Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני מספר ימים פירסמתי מודעה על סובארו ג'סטי ולפי מה שהבנתי ממכם לא מומלץ לקנות אותה אז ויתרתי עליה...

עכשיו יש לי הצעה ל פיג'ו 205 שנת 1995 150 אלף ק"מ יד שניה...

בקשר לנפח מנוע בעל הרכב לא יודע מה הנפח מנוע שלה,כנראה זה לא רכב שלו והוא רק מוכר אותו בשביל מישהו...

הדגם הוא 205 GL...

השאלה היא כזו,אם ידוע לכם מה הנפח של הדגם הזה...אם זה 1400 או 1100...

ומה ההוצאות דלק,טיפולים,וחלקים לרכב הזה...

וכמה רכב כזה אמור לעלות...

אשמח לתגובות רציניות כמו בהודעה הקודמת:]

פורסם

מוכר לחבר שלו?

מדליק אצלי כמה נורות אדומות, (מריח כמו סוחר במסווה) אני הייתי פוקח 7 עיניים לגבי העניין הזה.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם
מוכר לחבר שלו?

מדליק אצלי כמה נורות אדומות, (מריח כמו סוחר במסווה) אני הייתי פוקח 7 עיניים לגבי העניין הזה.

תאמת זה לא נראה לי כמו של סוחר,מכיוון שהבעלים של הרכב אינו נגיש לרכב אין לרכב טסט ואין לרכב ביטוח הוא יושב בערב כשבועים בלי טסט וביטוח,האיש לא כל כך מבין במכוניות לפי מה שנראה לי,הוא דרש על הרכב 6000 הצלחתי להוריד אותו ל5000 ונראה לי שמחר אני יוריד אם הכל יהיה בסדר גם ל4500 (סוחר לא היה מתנהג ככה)

הוא מראה סימנים של "לא אכפת לי כמה אני יקבל על הרכב"מדובר באדם מבוגר...

בכל אופן בגלל זה אני שואל אותכם אחים שלי שתעזרו לי בעייניין זה

פורסם

סתם קצץ חומר למחשבה :

מחיר מחירון של האוטו הזה הוא בערך 10000-11000 ש"ח.

מכונית עם יד וק"מ נמוכים יחסית לשנתון ובמצב תקין לא מוכרים ב 40% ממחיר המחירון.

אם לא איכפת לו, כמה הוא מקבל על הרכב, שימסור לך אותו בחינם.

לא הבנתי, הרכב יושב בערב בלי טבט ובלי ביטוח, ומה הוא עושה בבוקר, בצהריים ובלילה ?

יש סיכוי שמדובר במכונית צבאית לשאבר, אני כמעט בטוח שבשנת 95 הצבא עוד קנה פיזו 205.

תבדוק רישומים ברישיון הרכב.

פורסם
סתם קצץ חומר למחשבה :

מחיר מחירון של האוטו הזה הוא בערך 10000-11000 ש"ח.

מכונית עם יד וק"מ נמוכים יחסית לשנתון ובמצב תקין לא מוכרים ב 40% ממחיר המחירון.

אם לא איכפת לו, כמה הוא מקבל על הרכב, שימסור לך אותו בחינם.

לא הבנתי, הרכב יושב בערב בלי טבט ובלי ביטוח, ומה הוא עושה בבוקר, בצהריים ובלילה ?

יש סיכוי שמדובר במכונית צבאית לשאבר, אני כמעט בטוח שבשנת 95 הצבא עוד קנה פיזו 205.

תבדוק רישומים ברישיון הרכב.

טיפולים?

חלקים?

טיפול שותף זול לרכב?

פורסם

205 צבאית זה לא בהכרח רע, במחיר הנכון.

אם היא צבאית, המחיר המבוקש נכון.

בדוק ברשיון הרכב מה כתוב תחת הסעיף "רישום קודם". אם זה "משרד הבטחון" או "מדינת ישראל" מדובר ברכב צבאי לשעבר. כך גם מספר רישוי שמסתיים ב-15.

בנוסף, אל תקנה אף פעם רכב ללא טסט. אם אתה מתעקש דווקא על הרכב הזה, ודדא שתקבל אותו עם טסט.

פורסם

:lol:

בערך, לא בערב.

אגב, אם כבר - מה זה טבט? :p

• תוכן חדש...