Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 97'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו אימפרזה 97' אוטו'.

אני שוקל לרכוש את הרכב הזה .

שמעתי על רמת האמינות הגבוהה של הרכב הנ"ל ומאוד התרשמתי גם מהעיצוב שלו.

איך איני יודע עוד דברים רבים על האוטו

כמו:

א.נוחות נסיעה.

ב.ביצועים.

ג.צריכת דלק.

ד.עלויות אחזקה שוטפות טיפולים וכד'.

ראיתי הרבה מודעות על הרכב שהוא בסביבות 140K 150K.

מהו אורך החיים בערך של מנועים כאלה?

אשמח מאוד אם תענו לי על כך העניין מאוד חשוב לי.

תודה מראש.

מחפש מאזדה לאנטיס 99'-00' 1600.

פורסם

א.נוחות נסיעה - טובה .

ב.ביצועים - בינוניים. זה בהחלט מספיק למשפחה או נהג רגוע. (השאלה היא עד כמה ביצועים חשובים לך ועד כמה אתה נוסע בתוך העיר)

ג.צריכת דלק - סבירה.יש יותר חסכוניות ממנה.

ד.עלויות אחזקה שוטפות טיפולים וכד' - נמוכות מאוד. רמת האמינות מאוד גבוה.

ראיתי הרבה מודעות על הרכב שהוא בסביבות 140K 150K.

מהו אורך החיים בערך של מנועים כאלה? המנועים והגירים חיים המון זמן תחת שגרת טיפולים סבירה, אל חשש.

התשובות בכחול.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש בעיה אחת קטנה שאני מכיר באימפרזה ואני יודע שהיא עדיין קיימת גם בדגמי 2008.

המקום מאחורה הוא נורא צפוף , חסר לפחות 15 ס"מ ממאזדה 3 . (הכוונה היא לא לרוחב , לאורך לרגליים).

ואתם יודעים שמאזדה 3 עצמה מאוד צפופה מאחורה.

זה אחד הדברים הכי מעצבנים שקיימים בסובארו.

חוץ מזה שהדגם של 97 מכוער לדעתי :(

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
איציק, כשאתה רושם צריכת דלק סבירה למה אתה מתכוון? אשמח לשמוע מספרים :)

תודה.

8 ק"מ לליטר בעיר (באוטומטית). יש כשאלה שמצליחות לגרד קצת יותר - ולא לשכוח שנסיעות "עירוניות" הן פונקציה של אופי הנסיעות (לא כולנו נוסעים בדיוק אותו הדבר, לכן לפעמים אתה נתקל במקרים של אחד שאומר שהרכב שלו עושה 8 קמ לליטר, והשני עושה 9 ק"מ לליטר ואפילו יותר).

מה שהזוי בכל הקטע הוא שבדגמים הללו של סובארו (האוטומטיים) לא משנה אם תיקח 1600 או 1800 או 2000, בכולם צריכת הדלק מאוד דומה בהנחה שאתה נוסע את אותו אופי נסיעות ובאותו המסלול (ז"א בסביבות 8 ק"מ לליטר בתוך העיר ו 13-14 ק"מ לליטר מחוץ לעיר).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מכוער? רק לעיני המתבונן, אפשר לציין דגמים רבים מאוד ממש מכוערים בארצנו.

לסובארו בשנים האלו היה עיצוב מאוד סולידי, שהוא לטעמי הכי יפה. למשל, כאשר 206 הגיעה, הרבה אנשים התלהבו ממנה ואני לא הייתי מאותם אנשים, העיצוב האגרסיבי ממש לא הרשים אותי.

איציק, תודה רבה על התשובה ועניין המנועים אכן נשמע הזוי. :)

• תוכן חדש...