לבדי (פוליש/ווקס/וכו').

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני אשים תמונות עוד מעט... אבל בכל מקרה לא רואים הרבה. מדובר בקילוף צבע בגודל מטבע בערך + שני שפשופים קלים (קויים כאלה). השאלה המרכזית היא האם כדאי לפנות לביטוח בכלל או פשוט לסדר את העניין אתו באופן אישי

פורסם

גש לפחח שאתה סומך עליו ,מקצועי שיודע להתאים צבעים (שלא יעשה קולז'ים על הרכב ) , שיוציא לך הצעה מסודרת לתיקון הכנף האחורית שיחתום כמובן ,כי לפי מה שאתה אומר ישנו קילוף צבע ושריטות וכמה פוליש שלא תעשה לא יחזיר את זה .

את ההצעה תראה לבחור שפגע ובקש ממנו לשלם לך ,במקרה הגרוע אם הוא יסרב וירצה לשלם פחות אז תנסה להגיע לפשרה .

או לחלופין שיתן לך הצעה נגדית מפחח אחר .

בכל מקרה אם השריטות קטנות אני לא הייתי נוגע ומשאיר את זה כך ,נושא התשלום של הצד שפגע בא להחזיר לך את עלות התיקון שתעשה אולי בעתיד או ההפחתה במחיר לפני המכירה .

פורסם

תודה רבה על העצות.

פפף... איזה כאב ראש עכשיו... הייתי צריך למנוע את זה ולא לבטוח בכישורי הנהיגה של האידיוט הזה...

פורסם

אחי אני אומר לך את האמת אל תגע בזה .. זה שטויות ממש

תיקח מהבחור הזה 400 שקל וזהו עזוב את זה

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

הנזק לפי התמונות אינו גדול, אין כיפוף של פח והתיקון הוא של צבע.

פוליש לדעתי לא יוריד את השריטות כי נראה שהשריטות מעט עמוקות.

להערכתי ממקרה דומה שהיה לי עלות התיקון היא בסביבות 300 400 ש"ח.

במידה ותחליט לתקן גש למוסך להצעת מחיר, לאחר מכן צור קשר עם הבחור, סביר להניח שהוא לא ירצה לערב ביטוח וזאת מפני שהוא אשם ושנית הפרמייה שלו בשנה הבאה תעלה יותר אם תחליט להגיש תביעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מכיר את תיאורית החלון השבור של גוליאני - הוא אומר שבניין שיש בו חלון שבור אחד שלא מתוקן - מהר מאוד יהיו בו הרבה חלונות שבורים (גם בגלל ונדליזם שמשלים את המלאכה).

לכן, תתקן את הרכב.

קח הצעת מחיר מפחח ותגבה את עלות התיקון מהפוגע.

אחר כך תנסה לתקן את הנזק עם מכחול וצבע הרכב. לדעתי אפשר להעלים את הנזק כמעט לחלוטין.

אם מעניין אותך איך - פנה אלי בפרטי.

• תוכן חדש...