Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי מגאן 2001 דגם מנוע K4M.

רציתי לדעת כמה רצועות מנוע יש חוץ מהטיימינג?

תודה

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

אתה בטוח?

עברתי על ההיסטוריה של הטיפולים של הרכב שלי ומופיע שם 3 מקטי"ם שונים של רצועת אביזרים/רצועת מנוע(כל פעם יש לה

שם אחר).

חשבתי שיש 2/3 רצועות שונות.

כמו כן הטיפולים בוצעו במוסך מורשה של רנו עם חלקים מקוריים:shock2:.

יש לך במקרה את המק"ט שלה?

פורסם

מניסיון של 4 ימים ען הרכב שלי, ישנם 2 רצועות במנוע:

1. רצועת הטיימינג
  2. רצועת אביזרים - כוללת בין הייתר את המדחס, אלטרנטור, משאבת הגה כח ואם יש עוד, אתם מוזמנים להוסיף.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

המק"ט של הרצועת אצל קרסו השתנה כמה פעמים בשנים האחרונות. הרכבים יצאו במקור עם רצועה 6PK1750 אבל יצאה הוראה טכנית של היצרן להחליף את הרצועות ל-5PK1750 עקב מקרי קריעה של רצועות אביזרים. כעת המצב התקין ברכבים הללו הוא שיש פולים המתאימים לרצועת 6PK עם 6 חריצים כבפועל הרצועה שמסתובבת על הפולים בעלת 5 חריצים. יש להניח את הרצועה כך שהחריץ ה"חופשי" שנשאר בפולים הוא זה שבצד הקרוב למנוע.

פורסם
מניסיון של 4 ימים ען הרכב שלי, ישנם 2 רצועות במנוע:

1. רצועת הטיימינג
  2. רצועת אביזרים - כוללת בין הייתר את המדחס, אלטרנטור, משאבת הגה כח ואם יש עוד, אתם מוזמנים להוסיף.

אז כמה רצועות ישנם בסופו של דבר ? 2 כמו שאמרתי ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
המק"ט של הרצועת אצל קרסו השתנה כמה פעמים בשנים האחרונות. הרכבים יצאו במקור עם רצועה 6PK1750 אבל יצאה הוראה טכנית של היצרן להחליף את הרצועות ל-5PK1750 עקב מקרי קריעה של רצועות אביזרים. כעת המצב התקין ברכבים הללו הוא שיש פולים המתאימים לרצועת 6PK עם 6 חריצים כבפועל הרצועה שמסתובבת על הפולים בעלת 5 חריצים. יש להניח את הרצועה כך שהחריץ ה"חופשי" שנשאר בפולים הוא זה שבצד הקרוב למנוע.

אתה יודע במקרה מה המק"טים של 2 הרצועות?

כמו כן הבנתי שהיה RECALL עבור הפולי הנ"ל - איך ניתן לדעת האם הוא בוצע?

אצלי בהיסטוריה מופעים 3 מק"טים שונים עבור הרצועות אביזרים שהוחלפו.

פורסם

מצטער, המק"טים אצלי לא מעודכנים אז זה לא יעזור לך.

אתה יכול לפנות לשירות הלקוחות של קרסו והם יבדקו אילו ריקולים בוצעו ברכבך. יש פרטי התקשרות באתר של קרסו.

פורסם

אין תשובה מקרסו בנתיים.

האם ידוע לך מה כולל ה RECALL של הפולי מנוע?

פורסם

השאלה שלי היא האם זה הגיוני שרצועה תקרע אחרי 7-8 חודשים?

כמו כן ברכב עד היום הוחלפו כ 7 רצועות הנ"ל- האם הריקול עזר בכלל?

יש לציין שכל ההחלפות בוצעו במוסך מורשה של הרשת.

פורסם

הפולי לא אמור לגרום לנזק לרצועה, וכנראה יש סיבה למה הם מתבלות מהר מידי, צריך לבדוק מותחנים, גלגלות, גלגלת אלטרנטור שלא שקעה, מיקום נכון של הרצועה על הגלגלות ושלמות מגיני רפש.

• תוכן חדש...