Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על קרבורטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איזה חברה של קרבורטור הכי טובה להעלאת הביצועים?

והאם אפשר לשים 4 קרבורטורים למנוע? לא 2 כפולים אלא 4 והאם יהיה הבדל משמעותי בין 4 ל-2 כפולים?

תודה

פורסם

והאם אפשר לשים 4 קרבורטורים למנוע? לא 2 כפולים אלא 4 והאם יהיה הבדל משמעותי בין 4 ל-2 כפולים?

תודה

לא ציינת לאיזה סוג רכב

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

קרבורטור כפול בנוי למקסימום ביצועים במינימום צריכת דלק!(המיכל השני מופעל רק בטורים גבוהים)

אתה יכול להתחכם על ידי החלפת דיזות דלק ושיוף דיזות כניסת אויר- הסיכוי הסביר

שתקלקל יותר משתועיל!

גם תיכשל בטסט על פליטת זהום מעל למותר

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תודה

פורסם

קרבורטורים מאלפא 33 1500 (מהמנוע עם השסתומים ההידראולים) מדובר בקרבורטורים בקוטר 40 מ"מ יש צורך להחליף דיזות דלק.

4 קרבורטורים - כל צילינדר מקבל תערובת אוויר דלק משל עצמו .

לדוגמא מנוע 1500 של אלפא 33 מדובר ב-4 קרבורטורים לכל צילינדר יש קרבורטור (לכל זוג צילנדרים יש מבנה של קרבורטור אחד -החלק היחידי המשותף הוא תא הדלק).

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...