Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי היום סאב של קיקר crv שהוא 400 ואט רמס - כתוב על הקופסא 4 אום.

כשפתחתי את החוברת קראתי שיש 2 סוגים בסאב הזה - 2 סלילים של 2 אום ו 2 סלילים של 4 אום.

לא ברור לי - אם כתוב על הקופסא 4 אום DVC - זה אומר שאצלי זה 2 סלילים של 2 אום או 2 סלילים של 4 אום?

בעיה נוספת:

אצלי המנובלוק נותן 400 ואט רמס ב 4 אום (14.4 וולט) ו 675 ואט רמס ב 2 אום (ב 14.4 וולט)

אם הסאב אצלי 2 אום - אז הסאב יעבוד על 4 אום (אני מבין שזה הכי טוב) או על 1 אום בחיבור פרללי

אם הסאב הוא 4 אום - אז הסאב יעבוד על 8 אום או 2 אום בפרללי (ואם הבנתי נכון במקרה זה המגבר יתן 675 ואט וישרוף את הסאב).

האם במקרה שהסאב 2 אום לחבר על 8 אום? האם זה פוגע באיכות הצליל ? בעוצמה?

פורסם

טוב, קיבלתי כבר תשובה בחברת קיקר בארה"ב.

יש לי קיקר 4 אום והמליצו לי לחבר אותו על 2 אום ולשים את המגבר על גין בעוצמה לא גבוהה

כי המונובלוק נותן ב 2 אום 675 רמס והקיקר הוא 400 רמס

משהו יכול להמליץ עד איפה אפשר לשים את הגיין ?

האם זה יהא נכון לומר שאם היחס בין 400 ל 675 הוא 0.6 אז אני יכול לשים את הגיין על 0.6 מהמקסימום?

פורסם

מתוך הנתונים שרשמת על המונו שלך, אני משער שזה פאנטום של מגנאט.

אם כן, אז לי בעבר הלא רחוק היה את השילוב הנ"ל מונו ספיציפי+CVR, ומנסיון, המונו הזה גרוע, מצטער לאכזב אותך.

הגיין שלו "עיוור" , אם כי רק אחרי 3/4 אתה מתחיל להרגיש בשינוי.

אני מציע לך לרכוש ליין דרייבר שיגביר את האות הכניסה למגבר לפחות ל8VRMS.

בברכה.

פורסם

אני גם חשבתי והרבה אנשים במפגשי פורום בהם השתתפתי לא הבינו למה הסאב לא עובד כמו שצריך.

רק היום אחרי כמה שנים שהקיקר מותקן אצלי (אתמול קניתי אותו סוג כי הוא נדפק לי), הבנתי שמי שהתקין לי את הסאב, התעצל לקרוא את החוברת וחיבר לא נכון.

כל השנים הסאב היה מורכב על 8 אום ולכן היה צריך לשים גין מקסימלי כדי שהסאב יתחיל לזוז

אתמול חיברתי את הסאב כך שיעבוד על 2 אום וכבר על מחצית הגיין הוא דופק חזק. אני היתי שם אפילו עוד קצת גיין, אבל מפחד לשרוף את הסאב. לכן העליתי את השאלה לפורום.

• תוכן חדש...