Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צלצולים בהאצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי על השרשורים הקושרים לצלצולים במנוע וכו', אז תידלקתי במקום שונה בשביל לבדוק אם זאת הסיבה אך עדיין ישנם צילצולים חלשים ולמספר שניות ואז ניפסקים כאשר ההאצה מפסיקה אגב הצילצולים מופעים רק כאשר המזגן עובד ובעליות והאצות (עליה לכביש מהיר בדרך כלל ). העניין שאין צלצולים כאשר המזגן לא עובד, האם זה תקין או שיש לנסוע למוסך ולבדוק את הרכב?

פורסם

למה אתה קורה "צלצולים"? לצקצוקים של רעש השסתומים? לקרקושים של פליטת גזים שלא דרך מע' פליטה (כשהאטימה לא טובה)? או שאתה שומע דפיקות מהמנוע, כאילו מישהו מכה בו עם פטיש?

רעשים זה נושא קשה, כל אחד קורא לאותו רעש אחרת, ומי שמכיר את ה"קונבנציות", לא שואל שאלות כי הוא כבר יודע. תנסה לתת למישהו שמבין להקשיב למנוע ולשמוע את הרעשים האלה - למשל, תבוא למוסך האהוב עליך ותבקש ממכונאי מנוסה לקחת סיבוב ולהקשיב למנוע, ותסביר לו, איך לגרום לרעשים האלה להופיע, או שתיקח אותו לסיבוב כשאתה נוהג, ותגרום לרעשים.

פורסם

אם תחליף את הצבע, ותהפוך מנהג שודים, לסבתא זפטה, הצלצולים יעלמו , זה בדוק.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני אנסה לחדד את השאלה שלי. האם הדברים שתיארתי בהודאה המקורית שלי מצדיקים נסיעה לבית חולים לפי עצתו של Jack ולבדוק את פשר הצלצולים, או שזה כמו בסגנון של הפעם שנבהלתי מהמים של המזגן שנזלו מהרכב. אני חדש בעסק...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כנראה, היה לך פיח בתאי שריפה שגרם לקומפרסיה גבוהה מדי, או לתזמון שסתומים לקוי (פיח בתושבות שסתומים). מצב לא סביר לנהג שודים (הפיח נוצר בעיקר בסל"ד נמוך וטמפ' נמוכות, ועבודה מאומצת של מנוע בגיחות לסל"ד גבוה לא משאירה פיח ומורידה שכבות קודמות שעוד לא "התבססו" לגמרי במנוע).

פורסם
כנראה, היה לך פיח בתאי שריפה שגרם לקומפרסיה גבוהה מדי, או לתזמון שסתומים לקוי (פיח בתושבות שסתומים). מצב לא סביר לנהג שודים (הפיח נוצר בעיקר בסל"ד נמוך וטמפ' נמוכות, ועבודה מאומצת של מנוע בגיחות לסל"ד גבוה לא משאירה פיח ומורידה שכבות קודמות שעוד לא "התבססו" לגמרי במנוע).

לא היה לי זמן עדיין להמיס את הפיח עם הנסיעה הפרועה שלי, קניתי לפני חצי שנה ממישהי נחמדה שבבדיקה במכון לא יכלה להסתכל על איך הרכב עובר התעללות על הדינמומטר.

אל תדאג אני אלמד את הפיח הזה לקח...

אגב יש גם שיפור מורגש בביצועים, אני גם סקרן לבדוק את צריכת הדלק.

פורסם

עכשיו הפיח נגמר, וכל מה שצריך לעשות, זה לשמר את המצב הזה. כדי למנוע הצטברות נוספת, אל תעלה לסל"ד גבוה (יותר מחצי סקאלה) כל עוד הרכב לא התחמם לטמפ' העבודה, ובנסעיה בטמפ' עבודה, תקפיד לפחות פעם בשבועיים-שלושה להגיע לחצי העליון של הסקאלה, ולא בסרק, אלא במאמץ המנוע (הילוכים נמוכים). או בקיצור, פעם בכמה זמן תמשוך הילוכים בהאצה.

• תוכן חדש...