Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו יש מגמה הפוכה, של הצרת הכבישים הרחבים, ובניית מפרצי חניה..

:evil:

אני תמיד חושב שזה פשוט להעשיר איזה קבלן, ולא באמת לעשות משהו לרווחת התושבים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם בכפ"ס יש בזמן האחרון מגמה של התרבות הכיכרות בעיר. זה נחמד לדעתי, גם משפר את חזות העיר[כשלכל כיכר יש גן בוטני שלם מעליה].

תופעת התפרצויות היצירתיות הבוטניות של גנני עירייה מתוסכלים על גבי מעגלי תנועה היא רעה חולה, זה מפריע לראות מה קורה בעבר הכיכר השני, דרדרת של אבנים קטנות וחלוקי נחל, עובדי ערייה המתחזקים את הכיכר ומסכנים את עצמם בעמידה על הכביש ועוד לפני שהזכרנו את ההשקיה שהופכת כל כיכר למשטח אימוני היגוי יתר אבל גם סכנת נפשות לדו גלגלי.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
עובדי ערייה המתחזקים את הכיכר ומסכנים את עצמם בעמידה על הכביש

הם לא - הם חוסמים חצי מהכיכר עם הטנדר החבוט שלהם.

גם בחדרה חלה מגמת הכיכור - מה שיוצר פקקים די עצבניים כל בוקר וערב. ומה עוד - אחרי הכיכר של הבריכה העירונית והרמזור ששמו שאחריו יש קטע כביש ישר ויחסית ארוך, שבו הנהגים המתוסכלים מהפקק דופקים רייס - היישר לידי צמד הגמדים הכחולים האורבים במקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
...ועוד לפני שהזכרנו את ההשקיה שהופכת כל כיכר למשטח אימוני היגוי יתר

אתה יודע למה אנשים אוהבים את החורף?

:lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
וגם דימונה :-P

בדימונה יש רמזור אחד :) הם כבר חגגו את זה

בערד , אין:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הרעיון של מרחב משותף הוא רעיון טוב ויפה והגיוני ביותר.

זה המצב אידאלי שבו חלוקת האחריות על הקורה בכביש היא שווה בין כולם, ללא זכות קדימה.

במצב הזה ההתנהגות האחראית מובילה לזכות הוויתור למען השני, ורק כך בעצם תתקדם התנועה.

גם בארה"ב שבה בהרבה מקומות מותרת פניה ימינה ברמזור אדום, פירושו שמותר לך לפנות ימינה, אבל רק אם אין אחרים שמשתמשים באותה הדרך. מה שאומר שאם אני רוצה לפנות ימינה ברמזור אדום, אני צריך לקחת אחריות ולוודא שאיני מפריע לאחר.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הרעיון של מרחב משותף הוא רעיון טוב ויפה והגיוני ביותר

כן, כשמחשבים שינהגו במכוניות, יהיו מסונכרנים בינהם באופן מושלם, ולנהג תהיה שליטה רק ברמה של להזין יעד סופי. אחרת יהיה כאן שישו ושימחו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן, כשמחשבים שינהגו במכוניות, יהיו מסונכרנים בינהם באופן מושלם, ולנהג תהיה שליטה רק ברמה של להזין יעד סופי. אחרת יהיה כאן שישו ושימחו.

לא נכון.

אם נתרגל תרבות נהיגה חדשה ונלמד להבין שהכביש שלי הוא בדיוק כמו הכביש החוצה שהוא שלך, אזי אני אקח אחריות להגיע בשלום הביתה, ואתה תיקח אחריות להגיע בשלום הבייתה, ואף אחד מאיתנו לא יסמוך על הרמזור או התמרור, כי כולנו נדאג לכולנו.

יהיה ברור לנו לחלוטין שאם לא נשמור על עצמנו, לא יהיו 500 הרוגים בשנה, אלא 5,000. יהיה ברור לכולנו שלא הכביש אשם, לא התמרור אשם, אלא רק אני ואתה אשמים. ובגלל שנחשוש להיות בין 5,000 ההרוגים, אנחנו נדאג לעצמנו ובכך אולי יהיו רק 200 הרוגים.

זה לא תהליך שקורה ביום אחד,זה תהליך ארוך.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה לא מתאים לארץ, לא לעכשיו בכל אופן. אולי עוד 30 שנה שהרבה מהנהגים כאן ירדו מהכביש ויעלו כאלה עם חינוך הרבה יותר טוב.

לעניין הכיכרות... בראשון מי שמכיר, הייתה כיכר ליד התחנה המרכזית החדשה שגרמה לפקקים איומים בבקרים, העירייה הריצה מרכז לבניית צומת מרומזרת וכרגע אין בעיה.

אגב אם זיכרוני אינו מטעה, בכרמיאל יש המון כיכרות.

פורסם
אם נתרגל תרבות נהיגה חדשה ונלמד להבין שהכביש שלי הוא בדיוק כמו הכביש החוצה שהוא שלך, אזי אני אקח אחריות להגיע בשלום הביתה, ואתה תיקח אחריות להגיע בשלום הבייתה, ואף אחד מאיתנו לא יסמוך על הרמזור או התמרור, כי כולנו נדאג לכולנו. יהיה ברור לנו לחלוטין שאם לא נשמור על עצמנו, לא יהיו 500 הרוגים בשנה, אלא 5,000. יהיה ברור לכולנו שלא הכביש אשם, לא התמרור אשם, אלא רק אני ואתה אשמים. ובגלל שנחשוש להיות בין 5,000 ההרוגים, אנחנו נדאג לעצמנו ובכך אולי יהיו רק 200 הרוגים. זה לא תהליך שקורה ביום אחד,זה תהליך ארוך.

אתה יודע שיותר פשוט להתקין מחשבים, שינהגו בכל המכוניות, כן? :screwy:

פורסם
אתה יודע שיותר פשוט להתקין מחשבים, שינהגו בכל המכוניות, כן? :screwy:

כן, אני יודע.

זה לא יקרה כל כך מהר בעשור הקרוב.

גם במטוסים עם טייס אוטומטי, עדיין הטייס צריך להיות טייס, ולהתערב כשצריך.

חוץ מזה, בכביש יש גם הולכי רגל, כלבים, חתולים, ולפעמים גם ילד שרץ אחרי כדור. לאלה עדיין אין צ'יפ מחשב ולכן מחשב הרכב לא ידע לזהות ולהמנע.

• תוכן חדש...