Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ראשית, אם השרשור שייך לפורום "טכני, אחזקה וטיפולים" מראש אני מתנצל כי אני מחפש בסה"כ הערכת מחיר לתיקון.

אז ככה, לפני מספר שבועות חברה שלי רכשה פורד אסקורט CLX 1.6

כמובן שהיא בעניין מכוניות לא יודעת אף דבר אחד חוץ מלאיך קוראים לגלגל הזה שמסובבים כשרוצים לפנות, לכן היא ביקשה ממני עזרה קטנה ברכישת הרכב.

קנינו את הפורד עם תקלות חשמל מעטות. לא סיפור נדיר כ"כ אצל האסקורטים. אבל מנוע שמור ומטופל היטב, בולמים הוחלפו לפני כ3 חודשים, עבר טסט וקיבל נעליים חדשות ואיכותיות למדי לפני 3-4 חודשים. בקיצור הרכב נוסע כמו שד.

מספר תקלות די מציקות ברכב:

חלון נהג חשמלי - לא רוצה להפתח.

הידית של האורות דפוקה למדי. לפעמים זה קופץ סתם כך לאורות גבוהים וחוזר חזרה. - עניין שחובה לטפל בו במהירות.

מצוף הדלק נשאר על 0 ולא זז משם. אני חושב שהמצוף לא בסדר. עוד עניין שלא משחקים איתו. אפעם אני לא יודע כמה דלק יש ברכב.

היה עוד משהו? לא זכור לי.

למה אני שואל את השאלה על הערכת המחיר?

קניתי את הרכב במחיר זנות בגלל התקלות הללו. ידעתי שהתקלות קיימות.. ובכל זאת רכשתי.

זה עניין רציני? מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב לטפל ברכב באיזור ב"ש?

תודה מראש ושבת שלום, ויטלי.

GS300.

פורסם

מצוף קשה מאוד להשיג , אצל חבר שלי אותה בעיה כבר חצי שנה נוסע בלי לדעת כמה דלק יש לו

את הידית של השמשות קניתי 150 ש"ח... הולך לפירוקיה מוריד אחד וזהו

החלון חשמל גם איזה 150 ש"ח

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

MCL

ידועה הבעיה של חלונות החשמל באסקורט, אני אחליף מתג לאחד משומש והסיכוי שהתקלה תחזור בשנית אחרי זמן קצר גדול.

לא נורא. אז הרוח לא תהרוס לה את התסרוקת :lol:

ninyo , תודה.

מחר בבוקר אני אקח את הרכב לחשמלאי רכב.

עדיין הרווחתי כשקניתי את הרכב עם תקלות.

בקשר למד הדלק, אני לא יודע מה בקשר לחבר שלך. במיוחד כשאני לא יודע כמה האוטו צורך דלק אני לא מתכוון לצאת או יותר נכון לתת לחברה שלי לצאת לנסיעות בין עירוניות או בכלל להמשיך לנסוע בלי ידיעה עוד כמה האוטו ימשיך לנסוע. לך אח"כ חפש לך גרר, חפש איזה בוס יאמין לך למה לא הופעת לעבודה וכל זה בגלל העצלנות של ללכת למוסך ולתקן את התקלה.

ואני די משוכנע שזה כן המצוף, הנורה האדומה של הדלק לא מפסיקה לפעול.

GS300.

• תוכן חדש...