Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם יש סיבה שהרמקולים האחוריים במגש תמיד מכוונים למעלה? זה לא סתם "מבזבז"?

אם אני ישתמש בניה ויכוון אותם קדימה כלומר יעמיד אותם האם זה יכול לגרום לפגיעה בסאונד?

צירפתי סקיצה לנסות להסביר את המצב שאני מנסה להשיג.

48651975nk6.jpg

הסבר קטן חח אממ זאת כביכול השמשה האחורית (כחול=שמיים=])

ד"א ה9*6 שאני רוצה לשים מאחורה הם רק כדי שמי שישב מאחורה גם ישמע, וסתם שתיהיה במה אחורית, הבמה הקדמית כמובן תיהיה החזקה יותר.

תודה מראש דור נעים.

פורסם

קודם כל סחטיין על השרטוט.. רואים שלמדת / או שאתה עוסק בעיצוב גרפי..

לגבי הרמקולים ,

הצליל שיוצא מהרמקול מקבל בעקרון זווית מהשמשה האחורית ששולחת אותו לתוך חלל הרכב..

העמדה שלהם בצורה שאתה ציינת תהיה לא טובה מכמה סיבות -

1) המוון עבודה.

2) הצליל שלהם ייגנוב את הצליל שמפיקים הרמקולים הקדמיים והם ישתלטו על הבמה ברכב.. (לפי דעתי כמובן)

3) ייצא מכוער ברמות..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

מבחינת 1 ו3 זה לא מפריע לי.

לאבא שלי יש מוסך פחחות וצבע וגם אני רוצה לעשות את זה כי תמיד רציתי לנסות לעבוד עם פיבר אז זה לא מפריע לי ולדעתי אם יצא כמו שאני רוצה יצא יפה דווקא.

הבעיה היחידה היא האם באמת הסאונ שלהם נהרס\משתלט.

פורסם

המגש מכוון ככה שמי שישיב מאוחר ישמע אותם, הם מקבלים זווית לבד כמו שמי שהגיב לפני אמר

אין צורך לשנות אותם

ועוד משהו אם הם חזקים בהרבה מהקידמיים הם בכל מקרה יכולים לעלות ולגנוב את כל הסואנד ברכב וככה יוצא שאין סאונד מאוזן

תשמע מקדימה את האחוריים יותר מאשר את הקידמיים

שורת סיכום, לא סתם ייצרו להם את המגש, מתכנני הרכב חשוב על הכל חוץ מזה שאני חושב שהם צריכים את הבגאז' בשביל לייצר תהודה של באס שייתן אפקט כמו תיבה (אני לא יודע איך זה אצלך, אצלי ה6X9 נותנים באס רציני גם בלי סאב)

אבל הכל תלוי ברמקול איזה חברה הספק (RMS)

לא סתם בנו להם מגש זה המקום וככה הם צריכים לשבת

אצלי ברכב לפני שעשיתי את החורים במגש הם היו יושבים על המגש שהמגנט מונח על המגש וזה לא נתן סאונד יפה

אחרי שהם במקום, מגנט מתחת למגש הם נותנים סאונד אחר לגמרי

תשים אותו כמו שצריך במקום והכל יהיה בסדר

פורסם
מבחינת 1 ו3 זה לא מפריע לי.

לאבא שלי יש מוסך פחחות וצבע וגם אני רוצה לעשות את זה כי תמיד רציתי לנסות לעבוד עם פיבר אז זה לא מפריע לי ולדעתי אם יצא כמו שאני רוצה יצא יפה דווקא.

הבעיה היחידה היא האם באמת הסאונ שלהם נהרס\משתלט.

לדעתי כל ההשקעה של הכסף+הזמן על התקנה 6X9 מאחורה לא שווים את זה.

תקנה סט קומפוננט חביב (קודם תשמע כמה!) ותתקין אותו בדלתות הקידמיות על בניות עם זוויות וכו' שאתה תתכנן.

בהצלחה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...