Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרם ROCKFORFD קנו את MB QUART??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-2001 MB היו על סף פשיטת רגל ונרכשו על ידי רוקפורד תמורת 6 מיליון דולר (יש דירות גג בתל אביב שעלה גם אז יותר). מאז MB רק גרמה להפסדים לרוקפורד וכמעט הביאה לקריסתה. רוקפורד ניסתה להשתמש ב-MB כמנוף לכניסה לשוק ה-"היי אנד". המוצרים מהקוים הגבוהים של MB בחצי הראשון של התקופה (2001-2003) הזו היו פשוט מעולים אבל הסבו הפסדים משמעותיים.

ב2003 רוקפורד הפסידו כ-39 מיליון דולר בעיקר בגלל קווי ה-"הי אנד" של MB ושל NHT.

ב-2005 נמכרה MB ל-מקסוניקס (MAXXSONICS) תמורת 850,000$ - יש מכוניות שעולות יותר. מאז MB הפכה לסוג של "מדבקת הכשר" למוצרים סוג בינוניים מינוס של מקסוניקס.

רוקפורד פירסמה רווח רבעוני ראשון מאז 2003 אך עדיין נמצאת בקשיים. עיקר ההכנסות של רוקפורד נובעות היום משוק ה-OEM שאליו נכנסה מאחר ו-99% משוק "מערכות הבידור לרכב" הוא OEM. רוקפורד עובדים בעיקר עם מיצובישי.

עקב עשרות שינויים מבניים מאז אמצע שנות ה-90 אין שום קשר בין חברת רוקפורד של היום לבין החברה המקורים בתקופת השיא שלה באמצע שנות ה-90. מרבית המהנדסים והמנהלים הבכירים נמצאים בחברות אחרות. וקשה לי לראות איך חברה כזו תוכל להוציא לשוק מוצרים חדשניים כמו שהיו לה באמצע שנות ה-90 (זוכרים את ה EPX2 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1103149&postcount=22 )

מי שמעוניין יכול לרכוש את את חברת רוקפורד היום בכ-20 מיליון דולר. אבל נראה לי שעדיף לקנות דירות מחפציבה...

http://finance.google.com/finance?q=NASDAQ:ROFO

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז מה שאתה אומר זה ש MBQUART שווים למוצר בינוני מינוס??

נראה לי שכל הפורום פה יחלוק עליך בזה.

אני עד עכשיו חשבתי שזה מוצרי היי הנד.

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

א. מה נזכרת להקפיץ ת'רד שאבד עליו הקלח?

ב. הלוואי שכל הפורום היה בדעה אחת. בעצם... טוב מאוד שהוא לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...